Şimdi Ara

Eşimle Co-op Oyun Oynamak için Soru?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir xbox series s kullanıcısıyım. Eşimle bazende arkadaşlarımla beraber co-op yan yana 2 kol ile olacak şekilde oyun oyunuyoruz.

Tanıdıklarımız bize gamepass aldırdı ancak gamepass'te ilgimizi çeken pek fazla oyun yok. O nedenle üyeliğimi devam ettirmek istemiyorum ancak bir sorum var, online oyunlar haricinde satın almış olduğumuz oyunları örneğin?

fifa 23, crash team racing, overcooked 2 gibi oyunları gamepass veya live gold üyeliğimiz olmadan beraber 2 kişi olarak oynayabilir miyiz? Yoksa 2kişi oyun oynayabilmek için illa ki bu üyelikleri almamız mı gerekli?

Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. :)

• Oynarsınız oyunları ama hiç bir online özelliğini kullanamazsınız ben öyle biliyorum
  • Gears of war serisini oynamanızı tavsiye ederim.
  • Hayır gerekli değil. Oyunları satın almanız yeterli.

Dediğiniz üyelikler online oynamak için. Split Screen için herhangi bir üyelik gerekmiyor.

• Yanitlayan arkadaslara cok tesekkurler. :))
  • Bende aynı durumdayım hocam full mk11 oynuyoruz ultimate edition alacaktım indirim bitmiş tekken 7 alacağım şimdi fakat oyun tavsiyelerine açığım. Bide bir sorum var yan yana 2 kişi online oyuna bağlanabilir miyiz öyle bir oyun var mı varsa nasıl? Golf with friends indirdim local co op giremedik fakat açıklama kısmında local co op yazıyor.
  • Overcooked 2, it takes two, a way out, rayman, cup head
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.