Eski konularda Pasifiklik var . Lazer yazıcı tavsiyesi kullananlardan ve işin ustalarından istiyorum 1-fiyat üst limit)...........800 veya çok çok iyi basit dolumlu uzun ömürlü ise 1600.................................................................: 2-aylık ortalama çıktı sayısı.......1500-2000.....................................................: 3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: Çok fonksiyonlu çift taraflı baskılı wifili mümkünse 4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................:lazer 5-Renkli çıktı gerekli mi?........................................................hayır kesinlikle gereksiz........: 6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: Kendim yapma veya satın alma taraftarıyım çok farketmiyor baskı sayım çok ise kendim yapmam mantıklı eğer az ise hazır alırım 7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?.......... teknik servisi tamircileri yaygın..: 8-Fax özelliği isteniyor mu? ......................................................hayır......: 9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................:wifi+usb < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim