Şimdi Ara

Eski aracımız kazadan sonra toplanmış satışta! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah'im ne gunlere geldik yarrabbi ikinci el arabalara guven kalmiyor boyleleri yuzunden bu millet boyle kazali arabalari kazasiz diye satip o haram parayi evladinin kendinin bogazindan nasil geciriyor sasiriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne var ki bunda? yapıp satıyorlar, normal bir durum. ha, kazasız diye satıyorlarsa ayrı tabi. daha dün perte çıkan symbol'ün boyasını, kaportasını kontrol ettim kaportacıda. yap yap bitirememişler arabayı.
  • benim enişte de söylüyor, o da kazalı aracı alıp toplayıp satacakmış. iyi getirisi varmış piyasanın halini siz düşünün. önceden ucuz araç düşürüp piyasanın biraz üstünde satarlardı. şimdi kazalı aracı alıp yaptırıp piyasanın üstünde satıyorlar. çok iyi. milletteki boya takıntısı boşuna değil, göstermeden araç almayın!
  • 7500e satana kadar 2500-3000e yaptırırdı. arkadaşın satardı 16750e
    Ayrıca unutmayın Türkiye'de yaşıyoruz, yan gelip yatarak, üçkağıt tokatçılıkla cebini şişirmeye çalışan bir milletiz
  • Bir de konuyu açan arkadaşa 'kominist' demiş.Nasıl bir kafa yapısına sahip anlamadım.
  • Çayımı aldım geldim. Güzel konu :)

• Gel gör öyle al demesinin sebebi, belki anlamaz değiştiğini düşüncesi tamamen. Opel bayisine gittik kardeşimin Opel Corsasını verip yenisini alacağız. Adamlar baktı arabaya sol ön kapı değişmiş arkada boya var dediler. Doğru ancak eksik. Arka kapıda değişmişti anlamadı adamlar. Orjinaliyle değişti ama değişti sonuçta. Belki normalde ön kapı içinde olan etiketler olsa ona da boyalı diyeceklerdi. Almadık yenisini, araba bizde duruyor hala ancak diyeceğim şu ki herkes anlayamıyor neyin değişip neyin boyandığını. Arkadaşınki de o hesap. Anlaşılmazsa değişmiş diye değil boyalı diye itelerim mantığı. Yazık, çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkar ileride.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuraydogan0640

Kimseye kaza yok denilmemis ustasini alsin gelsin deniliyo...biride bak gel oule sov yazmis ben sana bakmadan burda sovuyom nese hadi herkez ekmegne baksin...

arkadaş millet ustayı bedavaya getirmiyor arabayı oraya getirip usta bu araç şöyle böyle kazalı denildik sonra ne anlamı kalıyor ? Madem biliyorsun ki aracı sen yaptırmışsın , boşuna insanları masrafa sokma o zmn.

arkadaşın da dediği gibi Gel gör öyle al demesinin sebebi, belki anlamaz değiştiğini düşüncesi tamamen.

Aracın kazasız var şu parçalar değişmiş demek bu kadar mı zor ? Ztn o yaşta arabanan kimse orjinallik beklemiyor.

Sen haksız olduğun sürece istediğin kadar millete söv dur.Bilmeden veya anlamadan alan arkadaşın ahı sana bi ömrü yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftp_57 -- 28 Şubat 2014; 11:37:58 >

• "Adam öldü" beyler...

• Berry1925 B kullanıcısına yanıt
    Valla ben şu dediğiniz lafı bundan 18 sene önce üniversiteye başladığımda duymuştum ilk defa.
  • ben 2.el araçlarda ilk intiba olarak 2 şeye bakarım.

1. ilanlarda ki metinlerin diline, ayrıntısına ve yazılış şekline.

2. telofondaki satıcının diksiyonuna, konuşma tarzına ve seçtiği kelimelere.

