Eski den kalma bir hesabımvar World of Warcraft: The Burning Crusade cd key i girilmiş bu üyelik adına train acc. alsam cd key tekrardan almam gerekirmi?
Veya şöyle sorayım elimde daha önce kullandığım World of Warcraft: The Burning Crusade ke var. baska bir mail hesabıyla üyelik acsam daha önce kullandığım keyi girsem olurmu ? ( muhtemelen olmaz :) )
ben anlatamadım ama siz anlarsınız =)
tabi ki olmaz önceki hesap nerde onun üstüne alın yeni paketleri
eski arabanın anahtarıyla yeni araba olur mu?
Konu ile ilgisi tartisilir ama benimde soyle bir derdim var wow classic hesabin kapanmasi gibi bir durum olurmu yani oyunu bugun biraksam diyelim 5-10 yil sonra kaldigim yerden devam edermiyim ayni charla yoksa hesap ilelebet durupta charlarin silinmesi gibi bir durum varmi Tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: donjose
Konu ile ilgisi tartisilir ama benimde soyle bir derdim var wow classic hesabin kapanmasi gibi bir durum olurmu yani oyunu bugun biraksam diyelim 5-10 yil sonra kaldigim yerden devam edermiyim ayni charla yoksa hesap ilelebet durupta charlarin silinmesi gibi bir durum varmi Tesekkurler
Oyun tamamen kapanmazsa bir sorun olmaz, karakterlerin tam bıraktığın herde daima seni bekler.
quote:
Orijinalden alıntı: donjose
wow beta server cıktıkda sonra 2 tane acc vardı 1 tane kullanıyorum digeri ise askıda duruyordu..2006 ocak ayında 2. acc frozen yaptım..Bugün 2. charımı merge yaptım halen ayakda silinmemis..