Şimdi Ara

Eşitsizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bi çocuk var össye hazırlanıyo ailesi zengin değil orta halli çocuk össye giriecek bu yüzden dershaneye gidiyo özel hoca geliyo ailesi borca giriyo çocuğa özel ders aldırmak için ve çocuk o dönemde baya stres oluyo zaten pek yetenekli değil futbolcu falan olamayacak durumda süper zekada değil bu çocuk öösyi kazanamadı bu kadar masraf boşa gitti çocuk bi baltaya sap olamadı bu çocuk hayatını nasıl devam ettirecek.Dikkat edin bu çocuk sizde olabilirsiniz bende olabilirim bu durumda yüzbinlerce öğrenci var bu nasıl bi eşitlik lanet olsun böyle şeye

• Seviyesi yoksa, kazanamayacaksa çalışmasın?

Ekleme: Kaynaştırma öğrencisi diye bi şey var. Duydun mu hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metafeller -- 28 Temmuz 2011; 15:19:29 >
  • ona eşitsizlik denmez çocuğun mallığı denir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metafeller

Seviyesi yoksa, kazanamayacaksa çalışmasın?

böyle çok aile var nasıl dersin bunlara sizin çocuk salak gönderin mesleğe belki tekniker falan olur diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: benii7bitirdi

Şimdi bi çocuk var össye hazırlanıyo ailesi zengin değil orta halli çocuk össye giriecek bu yüzden dershaneye gidiyo özel hoca geliyo ailesi borca giriyo çocuğa özel ders aldırmak için ve çocuk o dönemde baya stres oluyo zaten pek yetenekli değil futbolcu falan olamayacak durumda süper zekada değil bu çocuk öösyi kazanamadı bu kadar masraf boşa gitti çocuk bi baltaya sap olamadı bu çocuk hayatını nasıl devam ettirecek.Dikkat edin bu çocuk sizde olabilirsiniz bende olabilirim bu durumda yüzbinlerce öğrenci var bu nasıl bi eşitlik lanet olsun böyle şeye

''bende olabilirim'' degil...eminim o sensin ....
    valla kafan basmıyorsa derse falan hayatım bitti diye düşünmene gerek yok.insanın bir hobisi olur ona yönelir mutlaka sevdigi kabiliyeti olan bir şey vardır...senin de vardır mutlaka bir şey ona yönel

• Allasen lise müfredatını sadece süper zekalar mı anlıyo?
  • Süper zekalı olmana gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saçma yazılara bir yenisi daha eklendi hayırlı olsun.
  • kapasite diye bişey vardır arkadaşlar insan algılamıyor olabilir bunları eğitim uzmanları daha iyi bilir benim bi tanıdıgım wardı 5 e geçti toplama cıkarmayı yapmakta hala zorlanıyor anlatıyorum anlatıyoruz anlatıyorlar ama ertesi sıfır bişe yok
    Heman SALAK damagasını vurmanız çok üzücü bu durmda sizde olabilirsiniz

Fakat bu arkadaş ozel ders aldı onu yaptı bunu yaptı peki kendi oturup çalıştı mı acaba istedimi arzulu olarak çalıştıda mı yapamadı eğer öyleyse meslek seçip ona yönelsin

Ama aklına başına geldiyse ben çalışcam eşşeklik ettim diorsa otursun 1 sene çalışsın yapacağına inanıyorum ama dediğim gbi kapasitesi yoksa (sorunları varsa) meslek öğrensin çalışsın
  • O çocuk jigolo olsun jigolo ya da soyal içerikli filmlerde oynasın olmadı bi sek shopta kasiyerlik yapsın olmadı çıplaklar kampına katılsın kapasite var mı günde 5 posta gazetesi okusun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.