Şimdi Ara

Eşim babasıyla kızımı alıp evi terk etti yardım! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
0
Favori
6.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

Bu gibi çomarlar dayaktan bile anlamaz. Kendini haklı görüp konu açmış qanka buraya görmüyor musun gözün mü arızalı? Bunun gibi salozları savunmaya klavyeni eskitme derim. Hadi iç sütünü de yat qanka.

Alıntıları Göster
    Yav ne sütü . Sen iç yat saat geç oldu. Hem SKT'si 4 gün geçmiş tavuk yedim sabaha nolcağım belli değil ne yatması .

Bir anlık hışımla vurmuş , zaten belirgin bir morluk olsa iş başka boyutlara gidebilirdi bence. Hiç mi insanın sinirleri gerilmiyor, en sakin görünen kişiler bile damarına basınca ne yaptığını bilmiyor . Belli ki şu güne kadar bir fiske bile vurmamış ki böyle bir sorun yaşanmamış .

Hem ortada bir hata varsa bile bu şekilde çocuğunu eşini alıp gitmesi doğru değil . Adamın içi içini yer. Aklı kalmıştır adamın çocuğunda , eşinde. Hadi eşi için ne düşünüyor bilmiyorum da çocuğu gitmiş .

• Kac yillik evlisiniz bilmiyorum ama hocam bir evliligin olginlasmasi icin en az uzerinden 10 yil gecmesi gerek. 10 yildan once alinan bosanma kararlari inanin bana ilerde cok buyuk pismanliklara sebep olabiliyor. Kilise bir ogut vericem size. Zaman.

Yapmaniz gereken bu olayin unutulmasi icin esinize ve ailesine biraz zaman vermeniz. Daha sonra ev ortaminda esinizde gordugunuz ve hosunuza gitmeyen davranislarini eger anlasyisli ve kendi iradesi olan biri ise onunla yok degil , ailesi ne derse onu yapan biri ise durumlar duzeldikten sonra ailesi yada annesi ile usturuplu bir sekilde konusarak esinizde gordugunuz size olan yanlis tavir ve davranislarini esinizin aikesine cozum uretebilsinler diye anlatmak.

Bakiniz burd tum yaptiginiz seyler, fedakarliklar, asla ben bunu yapmam dediginiz ama yapacaginiz seyler o 4 yasinda ki yavru icin cunki sizin ve bu ve bu durumdan daha kotu durumdaki ailelerin icinde ki yavrulara oluyor ne oluyorsa. Dusun bi bosansan cocugu annesi alsa ve yeniden evlense.ve elin herifi tarafindan evin icinde horlansa. Mesela...

Sana sen suclusun o suclu falan demiyorum. Ama sunu unutma artik yuvayi disi kus yapmiyor maalesef. Her seyin yuku erkekte oldugu gibi yuvayi yapma ve yuva olarak kalmasini saglama sorumlulugu da artik erkekte malesef.

Sunu da unutma kardesim. Hakli olup bi aileden olmaktansa haksiz gibi davranip icine atip bi aileye sahip ol.

Allah cc yardimcin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burada yazanların çoğu bekar ve sallayıp duruyorlar
    kadın dövülür mü sözü bile saçma ötesi bir söz

ne yani erkek dövülür mü ,çocuk dövülür mü peki ?
    ya şöyle diyeceksiniz "insan dövülmez" yada ayrımcılık yapmayacaksınız
    siz ömrünüzde şirret kadın görmemişsiniz ,sanki bütün kadınlar melek yani

zina yapan ,çocuğunu döven , çocuğunu satan ,çöpe atan , erkekleri sürekli tahrik eden , dayak arsızı ,hırsız ,katil ,edepsiz ,kocasını döven ,eviyle hiç ilgilenmeyen

olanı hiç yok mu yani ?

üstelik erkeği kendi evinden uzaklaştırmak bile o kişiyi tahrik edecektir (yasalarda geçen her konu adil olmaya biliyor) ,ki bu kanunlar çıktıktan sonra anormal derecede kadın cinayetleri ve boşanmalar oldu

işin ilginci tv.lerde erkeklerin erkekleri ,kadınların kadınları dövdüğü ring denilen yerde olanlara spor deniliyor olması ve bu kadar duyarlı olan halkımızdan tek bir itiraz ,isyan dahi duymuyor olmamız ,sizce tuhaf değil mi ?
    horoz dövüşü yasak ama insan dövüşü serbest ve adı da spor ?

bekar arkadaşlar bakın evlenecekseniz ,bu şartları kabul edip evlenin , eşiniz kocam bana vurdu dese dahi hayatınız kayar ,haberiniz olsun
    ve artık bu işi bütün kadınlar biliyor ve çok güzel kullanıyor

ha ben hiçbir insana şiddet uygulamam diyen varsa ,zaten onun için sorun olmaz (demir gibi sinirleri var demektir)

