Şimdi Ara

Eski bir oyunu arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Küçükken oynadığım bir bilgisayar oyunu vardı.Nostalji amaçlı onu tekrardan oynamak istiyorum.Oyun büyük ihtimalle 1998-2002 yılları arasında çıktı.Sabit bir yerden düşmanları vuruyordunuz.Önce uçaklar geliyordu sonra helikopterler sonra asgerler filan.Taramalı bir silah yardımıyla vuruyordunuz ama helikopterleri bazukalarla vuruyordunuz.Oyunda sabit olduğumu hatırlıyorum.Oyunun teması askeri renklerdi.Sadece silah gözüküyordu karakter de gözükmüyordu.Oyunu bilen varsa ve yazars sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Al oyna :

http://game-oldies.com/play-online/operation-wolf-nec-pc-engine#

bahsettiğim oyun bu değil.Benim dediğim oyunu ibrwoser üstünden oynayamazsınız grafik kalitesi çok düşük değil.Bu resmen atari oyunu hem yazdm 1998-2002 arası diye bu 1990.
  • Çocukken psde bir oyun oynamıştım.1 veya 2 tam hangi serisiydi psnin bilmiyorum.Oyun bir labaratuvar gibi bir yerde başlıyordu. Karakterimiz erkekti karakterimizi değiştirebiliyormuyduk bilmiyorum.Oyunu 3.şahıs bakış açısı ile oynurduk.Bulunduğumuz haritada tren vardı trene binemiyorduk.Trenin olduğu bölgeye gittiğimiz zaman havanın turuncu ve tonları rengi olduğunu söyleyebilirim.Trenin olduğu haritanın karşısında mavi renkli bir düşman vardı bize bişey fırlatıyordu.Labirent gibi bir oyundu labatuvar tarzı kapılar vardı.Kapılardan içeriye girip blokların arkadasındaki mavi renkli düşmanları öldürüyorduk.Düşmanları öldürmek için yanlarına gidiyorduk.Hareket etmiyorlardı Hatırladığım kadarıyla silahımız yoktu.İçeriye girdiğimiz her oda başka bir odaya doğru çıkıyordu.Oyunu bir türlü bitirememiştim.Oyunun sonunu görmek için afk bırakıyordum.Karakter oyunun sonunda açık alana çıkıyordu elinde silah olması lazım.Oyunu bir türlü bulamadım. Çeşitli PS oyunlarını gösteren YouTube kanallarını aramaya başladım fakat ona yakın tarz bir oyun bulamadım.Hatırlayanınız varsa buna benzer bir oyun bile biliyorsanız düşünmeden yazabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni bir oyun bulmama yardım et
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.