Şimdi Ara

Eski bir Strateji oyunumu bulamıyorum...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2002 ya da 2003 yıllardan sonra oyunu almış ve oynamıştım. güzel bir oyundu ve cdyi kaybetmiştim ve doğal olarak da adını unuttum. oyunda abd,çin,sovyetler gibi ülkeler vardı. en belirgin aklımda kalan özellik ise ülkelerin güçlerine göre özellikler vardı. örneğin savaşa giden askerleri büyük askeri uçaklarla praşütle düşman alanına bırakabiliyor ve bombardıman uçaklarla düşmanın hedeflerine atom bombası gibi etkili silahlarla vurabiliyorduk. tabii age of empires de gibi ilk çağlardan başlayıp son devre kadar uzanabiliyorduk. uçakların kullanımı hoştu. tek motorlu uçaklar zamanla gelişiyordu. ayrıca uçaklara karşıda yerden uçaksavarlar da etkili oluyordu. ayrıca denizdede denizaltı ve uçak taşıyan gemiler çok hoştu. içinden uçaklarda kaldırılabiliyordu. tanklar, ilkyardım araçları ve ambulanslar oyunun renkleriydi. oyunun grafikleri de hoştu. insanların suratlarını bile yakın zoomlarla görebiliyorduk. sanırım belki oyunun yeni versiyonları bile çıkmıştır. ama bana ilk çıktığı versiyondan itibaren hepsi lazım. adını bilene allah razı olsun şimdidenç

• Empire Earth ya da Civilization olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vakkas.

Empire Earth ya da Civilization olabilir mi ?
    sanırım ikisi de değil. uzun bir ismi vardı. earthı zaten oynamıştım ama diğeri de değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerkoklu

sanırım ikisi de değil. uzun bir ismi vardı. earthı zaten oynamıştım ama diğeri de değildi.

Alıntıları Göster
    tek cd den oluşan bir oyundu. ismi biraz uzundu ve world kelimesi de oyunun adında geçiyordu.
  • Rise of Nations olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leone dOro

Rise of Nations olmasın?
    Empires Dawn of the Modern World sanırım. Eskiden çok oynardık iyi hatırlattın kurayım bilgisayarıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daafis

Empires Dawn of the Modern World sanırım. Eskiden çok oynardık iyi hatırlattın kurayım bilgisayarıma.

Alıntıları Göster
    evet Empires Dawn of the Modern World adı idi. allah razı olsun. hemen bulup indireyim... çok sağolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet Empires Dawn of the Modern World adı idi. allah razı olsun. hemen bulup indireyim... çok sağolasın

Alıntıları Göster
    Supreme Commander. Buna da bir bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaraki-kenpachi!!!

Supreme Commander. Buna da bir bak derim.

Alıntıları Göster
    bu oyunda güzel bir oyuna benziyor. hem de 2. side çıkmış. sağolasın. hemen bulayım internetten
  • Red Alert 2 : yuri's Revenge
  • quote:

Orijinalden alıntı: Probis

Red Alert 2 : yuri's Revenge
    teşekkürler, güzel bir oyuna benziyor bu da. bulup indirip oynamak lazım.
  • quote:

hangi birini oynamaı düşünüyosun:)

c&c generals:zero hours bunuda oyna bari iyidir:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: leave_992

quote:

hangi birini oynamaı düşünüyosun:)

c&c generals:zero hours bunuda oyna bari iyidir:D

Alıntıları Göster
    valla yeni bir laptop aldım çok hoş...özellikleri güzell. dell 1545 modeli... şu aralar ne oyun varsa buluyor arşivime depoluyorum. özelikle strateji hastasıyım. o bakımdan devamlı bakıyom oyunlara. 1 haftada oyunu deviriyorum :) yeterki sağlık yerinde olsun. gerisi hikaye

• quote:

valla yeni bir laptop aldım çok hoş...özellikleri güzell. dell 1545 modeli... şu aralar ne oyun varsa buluyor arşivime depoluyorum. özelikle strateji hastasıyım. o bakımdan devamlı bakıyom oyunlara. 1 haftada oyunu deviriyorum :) yeterki sağlık yerinde olsun. gerisi hikaye

Alıntıları Göster
    Red Alert 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Red Alert 2

teşekkürler bu oyunda güzele benziyor. sağolasın, alıp oynamam lazım bunu da
  • quote:

quote:

Red Alert 2

bunu almana gerek yok -ki bulamassın 2000 yapımı oyundur:)
    iso*hunt.com dan indiricen;)-->>bittorent yardımıyla tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leave_992 -- 24 Aralık 2009; 21:01:13 >
  • quote:

quote:

quote:

Red Alert 2

Alıntıları Göster
    red alert dediği gibi

• quote:

quote:

quote:

Red Alert 2

ii de ben bu siteden birşey anlamadım. başka yolu yok mu bu oyunlar için...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Red Alert 2

ii de ben bu siteden birşey anlamadım. başka yolu yok mu bu oyunlar için...

Alıntıları Göster
    Yahu o değil de, ben ilkokul 2. sınıftayken pc kursuna gitmiştim, 9 yıl önce. O zamanlar net hatırlamıyorum ya xp çıkmamıştı ya da henüz çıkmıştı 98ler yaygındı. Onda dandik bir strateji oyunu vardı 98'lerde atari oyunu gibi birşeydi sırf anılarımı canlandırmak için merak ediyorum bilen duyan var mı bunu?
    Ah ah ne günlerdi be pinball yüklü olan pcyi kapmak için yarışırdık ben küçük olduğumdan hep en dandiği denk gelirdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Yahu o değil de, ben ilkokul 2. sınıftayken pc kursuna gitmiştim, 9 yıl önce. O zamanlar net hatırlamıyorum ya xp çıkmamıştı ya da henüz çıkmıştı 98ler yaygındı. Onda dandik bir strateji oyunu vardı 98'lerde atari oyunu gibi birşeydi sırf anılarımı canlandırmak için merak ediyorum bilen duyan var mı bunu?
    Ah ah ne günlerdi be pinball yüklü olan pcyi kapmak için yarışırdık ben küçük olduğumdan hep en dandiği denk gelirdi...

yani bak şimdi bende merak ettim o oyunu... belki bilen vardır bu sitede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.