Şimdi Ara

Eski bir strateji oyunu arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1997-2000ler gibiydi. Level dergisi yeni çıkmıştı. Yanında oyun demolarını içeren cd veriyordu. O zaman kurduğum bir oyunu arıyorum. Belki hatırlayanınız vardır. Aklımda kaldığı kadarıyla şöyleydi. Oyun age of empires'teki en temel insan topluluğuna benzer bir kabile ile başlıyordu. Grupta 5-6 bayan ve aynı sayıda erkek vardı. Yanlış hatırlamıyorsam ilk önce su kuyusu çevresine yine age of takine benzer 3-5 oval ev kuruyorduk. Her evi bir çift sahipleniyordu galiba. Diğerleri sağda solda çılgınca koşuşturuyorlardı. Bu arada gece ve gündüz kavramı vardı. Gece çiftler evlerine girerdi. Mutlu çiftin erkek veya kız çocukları olurdu buda popülasyon artardı. Zamanla da büyürlerdi. Bazen hep kız veya erkek olur popülasyon çökerdi. Yaşını dolduran, evi olmayan ise kısa zamanda ölürdü sanırım. Amaç dengeli şekilde popülasyonu arttırmaktı. Erkeklerden savaşçı filan oluyordu galiba. Oyun ilerledikçe de kabileler savaşıyordu sanırım. Demo olduğundan savaşı görememiştim sanırım.

Var mı oyunun adını hatırlayan.

• Valla bilemedim ama çok merak ettim. Konu takip (Böyle de çökerim konuya )
  • Arkadaşım,konuyu yanlış yerde açıyorsun,sana yardımcı olunacak yer burası TIKLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

Arkadaşım,konuyu yanlış yerde açıyorsun,sana yardımcı olunacak yer burası TIKLA

Özür dilerim. Oraya da ekleriz. adminler konuyu silsin veya oradan devam edilsin. Uyarı için teşekkürler.
  • iyi oyunlar,umarım bulursun oyunu.
  • Sonunda oyunu buldu. Devamı yok ama sanırım. Oyunun adı Beasts & Bumpkins. Youtube ta videoları mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.