Şimdi Ara

Eski Bir Araba Yarışı Oyunu Lütfen Yardım Edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam kaç senesiydi hatırlayamıyorum fakat 2003-2004 gibi olması lazım, bir Casper bilgisayar almıştık o zamanlar küçüğüm tabi anlamıyorum bilgisayardan falan, o oyunu hediye etmişlerdi. Bir yarış oyunuydu sokaklarda yarışırdık belli çaplı şehirlerde geçerdi ama bütün mapler sokaklardı, her arabanın şoförü falan vardı seçip giriyorduk diye hatırlıyorum. Yayalar kesinlikle ezilemezdi oyunda ne yaparsanız yapın kenara atlayıp takla atarak kaçabilirlerdi. Oyunda her ülkeden bazı arabalar vardı. Mesela Almanya'dan sarı ve çok hızlı bir araba vardı. Porsche'ye çok benziyordu. Hatırladığım araba şekilleri olarak, mavi bir araba vardı eski Mercedesler gibi keskin köşeli uzun bir arabaydı, yeşil bir Doblo gibi bir araba vardı, bir kadın şoförün arabasının arka camında çapraz boru gibi şeyler vardı. Louvre Piramidi diye aratın Google'dan, bu oyunu oynamış olan arkadaşlar kesinlikle o haritayı hatırlayacaktır. Cam piramitlerin arasından geçip gittiğimiz sanırım üstüne de çıkabildiğimiz falan bir haritaydı. Sonradan hatırladım da oyunda polisler de peşimize takılıyordu. Gelip çarpıyorlardı falan. Oyunu çok özlüyorum bu aralar nedense ama bir türlü aklıma gelmiyor çok küçükken favori oyunumdu... Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden.

ARKADAŞLAR OYUNU BULDUM KONUYU KAPATABİLYOR MUYUM BİLMİYORUM, YETKİLİLER GEREKLİ BULURSA KONUYU KAPATABİLİR TEŞEKKÜRLER.

OYUNUN ADI: EUROPE RACER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreeogann -- 10 Ağustos 2017; 9:17:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.