• C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Birde taciz kozu var beni taciz etti desin bittiniz bunuda çok güzel kullanıyorlar

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    aynen öyle ve bu dediğiniz diğerlerinden çok daha tehlikeli
    malum bizim çok namuslu ,başkasının namusundan sorumlu halkımız anında linç etmeye kalkıyor
  • 10 aylık kızın büyüyüp evlendiğinde kocası fiske vursa gidip alır mısın ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vitu

Daha önce el kaldırmadım. Dizilerden öğreniyorlar herşeyi poliside ordan öğrendi mıhtemelen çünkü 7/24 dizi izleyen biri. Başka odaya geçmiştim daha önce hatta kapıyıda kilitlemiştim üstüme ama kapıyı yumrukluyordu çık diye! Eziklik demişsin ben kadına vurulmayacağını çok iyi biliyorum vurdum kabul ama bi erkeğe vurur gibi değil darplık hiç bişey yok.
    Nasıl böyle bir hata yapıp hayatı diziler feminizm olmus biriyle evlendiniz. Umarım en az zararla atlatırsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

burada yazanların çoğu bekar ve sallayıp duruyorlar
    kadın dövülür mü sözü bile saçma ötesi bir söz

ne yani erkek dövülür mü ,çocuk dövülür mü peki ?
    ya şöyle diyeceksiniz "insan dövülmez" yada ayrımcılık yapmayacaksınız
    siz ömrünüzde şirret kadın görmemişsiniz ,sanki bütün kadınlar melek yani

zina yapan ,çocuğunu döven , çocuğunu satan ,çöpe atan , erkekleri sürekli tahrik eden , dayak arsızı ,hırsız ,katil ,edepsiz ,kocasını döven ,eviyle hiç ilgilenmeyen

olanı hiç yok mu yani ?

üstelik erkeği kendi evinden uzaklaştırmak bile o kişiyi tahrik edecektir (yasalarda geçen her konu adil olmaya biliyor) ,ki bu kanunlar çıktıktan sonra anormal derecede kadın cinayetleri ve boşanmalar oldu

işin ilginci tv.lerde erkeklerin erkekleri ,kadınların kadınları dövdüğü ring denilen yerde olanlara spor deniliyor olması ve bu kadar duyarlı olan halkımızdan tek bir itiraz ,isyan dahi duymuyor olmamız ,sizce tuhaf değil mi ?
    horoz dövüşü yasak ama insan dövüşü serbest ve adı da spor ?

bekar arkadaşlar bakın evlenecekseniz ,bu şartları kabul edip evlenin , eşiniz kocam bana vurdu dese dahi hayatınız kayar ,haberiniz olsun
    ve artık bu işi bütün kadınlar biliyor ve çok güzel kullanıyor

ha ben hiçbir insana şiddet uygulamam diyen varsa ,zaten onun için sorun olmaz (demir gibi sinirleri var demektir)
    Delikanli adamsin ! Dusuncelerini daha fazla insanin duymasi dilegi ile

• nil2014 kullanıcısına yanıt
    Korku filmi gibi olmuş yazı.

• Bugün eşimle konuşma fırsatı buldum ve konuştuk. Gelip kayınpederden özür dile al beni diyor. Biz kaçarak evlendik ve bu kayınpeder denen adam benimle 3 yıldır tek kelime konuşmaz, evine gittiğimdede duvara bakarak hoşgeldin der. Çık işin içinden şimdi. Himayesi altınamı almak istiyor nedir? Sözünümü geçirticek ne? Eşime dedimki o hareketi yaparsam senin önüne artık geçemem ilk kavgada babana tekrar gidersin! Gelmiyorum nasıl gittiysen öyle dön. Bu arada annem babam yok ve bunuda kullanıyor olabilirler. Siz olsanız ne yapardınız? Karısı kaçırılan siz, karakola düşen siz, evladını göremeyen siz, ana avrat küfür yiyen siz!

• buraya bu konuyu açmakla yanlış yapmışsınız. bir avukata durumu danışırsanız daha iyi olurdu.

sadece benimde problemli bir aile hayatım olduğu için kısa bir değerlendirmede bulunacağım.
    en az sizin kadar kadar ama muhtemelen sizden kat be kat büyük problemlerle boğuşuyorum hatta ağzıma kadar boğuluyorum ve yuvamı dağıtmamak adına bir şekilde sürmeye çalışıyorum(z).
    ancak sizin yaptığınız kadına şiddet şuan günümüzde yapacağın en kötü şey olur senin açından. kanun yasa polis herşey kadınlardan yana.
    birbirinizi idare etmeyi bir şekilde öğrenmeniz veyahut senin onu idare etmeyi veyahut senin onu görmemeyi öğrenmen gerekiyor.
    git babasıyla konuş karınla iyi kötü anlaş, babasına güzelce problemlerini anlat sakin dille ve onun yaptığı karını ve çocuğunu alıp götürmesinin yanlış olduğunu aile içine müdahale edilmemesi gerektiğini de arada belirt.

boşanmak istiyorsan da avukatla görüş boşa anlaşmayla falan uğraşma.

