Şimdi Ara

Eski bilgisayarı canlandırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize selam dostlar. Sizden bi konuda yardım istiyorum. Şimdi benim bilgisayarın özellikleri çok düşük. Bende ram alayım veya ekran kartını yükselteyim diyorum ancak diğer parçalarım da çok eski bilgisayar 7 8 yıllık vestel kasa. Amacım gta v
    falan oynamak değil 4 gb lık üç beş oyunu rahat oynayabileceğim bir şey yapmak ( Wow,lol,cs). Maliyeti de fazla olmayan bir şey önerirseniz sevinirim.

• Forumdan 2. El q9300 (q serisi olsun yeterli)işlemci almalısın.80-100 lira

2gb ram alıyorsun 20-30 lira ddr 2 olacak.

Bir tanede 2. El veya sıfır bir R7 240 buluyorsun 130-150 arasında. Sana yeterli gelecektir.

Toplam 250 lira maliyetle istediğin oyunları oynarsin.
  • Dostum eyvallah saolasın. Bir sorum olacak şimdi özellikleri arttırdık diyelim pc bunu kaldırabilecek mi. Misal daha fazla performans göstereceği için fazla ısınır fan yetersiz kalır gibi gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatfors

Dostum eyvallah saolasın. Bir sorum olacak şimdi özellikleri arttırdık diyelim pc bunu kaldırabilecek mi. Misal daha fazla performans göstereceği için fazla ısınır fan yetersiz kalır gibi gibi ?

Isınma olmaz aynı şekilde kullanmaya devam edebilirsin.
  • anakartın Quad serisi desteklemeyebilir 945 chipset olduğunu görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Murder

Forumdan 2. El q9300 (q serisi olsun yeterli)işlemci almalısın.80-100 lira

2gb ram alıyorsun 20-30 lira ddr 2 olacak.

Bir tanede 2. El veya sıfır bir R7 240 buluyorsun 130-150 arasında. Sana yeterli gelecektir.

Toplam 250 lira maliyetle istediğin oyunları oynarsin.

Pentium D takılan anakart tahiminimce C2Q desteklemiyordur. Bilmeden öneri yapmayalım
  • Bilmeden neden öneri yapayım modeli var anakartin işlemci destek listesine baktım.
    Bilmeden siz yorum yapıyorsunuz.http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2325

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Murder -- 30 Aralık 2016; 17:1:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Murder

Bilmeden neden öneri yapayım modeli var anakartin işlemci destek listesine baktım.
    Bilmeden siz yorum yapıyorsunuz.http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2325

Bence siz baktığınızı da görmüyorsunuz bir de bana bilmeden yorum yapıyorsun demişsiniz.

Sol üstte "N/A = Not support" yazıyor C2Q'ların da en sağında eşek kadar N/A yazıyor. Onları da görmediniz sanırım.

• Del Murder kullanıcısına yanıt
    dostum burada N/A bilgisinden başka bir bilgi yok Core2Duo destekler diye düşünüyorum
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    aynen, ayrıca destekleyen bölümlerde bios versiyonları belirtilmiş. Bu anakartın çipseti eski.
  • Ben n/a lari görmemişim neden listeye koymuslarsa.

Haklısınız
  • Bu sistem için ufak bir maliyet olsa dahi para harcamanızı tavsiye etmem açıkçası. İleriye dönük değil, geriye dönük olacaktır. Komple sistemi değiştirmeniz daha faydalı olur. Anakart+işlemci+RAM+ekran kartı hiç değilse bu dört parçanın değişmesi gerekir.

Bu anakarta alacağınız C2D işlemci de fark yaratmayacaktır ki E8500 falan desteklemiyor anakart.
    Yeni nesil bir sistem toplamanızı tavsiye ederim. Eğer bütçeniz kısıtlı ise, G4400 işlemci+H110 anakart+8GB DDR4 RAM+en az R7250 DDR5 ekran kartı almanız ileriye dönük olur. En azından sonrasında işlemci değiştirebilir.

Biraz bekleyebilir ve yeni çıkacak olan AMD serisi işlemcilerle birlikte piyasa hareketlenecek bunu da bekleyebilirsin.
  • Beni bilgilendirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. İyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.