Şimdi Ara

Eski aracımız kazadan sonra toplanmış satışta!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004de 0km alıp kullandıgım il goz ağrımız aracımı geçen sene bır arkadasa 14.200 sattmıştım kendısı fazla kullanamadan kaza gecırmıs sanayıde bırıne 7500 satmıstı. Şuan araç toplanmış ve ınternette satısta.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-farkli-olmak-ayricaliktir-1%2C2-16-v-go-bluepit-149509181/detay
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Araç kakılığa çıkmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben anormal bir durum göremedim. Hurdaya mi verecekti 7500e aldiği araci. Bence iyi para vermiş 7500 lira bu arabaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: uysall07

Ben anormal bir durum göremedim. Hurdaya mi verecekti 7500e aldiği araci. Bence iyi para vermiş 7500 lira bu arabaya.

+1, Ayrıca çok da ağır bir kaza ya benzemiyor, tampon, çamurluk kaput + boya. Millet pert aracı allayıp pullayıp satıyor.
  • yaptırmıs satıyor iste adam ne varki sanki o kaza olmasa arac normalde cok saglamda...
  • diğer konuda görüp mesaj attıp kaza boya var mı diye
  • benim mevcut su anki kullandığım aracımda önden kazalı ama airbagler açılmadı ön tampon, kaput ve radyatör parçalandı kaskodan yaptırdık. tramerde sorguladığında şerefsiz ekspertizin yüzünden 8000 TL masraf gözüküyor. yaptırdığımdan beri 2,5 yıldırda canavar gibi kullanıyorum napim yani bu arabayı satmayayım mı yada bedavaya mı vereyim konunun içeriğinde ne anlatmaya çalıştığınız pek bişey anlamadım.
  • Gayet normal birşey yapıyor. Sanayideki adam alacak 7500 TL para verecek üstüne hurdalığa mı atacaktı. Fiyatıda fena yazmamış sonuçta bu modellerin el değmemişi yok piyasada.
  • Burada anlatılmak istenen: Açılan ilan da aracın kazasından, tamirinden, boyasından bahsedilmemiş olmasına dikkat çekmek. Sanırım!
  • Gayet normal bir olay... çok çok 10 bine maliyeti gelmiştir, üzeri de emeğinin karşılığı... Aradığında veya aracı görmeye gittiğinde kazası yok diyorsa, vuracaksın kızılcık sopasını o ayrı...

• mesajıma cevap geldi arkadaşlar
    belalti boyali..
    sol arka kapida sol arka camurlukta boya yok alirken baktirdim oni soylediler...
    bide tavanda yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilitlimaşa

mesajıma cevap geldi arkadaşlar
    belalti boyali..
    sol arka kapida sol arka camurlukta boya yok alirken baktirdim oni soylediler...
    bide tavanda yok...

Neden boyle oldu bizim insanımız yha? Acaba bu kazalı halini hiç bilmeyen o da kandırılmış birisi mı ki? Yoksa yazık, Ne guzel yaptırmışsın (yapmışsınız) iste dürüst ol zaten satarsın o aracı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sdu_mmf

quote:

mesajıma cevap geldi arkadaşlar
    belalti boyali..
    bide tavanda yok...

Neden boyle oldu bizim insanımız yha? Acaba bu kazalı halini hiç bilmeyen o da kandırılmış birisi mı ki? Yoksa yazık, Ne guzel yaptırmışsın (yapmışsınız) iste dürüst ol zaten satarsın o aracı.

tekrar yazdım benim için kaza önemli kazası var mı yazdım bakalım ne diyecek,resimlerin linkini yollicam
  • gelen cevaba ağzım açık kaldı.allah korkusu kalmamış bu memlekette,avrupalılar daha dindar yeminle
  • yaptırıp satmakta sıkıntı yok, ama kazalı olduğunu ve yaptırdığını belirtmezse sıkıntı.
  • Hiç bir şey yok bu kazada ne arabaları topluyorlar hey yavrum hey.
  • ''YIKIK PALİOLARLA KARIŞTIRMAYIN GEL GÖR ÖYLE KARAR VER..''
  • ilk attığım mesaj
    gelen cevap
    tekrar attığım mesaj
    gelen cevap

istediği fiyata satar ama kazalı aracı kazasız diye satmak insanlık değildir.

• quote:

istediği fiyata satar ama kazalı aracı kazasız diye satmak insanlık değildir.

Tam çakal bunlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chewee

Araç kakılığa çıkmış

öyle deme!

ARACIM MUAYERDİR.DİKKAT CEKİCİ VE COK AZ YAKIYORDUR.YIKIK PALİOLARLA KARIŞTIRMAYIN GEL GÖR ÖYLE KARAR VER..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.