Şimdi Ara

Eşim babasıyla kızımı alıp evi terk etti yardım! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
6.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kimsenin karar verdiği yok ki. Olası durumları söylüyorum. Mahkemelerin genel tavrını bildiğim için olabilecekleri söylüyorum. Nefret suçu kısmında haklısınız. Söylediğim gibi terk hususuna değindiniz cevap verdim. Sözlerim bir karar değil yani. İlişki terapisti ve öfke kontrolü ise tamamen konuştuğumuzdan farklı konular. İyi günler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Bilmem Beyin Bilir kullanıcısına yanıt
    Şahsın terk konusundan doğan hakkında bir eksilme olduğunu hala düşünmemekteyim.

İyi günler dileğiniz için teşekür eder, esenlikler dilerim.
  • yabgufurkan Y kullanıcısına yanıt
    Ben hala polise gidip terk bildirmedim ve bugün 3.gün evi terk edeli. Sizce gitmelimiyim? Terk bildirgesi yapıp, eve dön ihtarını noterden gönderip o süreyi beklesem haklı konumuna düşermiyim? Çünkü bu yol beni haklı konumuna düşürecek diye bilgiler edindim. Amaç belli ev araba tazminat nafaka başka amaçları yok. Evim evlilik öncesi bişey yapamazlar diye biliyorum, ama gerisi bende galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

Ben evli değilim ancak annemin babama söyledikleri sözler, eşek sudan gelinceye kadar dayağı hakediyor. Hemen klişe klişe kadına vurulur mu diye tutturmayın cahil olduğun belli.

Alıntıları Göster
    Annenin tavirlari uzerinden genelleme yapmakta senin cahilligin olmus kardes.
  • Vitu V kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim eşin boşanmak istemiyor belliki biraz burnu sürtünsün düşüncesiyle gitmiş. Onun yaptığda ayıp ama sende vurmuşsun belliki gururu incinmiş ara bi konuş. Gönlünü al. İlerde üzülürsün bak yoktan yere yuvanı yıkma. İşi inada bindirmenin bi anlamı da yok. Hem çocuğunuzda varmış Allah bağışlasın. Önce bi sakinleş.
    6 ay geçecek sonra ihtar çekecen o dönmezse.. ne gerek var bunlara, eşin biraz abartmış olabilir söylenmeyi ama kendinede dön bi bak.
  • Inşallahdedigin gibi olmuşuzdur Galiba konuşurken çok çabuk sinirleniyorsun iletişim problemin var çözüm belli karşılıklı oturup problemi konuşmak ekonomik ned3n işinden dolayı mi yoksa senin bir hata yüzden dolayı mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kadına hiçbir koşulda el kalkmazmış, kim koymuş bu kuralı yaw, kadın anama babama küfür edecek valla amele sümüğü gibi yapıştırırım duvara, öyle kendini dokunulmaz sanıp haddini aşarsa karşılığını alır herkes.

bence burada kadın zaten boşanma planı yapmakta ve kendine dokunulursa yasaların kendi tarafında olacağının farkında o yüzden karşı tarafı son noktaya kadar kışkırtmış. arkadaşta kündeye gelmiş maalesef, sonuç tazminat + nafaka + hacizle çocuk görme, hadi geçmiş olsun...
    Sanki daha önce de el kaldırmışsın, o da akıl almış polis çağırmış,darp raporu almış. Bunu aleyhinde kullanacak. Mahkemede 1—0 yeniksin şimdiden.

Öte yandan şiddetle kınıyorum. Kadına el kaldırılmaz. Çene yaptıysa başka odaya geç, olmadı çık hava al gel. Şiddet ezik tiplerin başvurduğu eylemdir. En azından kendine saygın olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen mi haklısın eşin mi bilmem ama şunu biliyorum bazı kadınlar var ki öldürsen hıncını alamazsın. Kadın ağzına geleni söyler, seni iter, üstüne gelip tahrik eder ama adam sabrın son noktasına gelip bir tokat attı mı "kadına yine şiddet" derler. Bu konularda akla karayı iyi değerlendirmek gerekir...

Sizin ne yapacağınıza gelirsek ben olsam polise şikayet ederdim herhalde. Sonuçta sizin izniniz ve bilginiz olmadan bebek bir yerlere götürülüyor.