Türkçe de kelime mi kalmadı, eğitim veya kültür seviyesi mi yetrsiz ya da özellikle mi seçiliyor bu kelimeler.

ne demek "BELALTI BOYALI" veya "ETEKLERDE BOYA VAR"

eğer biliyorsan tek tek parçaları sayarsın. (şu çamurluk, şu kapı, kaput vs.) hatta biliyorsan (ki kendine galerici diyorsan ve bu aracı satılığa çıkarıyorsan bilmek zorundasın) her boyalı parçayıda açıklarsın. (değişti ya da tamamen boyalı ya da kısmen boyalı)

tabi insanları kandırmak için 9-10 tane parça boyalı demek yerine belaltı boyalı demek daha kolay ve daha söylenebilir değil mi?

bu ülkede 2. el araç almak gün geçtikçe zor hale gelmeye başladı. dürüst satıcıya denk gelmek sanş işi artık.

malum 2. el satış sitesi güya sahibinden satışlar için kurulmuştu değil mi? çoğunluğu galerici ve alsatçılardan oluşan site oldu.

sıfır araç satışı yapan bayiler, 2. el araç alış-satış sistemlerini daha geliştirip yaygınlaştırsalarda şu kendini akıllı zanneden insanları kandıran bir kısım galerici tayfası piyasadan silinip gitse.

çok mu şey istedim acaba.

• mesajımın neyini gördünüz de sildiniz arkadaş. İyice saçmaladınız vallahi..
  • yıkık palio nedir arkadaş. akşam akşam yeni terimler öğreniyoruz
  • iwishh İ kullanıcısına yanıt
    zaman öyle bir zaman olduki, arabaya ihtiyacımız var ama almaya korkuyoruz.
  • İlk mesajdaki fotoğrafları yöneticiler mi sildi acaba
    Edit:Harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkaradeniz -- 4 Mart 2014; 14:08:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

İlk mesajdaki fotoğrafları yöneticiler mi sikdi acaba

Galiba evet. konuyu ben actım ancak ben silmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

benim mevcut su anki kullandığım aracımda önden kazalı ama airbagler açılmadı ön tampon, kaput ve radyatör parçalandı kaskodan yaptırdık. tramerde sorguladığında şerefsiz ekspertizin yüzünden 8000 TL masraf gözüküyor. yaptırdığımdan beri 2,5 yıldırda canavar gibi kullanıyorum napim yani bu arabayı satmayayım mı yada bedavaya mı vereyim konunun içeriğinde ne anlatmaya çalıştığınız pek bişey anlamadım.

Arkadaşımızın başına gelen aynen benim de başıma geldi.Önden bir araç çarptı ve radyatör,klima radyatörü,fan,motor kaputu,çamurluk vs değişti.Airbagler açılmadı.Araç kaskolu olduğu için servisinde tamamen orjinal parçalarıyla yapıldı.Bana sorarsanız eskisinden daha yakışıklı bile oldu.Sorgulatınca zaten kaza kaydı olduğu görülecek.Bu araç şimdi satılamayacak mı yani?.....Veya illa ölü fiyatına mı vereceğiz?..

Türkiye'de darbesiz,boyasız araba takıntısı hep aracını satmak zorunda kalan zor durumdaki müşterileri kandırmak isteyen bazı adi galericiler yüzünden oluştu.Milletin aracını ucuza almak için "senin arabanın şu parçası değişmiş,bu parçasında boya var"diyerek ucuza kapatmaya çalışmaları yüzünden milletimizde malesef böyle bir algı oluştu.Ne yani kapısı,çamurluğu çizik,boyasız arabalarla mı gezelim? Veyahut boyatmak zorunda kaldık diye çöpe mi atalım?.......

