Şimdi Ara

Eski Donanımhaber Hesabıma Giremiyorum Adminler Konuya Bekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlarım 2011 yılında açtığım eski hesabımı kullanmak istiyorum. E mail adresini, nickini vs biliyorum ama yeni şifreyi defalarca istememe rağmen yinede giriş bölümüne yazdığımda hesaba giremiyorum. Adminlerden yardım bekliyorum umarım şu hesabımı kurtarırsınız göndermediğim yeni şifre isteği kalmadı ama yinede olmuyor.

• Eski deyince ben de bir şey sandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Eski deyince ben de bir şey sandım.

Yinede eski hocam. O hesabı kullanmak istiyorum.
  • rds,gun bütün yönetim yataklarından kaldırldı,kalkın Vladimir Gothia arkadaşımızın derdi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

rds,gun bütün yönetim yataklarından kaldırldı,kalkın Vladimir Gothia arkadaşımızın derdi var.

İnsanlardan yardım edin yardım edin demeye gelince söyleniyorsunuz ama iş başkalarına gelince yav he he yok neymiş vlad arkadaşımızın yardıma ihtiyacı varmış. Normal hayatı geçtim sanal ortamda bile kalp kırmak için maydanoz gibi konulara dalıyorsanız arkadaşlarınızın sizi tekrar gözden geçirmesi onların lehine olacaktır... Bir dahada gelmeyin konularıma yardımınıza da ihtiyacımın olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir Gothia

quote:

rds,gun bütün yönetim yataklarından kaldırldı,kalkın Vladimir Gothia arkadaşımızın derdi var.

İnsanlardan yardım edin yardım edin demeye gelince söyleniyorsunuz ama iş başkalarına gelince yav he he yok neymiş vlad arkadaşımızın yardıma ihtiyacı varmış. Normal hayatı geçtim sanal ortamda bile kalp kırmak için maydanoz gibi konulara dalıyorsanız arkadaşlarınızın sizi tekrar gözden geçirmesi onların lehine olacaktır... Bir dahada gelmeyin konularıma yardımınıza da ihtiyacımın olacağını sanmıyorum.

Sakin ol genç ''keskin sirke küpüne zarardır''
  • quote:

quote:

quote:

Sakin ol genç ''keskin sirke küpüne zarardır''

Beni ciddiye almayan adamı bende almam. Empati yoksunu olduğunuz belli. İki tane tekerleme yuvarlayarak olmaz öyle şeyler. Düşünün taşının. Sanal ortamda olsa insanların ters anına denk gelebiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH özel mesaj alamıyorum
    7 ay önce açıldı
    Twitter Kapatıldı / Ana Konu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardes e-mailline gelen linke girip degıstırıyorsan olması gerek allah allah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vladimir Gothia V kullanıcısına yanıt
    adam espri yapmış, ciddiyet esprilere ağır abi modunda yaklaşmak değildir. senin yaptığına atar denir hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nick yerine mail adresi ayzarak denermisin.Aynı sorun banda olmuştu.mail adresin şifre istediğin.
  • kaç hesabın var joe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

adam espri yapmış, ciddiyet esprilere ağır abi modunda yaklaşmak değildir. senin yaptığına atar denir hocam

Yazımı tekrar baştan oku ve en ufak ağır abi modu seziyorsan tekrar gel buraya yaz. Ben insanım ve buradan adamın yüz ifadesinden tut konuşma ses tonuna kadar hiç bir şeyini anlayamam. Altına da boşuna yazmadım o kadar insanları ciddiye alın ters anına denk gelebilir diye. Beni tanımayan adamın beni ezer gibi şaka yapmasını kaldıramam ben. Sokakta biri aynısını sana yapsa hop birader dersin ama buraya gelince avukat olursun. Kimsenin kalbini kırmam, benimkini kırmadıkça... Zaten yaşadığım onca şey üzerine şimdide böyle espriler kaldıramam. Espri bile değil bana göre ama artık siz nasıl anlarsanız.

Neyse konuyu dağıtmayalım arkadaşlar hiç kavgacı biri değilim birde kalpler kırılmasın boşuna. Yardım edebilecek varsa lütfen fikrini belirtsin...

• Hazır görmüşken bende derdimi anlatayım bende 2008 de açtığım hesabımı kullanmak istiyorum nickim AgLoTr_ . Defalarca konu açtım ilgilenen hiç olmadı bende de şanssızlık var. E-mail şifresini unuttum hesap şifresini unuttum. Adminlere sesleniyorumm , forumda kayıtlı telefon numarama şifremi yollarsanız hayır duamı alıcaksınız çünkü cidden usandım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

kaç hesabın var joe

Bir bu var. Eskisi bugda kalmıştı ama yukarıdaki arkadaş sağolsun çözüldü sorun.
  • Bende 2001deki hesabımı istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3 ayda 7 cm

nick yerine mail adresi ayzarak denermisin.Aynı sorun banda olmuştu.mail adresin şifre istediğin.

Hocam bir yıldır değiştirmeye çalışıyorum sayende sonuç aldım. Gerçekten hiç aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim.
  • Adminler yardımcınız olsun, Allah'tan benim ki eski hesap
  • quote:

quote:

nick yerine mail adresi ayzarak denermisin.Aynı sorun banda olmuştu.mail adresin şifre istediğin.

Hocam bir yıldır değiştirmeye çalışıyorum sayende sonuç aldım. Gerçekten hiç aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim.

banada citizen söylemişti
  • quote:

quote:

quote:

banada citizen söylemişti

Kimin yaptığı ortaya çıktı desene

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.