Şimdi Ara

### Eski Direksiyonun Dönüş Açısını Arttırmak ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Logitec Formula Force Gp marka direksiyon seti var.Bu set 90 derece dönüş açısına sahip.Acaba mekanik müdahele ile bu açıyı arttırmak mümkünmüdür.Gönül 900 derece g25 yada g27 almak ister ancak şuan pek mümkün değil.Elimdeki aleti değerlendirmek istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler

Ürünün iç mekanizmasına ait bir fotoğraf

• quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Arkadaşlar elimde Logitec Formula Force Gp marka direksiyon seti var.Bu set 90 derece dönüş açısına sahip.Acaba mekanik müdahele ile bu açıyı arttırmak mümkünmüdür.Gönül 900 derece g25 yada g27 almak ister ancak şuan pek mümkün değil.Elimdeki aleti değerlendirmek istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler

bence mümkün degil artırsan bile programlamak gerekir ki bunlada cogu yeni oyuna giremezsin

• Teşekkürler cevabınız için
  • ne demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Arkadaşlar elimde Logitec Formula Force Gp marka direksiyon seti var.Bu set 90 derece dönüş açısına sahip.Acaba mekanik müdahele ile bu açıyı arttırmak mümkünmüdür.Gönül 900 derece g25 yada g27 almak ister ancak şuan pek mümkün değil.Elimdeki aleti değerlendirmek istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler

Arttırmayı denediniz mi?

• Hayır hiç denemedim
  • Belki arttırılabilir ama çok uzun bir zaman gerekir ve uğraş ayriyetten çalışma garantisi de olmaz elinizdekiyle yetinin bence çok sıkılırsanız da kurcalayın biraz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben hassasiyeti azaltmak olarak algıladım başlıktan (daha seri olması için), bu olabilirdi, ama dönüş açısını ve hassasiyeti de arttırmak için hem direksiyon üzerinde bayağı bir uğraş gerekir, hem de yazılımsal olarak sıkıntı çıkar diye düşünüyorum.
  • konuyu hortlatıyorum beyler. tahminimce direksiyona bağlı olan büyük dişliyi küçülttüğünüzde hassaslığı ayarlarsınız. büyük dişlinin diş sayısı küçüğün 10 katı kadar ise hassaslığı büyük olanı değiştirerek ayarlamanız mümkün. çünkü büyük 90 derece döndüğünde küçük 900 derece dönüyo demektir. 90 derece döndükten sonra kilitlenme nedenini tam olarak kestiremiyorum tabi resme bakarak. ama bi direksiyon aldığımda ilk işim 900 derece yapmak olacak :D
  • konu hortlamışken devam edeyim ben eğer hala bunu düzeltmek istiyorsan benim mekanizmayı dişlileri ve direksiyonu 90 drecede kilitleyen mekanizmayı tam olarak görmem lazım çünkü her marka farklı yöntemler kullanıyor.Ama sinyali gönderen valf öyle bir motor ise gerekli orantılamalar yapılarak dönüş açısıda hassasiyetde ayarlanabilir hatta ve hatta gerçek diresiyon hissi verecek bir ilave bile yapabilirsin ama detaylarını görmem lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mturan000

konuyu hortlatıyorum beyler. tahminimce direksiyona bağlı olan büyük dişliyi küçülttüğünüzde hassaslığı ayarlarsınız. büyük dişlinin diş sayısı küçüğün 10 katı kadar ise hassaslığı büyük olanı değiştirerek ayarlamanız mümkün. çünkü büyük 90 derece döndüğünde küçük 900 derece dönüyo demektir. 90 derece döndükten sonra kilitlenme nedenini tam olarak kestiremiyorum tabi resme bakarak. ama bi direksiyon aldığımda ilk işim 900 derece yapmak olacak :D
    Ben de hortlatıyorum ama tam olarak dogru yorum bence, kendi momomda denemeyi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakup548 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz fazla olmamış mı bu hort?
  • EknCn kullanıcısına yanıt
    Biraz öyle oldu hsjshd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.