• quote:

Orijinalden alıntı: entelbamya

quote:

benim mevcut su anki kullandığım aracımda önden kazalı ama airbagler açılmadı ön tampon, kaput ve radyatör parçalandı kaskodan yaptırdık. tramerde sorguladığında şerefsiz ekspertizin yüzünden 8000 TL masraf gözüküyor. yaptırdığımdan beri 2,5 yıldırda canavar gibi kullanıyorum napim yani bu arabayı satmayayım mı yada bedavaya mı vereyim konunun içeriğinde ne anlatmaya çalıştığınız pek bişey anlamadım.

Arkadaşımızın başına gelen aynen benim de başıma geldi.Önden bir araç çarptı ve radyatör,klima radyatörü,fan,motor kaputu,çamurluk vs değişti.Airbagler açılmadı.Araç kaskolu olduğu için servisinde tamamen orjinal parçalarıyla yapıldı.Bana sorarsanız eskisinden daha yakışıklı bile oldu.Sorgulatınca zaten kaza kaydı olduğu görülecek.Bu araç şimdi satılamayacak mı yani?.....Veya illa ölü fiyatına mı vereceğiz?..

Türkiye'de darbesiz,boyasız araba takıntısı hep aracını satmak zorunda kalan zor durumdaki müşterileri kandırmak isteyen bazı adi galericiler yüzünden oluştu.Milletin aracını ucuza almak için "senin arabanın şu parçası değişmiş,bu parçasında boya var"diyerek ucuza kapatmaya çalışmaları yüzünden milletimizde malesef böyle bir algı oluştu.Ne yani kapısı,çamurluğu çizik,boyasız arabalarla mı gezelim? Veyahut boyatmak zorunda kaldık diye çöpe mi atalım?.......

konuyu nerden okuyorsunuz,aracın fiyatı konu değil ,kazalı aracı kazasız olarak satıyor konu bu,dürüst insan el kadar boyayı bile söyler,para sokakta toplanmıyor yeri geliyor boğazdan kesip arttırmaya çalışıyorsun,kul hakkı yemek moda olmuş

• kilitlimaşa kullanıcısına yanıt
    konuyu doğru yerden okuduk emin olabilirsiniz. bu arkadaş bu konuyu ilk açtığında öyle bir lanse ettiki sanırsın araç pertten toplama ama aracın kazalı hali hiç öyle göstermiyordu yanlış hatırlamıyorsam sol çamurluk kaput ve sol kapıdan darbe almıştı. çoğu galericilerin ne mal olduğunu bizde biliyoruz bi zahmet alan adamda gitsin sanayide 200 tl verip heryerine baktırsın 14000 TL veriyorsun araba alıyorsun 200 tl içinde keklenmenin alemi yok
  • quote:

konuyu doğru yerden okuduk emin olabilirsiniz. bu arkadaş bu konuyu ilk açtığında öyle bir lanse ettiki sanırsın araç pertten toplama ama aracın kazalı hali hiç öyle göstermiyordu yanlış hatırlamıyorsam sol çamurluk kaput ve sol kapıdan darbe almıştı. çoğu galericilerin ne mal olduğunu bizde biliyoruz bi zahmet alan adamda gitsin sanayide 200 tl verip heryerine baktırsın 14000 TL veriyorsun araba alıyorsun 200 tl içinde keklenmenin alemi yok
    benim bildiğim asıl sıkıntı adama araçta hasar var mı diye sorulunca benim bildiğim yok demesi, ardından fotoları gösterip hesap sorulunca da ben arabayı en iyi şekilde toplattım vs ayağına yatmasıydı. 200 tl az para değil. adam der ki arabada şunlar var gene gidip eksper e gösterirsin sanayiye sokarsın. ama hasarsız denilen ve bu sebepten almayı düşündüğüm arabaya 200 lira verip hasarlı olduğunu görünce nasıl hissederim o ayrı konu.
    orda değişen boyanan parçalar diye bir bölüm var hem orayı pas geç hem sorulunca yok de ortaya çıkınca da arabayı güzel tamir ettirdiğini savun. ne ala memleket. burada eleştirilen şey bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şebboy -- 4 Mart 2014; 18:09:43 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.