Geçmiş olsun...
  • Senden bekledikleri davranış ne ise tam tersini yaparsan kazanırsın

Biraz küçüleceksin,ezileceksin,yutacaksın çocuğun için

Melek gibi görüneceksin,belki de herşey düzelecek

Ya da zamanı gelince ters köşe yapacaksın

• rukaplan R kullanıcısına yanıt
    Daha önce el kaldırmadım. Dizilerden öğreniyorlar herşeyi poliside ordan öğrendi mıhtemelen çünkü 7/24 dizi izleyen biri. Başka odaya geçmiştim daha önce hatta kapıyıda kilitlemiştim üstüme ama kapıyı yumrukluyordu çık diye! Eziklik demişsin ben kadına vurulmayacağını çok iyi biliyorum vurdum kabul ama bi erkeğe vurur gibi değil darplık hiç bişey yok.

• Başını okudum sadece. Kolunuda vursanız şiddet gösterdiğin an 3-0 yenik başlıyorsunuz kendinizi anlatma derdinde. ekonomik muhabbetinde eğer kadın hep sorun çıkartıp kendine düşün görevi yapmıyorsa karımda olsa istediği yere gidebilir. ama çocuk için üzüldüm.
  • Şu kadına niye vurdun diyen zibidiler önce bir kadını tanıyın ondan sonra konuşun. haberlerde ve programlarda görüyoruz bazı kadınlar var ki tam dayaklık. her kadın temiz değildir. bu tarz konularda 2 tarafıda dinlemeliyiz.
    Genel olarak öyle ifade ettim. Ancak anlattığına bakılırsa haksızım. Kusura bakma.

Devamı nasıl gelişir belli değil ancak olur da barışır tekrar kavga ederseniz, sabredip fiziksel temasta bulunmaman gerek. Odaya geçtiğinde sesini kaydet, o esnada babasını (anlayışlı ise) ara. Her darp raporu boşanma sürecinde aleyhine olur. Avukatlar insanın aklına girip, onu isteyelim bunu isteyelim diye gaza getiriyor.

Tekrar tavsiyem: her ne olursa olsun eşine veya ailesine hakaret etme, şiddetten uzak dur. Ailesi bile gizli kayıt yapabilir.

Geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadinlar feminizm, medya yoluyla cok simartildi. Tamam 60-70 lerdeki gibi ezilsinler demiyoruz ama simartilip hayallerle beyinleri yikandi. Prenses gibi evlenip kralice gibi yasayacaklarini saniyorlar ve gercek hayati goruncede duvara toslayip hayal kirikligina ugruyorlar.

Tek silahlari ceneleri. Nerde evli cift gorsem erkek sinir stresten curuyor ve erkegi ya erkenden oldurup emekli maasini yiyolar yada bosanip nafaka yiyolar. Kafinlar bencil yaratiklardir ve sizi dusunmezler.

Burdaki "dayak ne ya barbarlar ehe" diyen tatli su mediyetcilerine bakmayin insanin sinir citasi biyere kadardir. Ben bencil ve cenesi dusuk kadina laf anlatmayi cok denedim anlamiyolar o zaman baska bi sekilde anlatmasini bilmek lazim. Gerci bastan evlenmemek lazim o tiplerle aslada evlenmem.

Koz vermeyin esinize bosayin. Nafaka vermeden bosanmaya calisin nasil olacaksa..

Boyle bos ve sacma evliliklerle dolu memleket. Evlenmis olmak icin evlenmek. Cocugu yapmak icin cocuk. Amacsiz... Yazik.

• quote:

Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

Bu mesaj silindi.
    Boş yapma fosforik motor.
  • Athlon 840 Kaveri kullanıcısına yanıt
    Sen nerden çıktın şimdi qanqa.. Yürü git gece vakit elimi fakire bulamak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

Bu mesaj silindi.
    Ayrıca hem şiddeti kınıyosun , hem de yazdığın mesajın sonunda konu sahibinin ıslak sopayla kafasının gözünün dağıtılmasından bahsediyosun . Neydi bu? Berkecanlık mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athlon 840 Kaveri

Ayrıca hem şiddeti kınıyosun , hem de yazdığın mesajın sonunda konu sahibinin ıslak sopayla kafasının gözünün dağıtılmasından bahsediyosun . Neydi bu? Berkecanlık mı?

Alıntıları Göster
    Bu gibi çomarlar dayaktan bile anlamaz. Kendini haklı görüp konu açmış qanka buraya görmüyor musun gözün mü arızalı? Bunun gibi salozları savunmaya klavyeni eskitme derim. Hadi iç sütünü de yat qanka.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.