Şimdi Ara

Eşimin doğum günü için öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • An itibariyle 52 dakika sonra esimin dogum gunu. Esime nasil bir surpriz yapabilirim acilen fikirleri alayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smldgr -- 25 Ekim 2015; 22:10:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be Katy nin dogum gununun bitti zaman da esinizinki basliyor, Allah uzun omurler versin hocam

duygulandim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 25 Ekim 2015; 22:39:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona küçük sürprizler yapın.

• Eger yarin calismayacaksaniz hocam bir kahvalti hazirlayin ona, sonra cikin onunla filme falan gidin, aksam restoranda yiyin vs. Hediyeyi harcayacaginiz parayi onunla gecirecegini zamana harcayin

• Adam karısına yapacağı süprizi buradaki liseli ergenuslara soruyor. Burada çıkabilecek tek cevap: naughty.gif.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaman kutunun içene bir kutu onun içine bir kutu... En sonunda küçücük bir kutu içine bir hediye koyun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün doğum günüm.
    11 yıl önce açıldı
    Bu gün benim doğum günüm
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 52 dakika kala mı aklınıza geldi?
  • yörüyen uçağ al ona

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pasta al mum falan al birde pastaya takılan fişekler var onlardan al,içecek falan,sonra odayı hazırla ansızın ışıkları kapat iyiki doğdun diye gir işte ondan sonra o aaaa falan diyicek mumları falan üfler yalnız fişeklere dikkat et gözüne mözüne kaçmasın fişekler bitsin sonra mumları üflet ondan sonra alkış merasimi olur,sonra pastayı gömün hediye olarak da onun zevkine göre bişeyler bul işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

Adam karısına yapacağı süprizi buradaki liseli ergenuslara soruyor. Burada çıkabilecek tek cevap: naughty.gif.

• fokof kullanıcısına yanıt
    Amin. Sağolun Hocam ;)
  • bence çocuk yap eşin için çok güzel bi sürpriz olur çocuk yapamazsan arkadaslarindan yardim alip tanisma hikayenizi anlatan kisa bi film cekin

• Cevabın için çok teşekkürler hocam. Buna benzer birşey yaptım. Saat tam 00:00'da kapı çaldı. Eşim biraz korktu doğal olarak. Ama karşısında güzel bir pasta görünce çok mutlu oldu. Değişik ve güzel bir doğum günü kutlaması oldu. Akşamda güzel bir yere yemeğe götürürüm görev tamam olur;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smldgr -- 26 Ekim 2015; 9:54:55 >
  • smldgr S kullanıcısına yanıt
    o hiçbir zaman tamam olmaz. aklına koy bunu
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    kendimi kandırıyorum hocam çaktırma
  • Bir günlüğüne eşin otursun sen ev işlerini yap

• işten güçten evde duramıyorum ki üstad.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smldgr

Cevabın için çok teşekkürler hocam. Buna benzer birşey yaptım. Saat tam 00:00'da kapı çaldı. Eşim biraz korktu doğal olarak. Ama karşısında güzel bir pasta görünce çok mutlu oldu. Değişik ve güzel bir doğum günü kutlaması oldu. Akşamda güzel bir yere yemeğe götürürüm görev tamam olur;)

Hediyede al hediyesiz olmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.