Şimdi Ara

Eski bilgisayar kasasından çıkan disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Eski bilgisayarımın kasasından çıkardığım diski, taşınabilir disk yapmak istiyorum. Ama disk çok eski olduğu için (en az 13 yıllık) nasıl bir aparat kullanmalıyım bilmiyorum. Anlayan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Diskin giriş yerlerini resim olarak ekledim.
     Eski bilgisayar kasasından çıkan disk Eski bilgisayar kasasından çıkan disk Eski bilgisayar kasasından çıkan disk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 30gb neye yeter ????
    o diske güvenilip veri atılırmı ????
    ha illa alıcam dersen
    sata-ide
    bunu alıcana aktüel ürün olarak marketlere geliyor usb 3.0
    sandisk
    para senin

• Kullanmak için değil. İçinde eskiden kalma resimleri felan almak için uğraşıyorum. Teşekkür ederim cevabın için.

• orfaz kullanıcısına yanıt
    Pahalıymış. Verdiğim paraya değmez. Bende ide data ve usb kablosu var. Bunları kullanarak kendim yapabilirmiyim senin gösterdiğin aparattan.

• bysahin80 B kullanıcısına yanıt
    Zamanında ebaydan linktekinin aynısını 4 $'a almıştım, gücü eski bir psu'dan alarak eski hard diskteki verileri laptop'a aktarmıştım. Sanırım alttakilere göre ararsan gittigidiyor ya da n11'de bulabilirsin.

http://www.ebay.com/itm/SATA-PATA-IDE-Drive-to-USB-2-0-Adapter-Converter-Cable-for-2-5-3-5-Drive-VNC-/222194808616?hash=item33bbd7b728:g:g9oAAOSwpDdVDXSe

Bu da Adaptörlüsü: http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-to-SATA-IDE-with-power-adapter-Converter-Fit-For-3-5-Hard-Drive-1PCS-/272240070741?hash=item3f62c5d055:g:fekAAOSwZJlXM1gg

• bysahin80 B kullanıcısına yanıt
    Ide sata dönüştürücün varsa tak güç moleksini bağla çalışır disk sağlamsa çok basit bi iş

• dönüitürücü fiyatına flaş disk alınır hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bysahin80

Kullanmak için değil. İçinde eskiden kalma resimleri felan almak için uğraşıyorum. Teşekkür ederim cevabın için.

Çok özel değilse bi kafeye ya da bilgisayarcıya gidn 5-10 TL ye içindekileri çıkartırlar sadece o iş için aparat almaya bence gerek yok. Yok özel kafe ya da bilgisayarcıya gidemem derseniz alın bi ide kablo birde güç kablosu o da 5-10 TL ancak olur.. Eğer sizin bilgisayarda ide girişi varsa kendiniz direk alırsınzı zaten. Yoksa yakın çevrenizden sorabilirsiniz. Yok o da olmaz veya anakartta ide giriş yok diyorsanız dönüştürücü almanız lazım...
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. İşimi bilgisayarcıda hallettim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.