Şimdi Ara

Eski aracımız kazadan sonra toplanmış satışta! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadas kaza yapmış mapmış valla palio güzelmiş benim hoşuma gitti jantları benim paliodakilerden :) hem rengi bile aynı :D
  • 06 ZFA 12

Tag olsunda alacak kişi googleden plaka aratmak aklına gelirse karşısına konu çıkar böyle araçların plakalarını mesajlara yazmak olarak eklemek iyi oluyor
  • kilitlimaşa kullanıcısına yanıt
    adama bak hemen çark etmiş önce bildiğim yok diyor sonra su gibi üste çıkıyor ne insanlar var yaaa...
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    +1 diğer bitişik arama kriterleride ekleyelim .

06 ZFA 12 , 06ZFA12 , 06 ZFA12 , 06ZFA 12 , palio 06 zfa 12 ,
  • Arabada bisey yok okadar yahu. Alinir o araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde bu adama arabayı alıcaz deyip bir yere götrücez ekspertiz yapınca sorun çıkarsa adamı bir güzel orada ekspertizi ödetiriz ama nakit değil başka yolla.
    Bu arada herkes normal yazmış ama başkası olsa taşlanır anlamadım.
    Altta Boyalı parça
    Değişen parça bölümü var açıklamaya yazmıyorsa oraya işaretlemeli.
    Ayrıca verdiği cevapta malum adamın.
    O nedenle korıyacağınız kişiye önce dikkat edin sonra sizde pişman olursunuz.
    BU arada konu sahibi arkadaşa tebrikler herkes onun gibi duyarlı olsa böyle kazıklanma olayları azalır.
    Bundan sonra herkes perte ayrılan ya da kazalı sattığı arabası için konu açsa foruma yararının yanı sıra forum dışındakilerede yardımcı olmuş oluruz.Bir sevap kazanırız.
  • kilitlimaşa kullanıcısına yanıt
    Şunlarla aynı havayı soluyoruz işte.
  • bu toplayıp satma işi oldukça güzel karlar getiriyor anlaşılan. bu piyasa şartlarında o yüksek fiyatları verenlere bağlıyorum.
  • bunlara Allah korkusu olmayan, pez. denir. 2. elden araba almak artik iskence oldu. aklimda e39 kasa 530 var ama korkuyorum girmeye. sifir puntomun garantisi var, birsey oldumu giderim servisi malzeme yeni, bakimdan bakima git gel yaparim ama 2. elden klass yukseltmek istedigimde bu konulari okuyunca soguyorum, ekspertise gotursek ayni terane, abi valla bilmyordum. sonra bos yere ekspertis parasi.

ticarette iyi karlarla satarsinda ulkemde 3 kurusla yillatin emegini boyle uckagitlarla kapmaya calismak...

valla pes, hic mi korku yok bunlarda. colugumdan cocugumdan cikar diye. saf milletiz, iyi niyetliyiz ve cabuk kanariz ben dahil. yatacak yeri olmayacak bu hayvanlarin

• Gel gör öyle söv

• Y.A.A. Y kullanıcısına yanıt
    bak işte bu iyiydi
  • Din iman Allah kitap Kuran herşey bizde,

haram, kul hakkı, yalan dolan üç kağıtçılık kucağa oturtma saygısızlık .....

... larda bizde !

O yüzden ooh relax baby, come here please !

Sikinti yok
  • konu süper olmuş :)) karşı taraftanda mesaj gelmesi olayı sabah kadın programlarına çevirdi ya laa adamın nasıl agırına gitmiş. bilmiyorum bel altı boyalı dan şöyle yaptık orjinal taktık moduna gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Burada anlatılmak istenen: Açılan ilan da aracın kazasından, tamirinden, boyasından bahsedilmemiş olmasına dikkat çekmek. Sanırım!

biraz geç de olsa anlayan çıkmış sonunda

• İnsanliktan nasibini alamamış dürüstlüğün ne anlama geldigini ne bilsin.. lakin sıkıntı yok eninde sonunda kaybedenler bunun gibiler olacak.

• Her şey yalan dolan olmuş...

Halbuki konudaki aracın kazası da insanı arabayı almaktan vazgeçirecek kadar ağır bir kaza değil aslında.

500-1000 TL daha fazla kar edeceğim diye düşülen durumlara bak...
  • Kimseye kaza yok denilmemis ustasini alsin gelsin deniliyo...biride bak gel oule sov yazmis ben sana bakmadan burda sovuyom nese hadi herkez ekmegne baksin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Y.A.A.

Gel gör öyle söv

• Tabi yaa size göre herşey normal, kazalı vuruk kırık arabayı size de böyle ilanda "bundan hiç bahsetmeyerek" satsalar "tabi canım çok normal ne var" diyeceksiniz değil mi?
  • Gel gör bak demekle olmuyor satıcı eleman!

Kime tutturursan değil mi???!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.