Şimdi Ara

eski cm serileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eski cm serilerini nereden indirebilirim ? cm2 ve cm3 ü arıyorum.acil..

• iide aga ben bunlara giremiyorum *** olan yere ne yazcaz ?

Neyse çözdüm laf kalabalığı yapmiim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solaran -- 8 Mart 2007; 16:34:28 >
  • bence cm 01/02 yi oynamalısın en iyileri o
  • quote:

Orjinalden alıntı: yt1990

bence cm 01/02 yi oynamalısın en iyileri o

Kesinlikle Cm 01/02 harikadır.Updateleri yaptım oynuyorum paşa gibi Fm hikaye Cm 01/02 şahane.
  • evet yıldız yerine ne yazcaz onuda belirtirseniz bende indiriyim.yıllar oluyo oynayalı ama 01-02 yi tekrar oynarsam süper olur
  • ra-pidshare tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: saintrow

quote:

Kesinlikle Cm 01/02 harikadır.Updateleri yaptım oynuyorum paşa gibi Fm hikaye Cm 01/02 şahane.

FM 2007 oynadıktan sonra iyi bir bilgisayar başındaysak, CM'ye geri dönmek çok zor oluyor. Eskiden cm3'te alttan geçen maçları tek tek beklerdik.Hele uefa 2.tur 3.tur maçları dakikalarca alttan akardı. Ama sıkılmazdık hiç. Ama şimdi, takımların isimlerini bile göremeden geçiyor o hatıralarımızın olduğu ekran...

• quote:

Orjinalden alıntı: efshane

quote:

quote:

FM 2007 oynadıktan sonra iyi bir bilgisayar başındaysak, CM'ye geri dönmek çok zor oluyor. Eskiden cm3'te alttan geçen maçları tek tek beklerdik.Hele uefa 2.tur 3.tur maçları dakikalarca alttan akardı. Ama sıkılmazdık hiç. Ama şimdi, takımların isimlerini bile göremeden geçiyor o hatıralarımızın olduğu ekran...

+1
    tabii ki cm 01/02 güzeldir 5 yaşında o oyun için 6 ay boyunca dayımı pc başından ayırtmazdım tıpta okuyodu o zaman ders çalışamazdı benim yüzünden
    en sonunda patladı 1 ay bana temel kelimeleri ezberletti injured falan filan eğer şu an ingilizce dersinde kelimelere dilim dönüyorsa bunu dayıma borçluyum

• ahh ahh ne oyundu o zmanların polemik konusu
    cm mi fm mi ne yazikki şimdi her ikiside yok
  • kardeş bu linkler tıklanmıyo bide cm 3 mü o ikinci verdiğin link acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dudigostikeri

kardeş bu linkler tıklanmıyo bide cm 3 mü o ikinci verdiğin link acaba?

**** yerine ra pid sha re yazmalisin... tabi ki boyle ayrik degil bosluk olmadan
  • ben cm 2006 yı tavsiye ederim pek eski değil ama hem 3boyutlu hem az sistem istiyor
  • cm 03-04 forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

Orjinalden alıntı: efshane

quote:

quote:

+1
    tabii ki cm 01/02 güzeldir 5 yaşında o oyun için 6 ay boyunca dayımı pc başından ayırtmazdım tıpta okuyodu o zaman ders çalışamazdı benim yüzünden
    en sonunda patladı 1 ay bana temel kelimeleri ezberletti injured falan filan eğer şu an ingilizce dersinde kelimelere dilim dönüyorsa bunu dayıma borçluyum

12 yaşında mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: project2007

cm 03-04 forever

Aynen katılıyorum.
  • Netten efsane oyun cm 01 02 çekiyorsun. Yada gidiyorsun çarşıda bir yerde buluyorsun. En son patchi kuruyorsun. 3,9,68 di sanırım. Bide en son data güncellemesini buluyorsun. Bu sene bakmadım çıktımı diye. En son Temmuzda çıktı data güncellemesi. Ondan sonra geçiyorsun karşısına oynuyorsun. Cm 03 04 te idare eder. Birde FM 2010 :). CM 01 02 denemediysen kesinlikle oyna. Orjinal datayla oynarsan Tsigalkoyu Nikiforenkoyu West i Solisi okoronkwo yu Mark Kerr ivs. vs. takıma alabilirsin.
  • Cm 03-04
  • CM 01-02 yada 03-04
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Cm 03-04

cm 03-04 ün 2010 yaması olsa müthiş olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.