Şimdi Ara

eski bulaşık makinem sağlam, rafları çürüdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 23 senelik boshc makinemi doğubanktan almıştım. SMS 5502 modeli. makine hala taş gibi, çok da güzel yıkıyor. fakat rafları artık çürüdü. teker teker kırılıyor. sadece raflarını alabileceğim bir yer var mı? servisin biriyle görüşmüştüm. çıkma da bulabileceğimi söylemişti. makinem çok güzel. yeni makine almak istemiyorum. çıkma ya da yeni farketmez sadece raf almak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: demetbuket

23 senelik boshc makinemi doğubanktan almıştım. SMS 5502 modeli. makine hala taş gibi, çok da güzel yıkıyor. fakat rafları artık çürüdü. teker teker kırılıyor. sadece raflarını alabileceğim bir yer var mı? servisin biriyle görüşmüştüm. çıkma da bulabileceğimi söylemişti. makinem çok güzel. yeni makine almak istemiyorum. çıkma ya da yeni farketmez sadece raf almak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Bence 2.elcilerden alabilirsiniz.Spotcularda da bulma ihtimaliniz var ama satarlar mı bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginize teşekkürler, dikkate alacağım.
  • Biz de Bosch bulaşık makinamızın sepetlerini değiştirmek istemiştik, serviste alt üst sepet için 220 lira fiyat verdiler almadık. Küflü yeri özel serviste kestirdik o kısma ısıya dayanıklı silikon sürdürdük ama tellerde yine çürüme var. Çıkma alsanız bile birkaç yıl sonra sorun çıkarması kuvvetle muhtemel bir durum.
  • teşekkürler, zaten bulamıyorum, herhalde sırf bu yüzden makineyi değiştireceğim. siemens 3 programlı almayı düşünüyorum.

• Bosch'ta sepet bulunmaz diye düşünüyorum. Arçelik bile artık üretmiyor muadil olan Leydi serilerini. Çıkma olarak temin edebilirsiniz hurdacı ve servislerden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

23 senelik boshc makinemi doğubanktan almıştım. SMS 5502 modeli. makine hala taş gibi, çok da güzel yıkıyor. fakat rafları artık çürüdü. teker teker kırılıyor. sadece raflarını alabileceğim bir yer var mı? servisin biriyle görüşmüştüm. çıkma da bulabileceğimi söylemişti. makinem çok güzel. yeni makine almak istemiyorum. çıkma ya da yeni farketmez sadece raf almak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

bosh 5062 modelinin rafı olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayavas -- 28 Nisan 2013; 21:33:19 >
  • bilmiyorumki, herhalde denemek lazım. siz servismisiniz?
  • quote:

bilmiyorumki, herhalde denemek lazım. siz servismisiniz?

hayır servis değilimde elimde dediğim modelin rafı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayavas -- 30 Nisan 2013; 19:14:51 >
  • nasıl deneyebilirim? siz hangi şehirdesiniz? öneriniz nedir? iyi akşamlar.
  • ben İstanbul ümraniyedeyim
  • Arkadaşlar efsane modellerden BOSCH SMS 6062 var ve üst tabaklık sepeti telleri (raf) çürüdü. Muadil veya çıkma orjinal sepet arıyorum. Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Mart 2017; 11:39:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.