Şimdi Ara

ESKİ DERECELER NEREYİ TERCİH ETTİ(SAYISAL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tüm alanlar, birinci bilkent ee (efsane şampiyon emre kacar)

2004 öss

sayısal, birinci boğaziçi ee

2005 öss

sayısal, birinci odtü bilgisayar, boğaziçi ee(iki birinci var)

2006 öss

sayısal 2, birinci bilkent ee - ikinci hacettepe tıp - üçüncü bilkent ee

2007 öss

sayısal 2, birinci sabancı mühendislik - ikinci hacettepe tıp,boğaziçi endüstri(iki ikinci varmış)

2008 öss

sayısal 2, birinci bilkent ee - ikinci bilkent ee - üçüncü odtü ee - dördüncü odtü ee

2009 öss

sayısal 2, birinci ege tıp - ikinci odtü ee - üçüncü bilkent ee - dördüncü bilkent ee

2010 lys

mf4, birinci boğaziçi ee - ikinci itü ehm

hepsini google da aratarak buldum. emek var yani işte dereceler bişey belirlemez, hersene değişen şeyler bunlar. yine deyardımcı olur diye bulunsun

edit: bilkentin biraz üstünlüğü var sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flynn5 -- 28 Temmuz 2011; 20:05:10 >

• koç ve cerrahpaşa-çapa yazan yokmuş hiç :)

2005 teki 2 birinciden 1'i de odtü bilgisayar mühendisliği yazmış.öbürünü bilmiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc

koç ve cerrahpaşa-çapa yazan yokmuş hiç :)

2005 teki 2 birinciden 1'i de odtü bilgisayar mühendisliği yazmış.öbürünü bilmiyorum :)

evet öyleymiş kontrol ettim. saol ekliyorum şimdi bilgiyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: flynn5

quote:

Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc

koç ve cerrahpaşa-çapa yazan yokmuş hiç :)

evet öyleymiş kontrol ettim. saol ekliyorum şimdi bilgiyi

diğer birinciyi de buldum boğaziçi ee yazmış 2004 ve 2003 ü de ekliyorum

• 2006 say 1 birincisi odtü bilg. yazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgural

2006 say 1 birincisi odtü bilg. yazdı

eyv. hocam ama ikici alanları yazdım genelde yoksa sığmıyor bi sürü birinci oluyor o zaman. 2007 de sayısal 1 birincisi 20 küsür kişi varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flynn5 -- 28 Temmuz 2011; 20:27:32 >
  • yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

2003 öss

tüm alanlar, birinci bilkent ee (efsane şampiyon emre kacar)

2004 öss

sayısal, birinci boğaziçi ee

2005 öss

sayısal, birinci odtü bilgisayar, boğaziçi ee(iki birinci var)

2006 öss

sayısal 2, birinci bilkent ee - ikinci hacettepe tıp - üçüncü bilkent ee

2007 öss

sayısal 2, birinci sabancı mühendislik - ikinci hacettepe tıp,boğaziçi endüstri(iki ikinci varmış)

2008 öss

sayısal 2, birinci bilkent ee - ikinci bilkent ee - üçüncü odtü ee - dördüncü odtü ee

2009 öss

sayısal 2, birinci ege tıp - ikinci odtü ee - üçüncü bilkent ee - dördüncü bilkent ee

2010 lys

mf4, birinci boğaziçi ee - ikinci itü ehm

hepsini google da aratarak buldum. emek var yani işte dereceler bişey belirlemez, hersene değişen şeyler bunlar. yine deyardımcı olur diye bulunsun

edit: bilkentin biraz üstünlüğü var sanki

bilkentin kalitesine lafımız yok ama ben olsam odtü yada itüyü tercih ederdim. ama tabi burada maddi konular devreye girebilior
    bu arada emeğine sağlık

• Onların değil,önemli olan bizim nereyi tercih edeceğimiz:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ênigma

Onların değil,önemli olan bizim nereyi tercih edeceğimiz:D

öyle artık herşey hızlı değişiyor. Puanlar dereceler pek fazla şey ifade etmiyor. İTÜ bana daha hızlı koşuyor gibi geliyor. ODTÜ'den artık bir adım önde gibi. Bİlkent olabilir mi bilmiyorum ama ben İTÜ'yü tercih ettim.
  • İnşallah kendin için hayırlı olanı seçmişsindir dostum.Ben de olsam itü yü seçerdim.
    İTÜ yü araştırmıştım kalite, şehir yönünden vs bence bir adım önde bence.
    Bu arada hangi bölüm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray93teiz

quote:

öyle artık herşey hızlı değişiyor. Puanlar dereceler pek fazla şey ifade etmiyor. İTÜ bana daha hızlı koşuyor gibi geliyor. ODTÜ'den artık bir adım önde gibi. Bİlkent olabilir mi bilmiyorum ama ben İTÜ'yü tercih ettim.

