Şimdi Ara

Eski Akıllı Telefonun Değerini Turkcell Bilir.! YENİ '

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski Akıllı Telefonun Değerini Turkcell Bilir.! YENİ "

Eski Akıllı Telefonun Değerini Turkcell Bilir.! YENİ "

#Dijital Operatör

Kampanya Hakkında
    - 100 TL hediye çeki kampanyası 19.09.2019 - 31.10.2019 tarihleri arasında turkcell.com.tr’de geçerlidir. Hediye çeki kullanımı turkcell.com.tr üzerinden yapılacak 2.000 TL üzeri tüm ürün alışverişlerinin peşin alımlarında geçerlidir. Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez. Turkcell kampanya süresi boyunca ürünlerle ilgili değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Hediye çeki kodu, 2. El cihazın Turkcell’e satışından sonra müşteri IBAN’ına ödemesini takiben 7 iş günü içerisinde sms yoluyla iletilecektir. Hediye çekinin son kullanım tarihi 30.11.2019’dur.

- 2.500 TL’ye varan hediye çeki kampanyası 20.09.2019 - 30.09.2019 tarihleri arasında sadece turkcell.com.tr’de geçerlidir. Hediye çeki kullanımı yalnızca Samsung Galaxy Note 10 ve Note 10+ cihazlarının peşin alımlarında geçerlidir. 2.500 TL’lik hediye çeki Samsung markasına ait Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 Plus, Galaxy S9, Galaxy S9 Plus, Galaxy Note 8 ve Galaxy Note 9 modellerini getiren müşterilere verilecektir. Bu cihaz modelleri dışında getirilen 2. el telefon modelleri için yalnızca Samsung Galaxy Note 10 ve Note 10+ alışverişlerinde geçerli 1.000 TL hediye çeki verilecektir. Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez. Turkcell kampanya süresi boyunca ürünlerle ilgili değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Hediye çeki kodu, 2. El cihazın Turkcell’e satışından sonra müşteri IBAN’ına ödemesini takiben 7 iş günü içerisinde sms yoluyla iletilecektir. Hediye çekinin son kullanımı 31.10.2019 tarihidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yollayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yollamayı düşünüyorum
  • Ben yolladım ve sattım 2800 tl çıkan note 8 e 2627 tl verdiler .diğer firmalar gibi değil en azından kvk iyi firma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben anlamadım. Telefonu nakit paraya alıp, birde üstüne çekmi veriyorlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.