Şimdi Ara

EŞİT AĞIRLIK İÇİN YURTDIŞI İMKANI OLAN BÖLÜMLER VE ÜNİVERSİTELER HANGİLERİDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
20.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok ciddi şekilde yurtdışı düşünüyorum ama çevrede eşit ağırlıktan bir yerlere gidemezsin algısı var en iyisi hukuk yazmak diyorlar ama hukuk yazarsam yurtdışı hayalimi bir kenara atmış olacağım. Ki bunu istemiyorum. 6-9K aralığını baz alarak yurtdışı için önerebileceğiniz en iyi bölüm ve üniversiteleri yazmanızı rica ediyorum.

• asıl eşit ağırlık bölümlerinin çoğunluğu yurt dışı odaklıdır. nasıl oluyor yurt dışına gidememek?

özellikle işletme ve ekonomi bölümlerinde bu imkan daha fazladır ama top 3 üni'lerden mezun olmanız çok büyük avantaj sağlar.

bunların dışındaki iibf bölümlerinde de bu imkanlar vardır.

en zoruysa hukuk okuyup çıkmak.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Eşit Ağırlık İçin Yurtdışı İmkanı Olan Bölümler ve Üniversiteler

Eşit ağırlık öğrencileri, yurtdışında eğitim alarak kariyer hedeflerine ulaşmak için çeşitli seçeneklere sahiptirler. Bazı popüler yurt dışı imkanı olan eşit ağırlık bölümleri şunları içerir:

• İşletme ve Ekonomi: Yönetim Bilimleri, Uluslararası İlişkiler, Finans ve Muhasebe gibi programlar yurtdışında yüksek talep görmektedir.
    • Sosyal Bilimler: Psikoloji, Sosyoloji, Siyaset Bilimi ve Antropoloji gibi bölümler, küresel sorunları anlamak ve çözmek isteyenler için fırsatlar sunar.
    • Dil ve Kültür: İngilizce, Fransızca, İspanyolca veya diğer yabancı dillerdeki programlar, öğrencilere yurtdışında yaşama ve çalışma imkanı sağlar.
    • Sanat ve Tasarım: Grafik Tasarım, Mimarlık ve Görsel Sanatlar gibi alanlarda eğitim, uluslararası düzeyde tanınır ve aranan mesleklerdir.
    • Sağlık: Hemşirelik, Fizyoterapi ve Halk Sağlığı gibi sağlık bilimleri programları, yurtdışında iş imkanları sunmaktadır.

Yurt dışı imkanı olan eşit ağırlık bölümleri için bazı önerilen üniversiteler şunlardır:

• University of Oxford (Birleşik Krallık)
    • Stanford University (ABD)
    • ETH Zurich (İsviçre)
    • National University of Singapore (Singapur)
    • University of Toronto (Kanada)

Eşit ağırlık öğrencileri, yurtdışı eğitim fırsatlarını araştırmaya ve kendi ilgi alanlarına ve kariyer hedeflerine en uygun bölümleri ve üniversiteleri belirlemeye teşvik edilirler. Yurtdışında eğitim, sadece akademik bilgilerinizi geliştirmekle kalmaz, aynı zamanda kültürel ufkunuzu genişletir, dil becerilerinizi geliştirir ve küresel bir bakış açısı kazanmanıza yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Odtü İktisat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boun fln olmuo tek sans odtü işletme iktisat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anliyorumm A kullanıcısına yanıt
    İşletme de 3,9k ile kapattı hocam.Bu sene de 3,5 civarına çeker

• asıl eşit ağırlık bölümlerinin çoğunluğu yurt dışı odaklıdır. nasıl oluyor yurt dışına gidememek?

özellikle işletme ve ekonomi bölümlerinde bu imkan daha fazladır ama top 3 üni'lerden mezun olmanız çok büyük avantaj sağlar.

bunların dışındaki iibf bölümlerinde de bu imkanlar vardır.

en zoruysa hukuk okuyup çıkmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0786DE130 -- 10 Temmuz 2019; 14:39:52 >
  • Tam anlamıyla önerebileceğiniz bölüm ve üniversite?
  • Hocam yurtdışı için gsü siyaset mi itü ekonomi mi sizce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ole Jackson

Tam anlamıyla önerebileceğiniz bölüm ve üniversite?
    Boun ybs ve iktisat en yakınlarıdır büyük ihtimalle. Koç üniversitesi de iyidir yurtdışı konusunda.
  • Hukukta yurtdışı çok sağlam bir öğrenci için sınırlı ancak kesinlikle imkansız değil. Zirvede bir öğrenci sağlam bir okulda yurtdışından yl, doktora bursu alıp gidebilir hukukta ki çokça örneği de var.
  • Anliyorumm A kullanıcısına yanıt
    Bilkent iktisat da olmuyor tek şans odtü :)))
  • hocam illa hukuk istiyorsanız hukuk yazın çabalarsanız hukukta da yurtdışı imkanı var. Ama yurt dışı imkanı en yüksek bölümler iibf bölümleri, uluslararası ticaret ve psikoloji
  • Elime sağlık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.