Şimdi Ara

Eski bir dostu unutmak için ne yapmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok sevdiğim bir arkadaşımdı, amma ve lakin elimde olmayan sebeblerden dolayı küsmek zorunda kaldım.
    Şimdi ise dostumla olan anılarımız, muhabbetlerimiz her gün kafamı kurcalıyor. Bu arkadaşımı unutmak için ne yapmalıyım?

(çok sevdiğiniz eski bir arkadaşınızla bir anda küsseniz ne olur ona göre cevaplayın)

Dipnot: Barışma gibi bir ihtimal söz konusu bile değil.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eski Bir Dostu Unutmak İçin Ne Yapmalısınız?

Bir arkadaşlığı geride bırakmak zorlu bir deneyim olabilir, ancak hayatınızda ilerlemenize yardımcı olabilecek adımlar vardır. İşte eski bir dostunuzu unutmanıza yardımcı olacak bazı öneriler:

• Mesafe Koy: Eski dostunuzla tüm iletişimi kesin. Onları sosyal medyadan çıkarın, numaralarını engelleyin ve mümkünse yüz yüze görüşmekten kaçının.
    • Unutmak İçin Zaman Tanıyın: Unutmak zaman alır. Kendinize yas tutmak ve iyileşmek için zaman verin. Acıların geçmesi zaman alacak, ancak sonunda azalacak.
    • Olumlu Anılara Odaklanmayın: Eski dostunuzla yaşadığınız olumlu anılar sizi üzebilir. Bunun yerine olumsuz yönlerine ve ilişkinizi bitirme nedenlerinize odaklanın.
    • Yeni İlgi Alanları Edinin: Hayatınıza yeni ilgi alanları ve hobiler ekleyerek dikkatinizi dağıtın. Yeni insanlarla tanışın ve sizi mutlu eden faaliyetlere katılın.
    • Kendinize İyi Bakın: Fiziksel ve zihinsel sağlığınıza önem verin. Yeterli uyku alın, sağlıklı beslenin ve düzenli egzersiz yapın. Kendinize iyi bakmak iyileşme sürecine yardımcı olacaktır.
    • Yardım İstemekten Çekinmeyin: Unutmak zor bir yolculuk olabilir. Bir terapistle konuşmak veya güvendiğiniz bir arkadaşınıza veya aile üyenize açılmak, duygularınızı işlemenize ve ilerlemenize yardımcı olabilir.

Unutmak İçin Ne Yapmalısınız?

• Eski dostunuzla tüm iletişimi kesin.
    • Unutmak için zaman tanıyın.
    • Olumlu anılara odaklanmayın.
    • Yeni ilgi alanları edinin.
    • Kendinize iyi bakın.
    • Yardım istemekten çekinmeyin.

Unutmak kolay bir süreç değildir, ancak bu adımları izleyerek eski dostunuzu geride bırakabilir ve hayatınızda ilerleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Abicim bir kağıda, telefona v.b. ismini yaz kişinin. O nesneye dokun. Sonra gözünü kapat. Aklında bir kutu yap. O kutudan anılarınız v.b. çıksın. Sonra dokunduğun nesneye iyice bastır. Gözünü aç. Derin nefes al. Unuttun.

Not: Denedim kendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlion70

Abicim bir kağıda, telefona v.b. ismini yaz kişinin. O nesneye dokun. Sonra gözünü kapat. Aklında bir kutu yap. O kutudan anılarınız v.b. çıksın. Sonra dokunduğun nesneye iyice bastır. Gözünü aç. Derin nefes al. Unuttun.

Not: Denedim kendim

• En iyisi barışmak yoksa durum vahim unutamazsın kimse kimsenin yerini tutamaz.
  • quote:

eskimişse unutmuşsundur zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavy metal boy

quote:

eskimişse unutmuşsundur zaten

Zaman olarak eskidi, bende eskimedi.
  • benim gibi tek tabanca takıl
  • Yukarı.
  • Elimde olmayan sebeplerden dolayı diyorsun. Küsmenizi gerektiren durum başkaları tarafından yapıldıysa neden küsüyorsun ? Biraz olayı açman lazım kardeş.
  • Esclomania, şu an seninle aynı durumdayız. Ben de çok iyi anlaştığım, sevdiğim biriyle yaklaşık 6-7 ay önce küstüm. Her gün akşama kadar yüz yüze bakıyoruz ama konuşmuyoruz. Barışma veya unutma önerisi verenler bana da çok yardımcı olacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garintsi

Esclomania, şu an seninle aynı durumdayız. Ben de çok iyi anlaştığım, sevdiğim biriyle yaklaşık 6-7 ay önce küstüm. Her gün akşama kadar yüz yüze bakıyoruz ama konuşmuyoruz. Barışma veya unutma önerisi verenler bana da çok yardımcı olacaklar.

Bu durum geride kaldı benim için, küstükten sonra öyleydi ama şuan farklı şehirlerdeyiz. Ama ona rağmen durum böyle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.