hocam bence bilkente puanın yetiyosa kesinlikle bilkenti tercih etmeliydin. tabi bu benim düşüncem, sen kararını vermişsin tebrik ederim

• quote:

İnşallah kendin için hayırlı olanı seçmişsindir dostum.Ben de olsam itü yü seçerdim.
    Bu arada hangi bölüm?

elektronik ve haberleşme mühendisliği

puanım bilkent ee ye yetmiyordu ama odtü ee ye yetiyordu. odtüden son 2 yıldır hiç proje haberi başarı ve ya atılım gelmezken itü bu sürede hiç gündemden düşmedi. Bilkent Endüstri ya da Bilgisayarda İTÜ elektronik ve haberleşmenin gerisinde gibi ne kadar puanları aynı olsada. O yüzden İTÜ tercihinde bulundum.

sende mi İTÜ?
  • quote:

quote:

İnşallah kendin için hayırlı olanı seçmişsindir dostum.Ben de olsam itü yü seçerdim.
    Bu arada hangi bölüm?

puanım bilkent ee ye yetmiyordu ama odtü ee ye yetiyordu. odtüden son 2 yıldır hiç proje haberi başarı ve ya atılım gelmezken itü bu sürede hiç gündemden düşmedi. Bilkent Endüstri ya da Bilgisayarda İTÜ elektronik ve haberleşmenin gerisinde gibi ne kadar puanları aynı olsada. O yüzden İTÜ tercihinde bulundum.

sende mi İTÜ?

valla bilmiyorum hocam her üniversite bi dönem atak yapmıştır önemli olan istikrar bence. bilkent kurulduğundan beri zirvede. ben senin yerinde olsam kumar oynamazdım. itü şu dönemde yükselişte olaiblir ama 2 sene sonra düşüşe de geçebilir. sonuçta mühendislik puanları en çok düşen üniversitelrden biri itü. itü elektroniğe ben liseye girerken aynı liseden mezun olan bi abim(akrabalık yok yanlış anlaşılmasın) 2000. olarak neredeyse sınırdan girmişti şimdi 8000lerde alıyor aynı bölüm. neyse uzatmayalım tebrikler tekrar

• quote:

quote:

quote:

Bu arada hangi bölüm?

sende mi İTÜ?

valla bilmiyorum hocam her üniversite bi dönem atak yapmıştır önemli olan istikrar bence. bilkent kurulduğundan beri zirvede. ben senin yerinde olsam kumar oynamazdım. itü şu dönemde yükselişte olaiblir ama 2 sene sonra düşüşe de geçebilir. sonuçta mühendislik puanları en çok düşen üniversitelrden biri itü. itü elektroniğe ben liseye girerken aynı liseden mezun olan bi abim(akrabalık yok yanlış anlaşılmasın) 2000. olarak neredeyse sınırdan girmişti şimdi 8000lerde alıyor aynı bölüm. neyse uzatmayalım tebrikler tekrar

4 kat düşmüş diyorsun doğru. odtü bilgşsayarda 1500 den 6000 e düştü. bilkent 900 den 3600 a . bi boğaziçinde yok. tıptan kaynaklanan düşüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray93teiz -- 29 Temmuz 2011; 13:24:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu arada hangi bölüm?

sende mi İTÜ?

4 kat düşmüş diyorsun doğru. odtü bilgşsayarda 1500 den 6000 e düştü. bilkent 900 den 3600 a . bi boğaziçinde yok. tıptan kaynaklanan düşüş

ya hocam sinirlenme hemen sadece örnek verdim. sadece bu tür yükselişlerin devamı gelmezse kötü oluyor onu demeye çalşıyorum. tekrar tebrikler konu baltalanmasın

• sinir kelimesi aklımdan bile geçmemişti Ben sadece durumu onayladım. Mühendisliklerde Tıptan dolayı puan düşüsü var ama bu mühendislik eğitiminin türkiye'de düştüğü anlamına gelmez sadece puan. boğaziçi haricinde oran nerdeyse hep 4 kat. bu da ilginç. o da boğaz manzarasındandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray93teiz -- 29 Temmuz 2011; 13:32:40 >
  • quote:

aynen ben de tıpla mühendislk arasında kaldım mühendisliğe kara verirsem bilkent ee tıpa karar verirsem çapa veya ege yazıcam. ama bilkent elektroniğin karizması da başka sözlüklerde "şampiyonların tercihi" diye geçiyor
  • quote:

sinir kelimesi aklımdan bile geçmemişti Ben sadece durumu onayladım. Mühendisliklerde Tıptan dolayı puan düşüsü var ama bu mühendislik eğitiminin türkiye'de düştüğü anlamına gelmez sadece puan. boğaziçi haricinde oran nerdeyse hep 4 kat. bu da ilginç. o da boğaz manzarasındandır

evet bilkent elektronik 250den 900e düşmüş:/ ama bi yandan da iyi 250den alsaydı giremiyodum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.