• arkadasim gecmiş olsun sana tavsiye veremiyorum bir müsterimin hanımı asgari ücret yetmiyo diye ayrıldılar onun için türkiyede kadınların çogu para para diyor artık helal haram bilmezler sana tavsiyem çok harcıyorsa babasıyla konuş arayı düzelt sen harcamarın varsa kendine ceki düzen ver sana allah kolaylık versin.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vitu

Bugün eşimle konuşma fırsatı buldum ve konuştuk. Gelip kayınpederden özür dile al beni diyor. Biz kaçarak evlendik ve bu kayınpeder denen adam benimle 3 yıldır tek kelime konuşmaz, evine gittiğimdede duvara bakarak hoşgeldin der. Çık işin içinden şimdi. Himayesi altınamı almak istiyor nedir? Sözünümü geçirticek ne? Eşime dedimki o hareketi yaparsam senin önüne artık geçemem ilk kavgada babana tekrar gidersin! Gelmiyorum nasıl gittiysen öyle dön. Bu arada annem babam yok ve bunuda kullanıyor olabilirler. Siz olsanız ne yapardınız? Karısı kaçırılan siz, karakola düşen siz, evladını göremeyen siz, ana avrat küfür yiyen siz!
    bu tür konular başkalarına sorarak çözülemez ,çünkü ikinizi de tam tanımıyoruz
    eğer ikimizde kızgınlık ile bu duruma düştük ,ileride daha dikkatli olmaya çalışırız derseniz bir yolunu bulup barışın derim (tabi ileride benzer durumlarla mutlaka karşılaşacaksınız ,bunu bilerek yapın)

aile içinde buna benzer durumlar çok yaşanıyor ,ben en ufak tartışma sonunda boşanma işini uygun görmüyorum
    hiç değilse 2. bir şans verilmeli ,herkes 2. şansı hak eder
    ileri tarihlerde dayanılmaz bir durum görürsen ,bu defa daha akıllı davranıp ,şiddete başvurmadan boşanma davası açarsın

ama şunu aklından çıkartma
    emin ol diğer kadınlarda çok farklı değil ,bir önceki mesajımı okursan sebebini göreceksin

en başta söylediğim gibi bu konular kişiden kişiye değişir ,bazı erkekler bu gibi durumlara gülüp geçer ama bazılarına çok ağır gelir
    artık oturup tekrar tekrar konuşup bir karara bağlamanız gerekir ,çok ani ve sinirle verilen kararlar nedeniyle ileride daha çok üzülebilirsiniz

eğer becerebilirseniz sizde değişik taktikler deneyin (barışırsanız) ,misal seni sinirlendirmeye çalıştığı konularda inadına gülüp ,umursamıyor gibi yapmak , çok fazla evde kalıyorsanız ara sıra evden uzaklaşarak (balık tutma gibi ,uzak bir yerdeki akrabaya kısa ziyaret gibi) ,eğer tersi olarak evden çok uzak kalıyorsanız ,mümkün olduğunca ailenizle daha fazla vakit geçirmeye çalışabilirsiniz) gerçi çok samimiyet pek iyi değildir ,genelde ara sıra uzak kalıp özlemek daha iyidir

tabi en son karar sizin

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk321

Türkiyedeki aile sorunlarının çoğu ekonomik kaynaklı, bunun altına imzamı atarım. Herkesin refah yaşantısı olsa niye kavgaya yer arasınki

Alıntıları Göster
    Refah seviyesi çok yüksek olup boşananları da görüyoruz. Anlamak isterseniz eğer anlatmaya çalıştığım bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Refah seviyesi çok yüksek olup boşananları da görüyoruz. Anlamak isterseniz eğer anlatmaya çalıştığım bu.

Alıntıları Göster
    Hepsi değil çoğunluğu dedim, okuyup cevap verin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk321

Hepsi değil çoğunluğu dedim, okuyup cevap verin lütfen

Alıntıları Göster
    Aynı şeyi konuşuyoruz hocam
  • fake konu ıyı tuttu herkes yedi
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    ne fark eder sonuçta bu durumu yaşayan çok kişi var ,hiç değilse okuyanlara faydası olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.