Şimdi Ara

Eski Bilgisayarı Adam Etme Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Merhaba Benim Emektar bi sistem var Yaklaşık 9 yıldır kullanıyorum.
    Sistemim
    MSİ P4M900M2 L Anakart
    İntel Pentium E6600 3.06GHz Dual Core İşlemci Bundan önce E2140 1.6 GHz vardı
    2560 MB Ram
    Palit 9400 GT Nvidia 1 GB Ekran Kartı
    500GB Seagate 7200RPM HDD
    350 W PSU
    Evet Arkadaşlar benim emektar sistem bu ben bu sisteme bi tane ekran kartı almayı dusunuyorum lol felan oynuyorum battlefield 3 te beni üzüyor bu sistem sizden isteyeceğim şu günlerdeki oyunları 1366 768 de low da olsa akıcı şekilde oynatabilmesidir şimdilik idare etsin yeni pc topluyacağım zaten bu işlemciyi sıkmayacak darboğaz yapmıyacak guzel bi ekran kartı istiyorum Aklımda HD 7750 vardı ama sizin yorumlarınıza açığım psu ya uysun lütfen Bütçe Max 250 TL ve birde Ramı 4 Yapmayı düşünüyorum ama Anakart Destekler Mi Arkadaşlar Bilmiyorum
    Şimdiden Teşekkürler Yorumlarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopgitleyn61 -- 12 Ekim 2015; 22:01:19 >

• sistem tarihi eser işlemci vasat müzeye koyup yeni sistem toplatın bu sisteme yatırım yapılmaz
  • kopgitleyn61 kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/asus-nvidia-geforce-gt-730-2gb-64bit-gddr5-dx11-pci-e-2-0-ekran-karti-gt730-2gd5-brk-p-BD803944?wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.urun.pla&gclid=CJWPu6HZxMgCFYU_Gwod52oFiA

Psu ve işlemcini göz önünde bulundurursak en mantıklı kart gibi. Ama 2 gb ram yeterli gelmez ve anakartın malesef max 2 gb desteklediğini yazıyor sitesinde o yüzden arkadaşın dediği gibi yatırım yapmamak daha mantıklı sanki artık bu sisteme

http://tr.msi.com/product/mb/P4M900M2L.html#hero-specification

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 15 Ekim 2015; 17:38:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni bir oyun bulmama yardım et
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.