< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 27 Aralık 2023; 7:24:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eşim öğle yemeğine giderken düştü burnunu kırdı! Patronu apar topar eşimi kovdu! Bu iş kazasımıdır?? (5. sayfa)
-
-
yemek yerken başına bir iş geleni işten çıkarmaları gerçekten bana da mantıksız geldi, anlatımda eksiklik olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 27 Aralık 2023; 8:53:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
burada işverenin direk hatası. ilk başladığı gün sigortasını yapması gerek.
eşinizin dışarda düştüğü saat mola saati ise ve işyerinde herhangi bir eşya yüzünden kaza olmadıysa iş kazasına girmeyebilir. hakime bağlı.
ayrıca acilden niye hastane parası ödendi onuda anlamadım. işyeri sigorta yapmasa bile gss otomatik zaten 1 kuruş ödenmez
-
Şahsi olarak ben olsam 3 kuruş para için avukatla vs ile ugraşmam . Git gel vs vs. Zaten bu işlere harcadığım zaman ve masrafa değmez. Siz bilirsiniz bu kendi fikrim.
-
Şahsen ben bunun işkazası olarak değerlendirilmesini saçma bulurum. Herşeyden sinekü,n yagını çıkarma gibi geliyor.Kapitalizmi kapitalizm yaparak eleştiriyoruz. Çalışan izinli oldugu süre içinde (Öğle yemeği kahve vs için işyerinden farklı yere giderse) keyfi olarak değerlendirilmeli. Birazda işveren açısından bakın. Yoksa her öğle yemeğinde dışarı çıkanın basına hırsızlık kazz vs geldiginde bişey olsa yandı millet. Bunu kötüye de kullanabilirler.
Şahıs baştan kendi hatalı sigortasının yapılmadıgını neden kontrol etmedi. Burda işverenin tek hatası ahlaki olarak o anda adamla ilgilenmemesi. İş kazası dediğin şey mevcut işi yaparken veya o işyerinde başına gelen bir kazadır. Nokta.
-
GSS 1 ay sonra devreye girer. 1 ay sigortalı çalışması gerek.
-
çalışmayan herkesin gss si için borçalınılıyor. sigorta yapılmadığı için gss sinin aktif olması gerek . başvuruya gerek yok
-
Sanırım değişmiş ya borç dan ya başka birşeyden şuan çalışmıyorum ve aktif değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X