Şimdi Ara

Eski fps oyun tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba oyunseverler, halen kullanmakta olduğum 2008 model dell vostro500 dizüstümde oynayabileceğim oyun tavsiyelerinizi bekliyorum.xp home yüklü.cihazın özelliğini yazayım siz ona göre oyun önerirseniz memnun olurum.

celeron m560 2.1 ghz , intel x3100 400mhz gpu o/b ekran kartı 2gb. ddr2 ram

• Global Operations

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EMRE_ALTINOK E kullanıcısına yanıt
    prey kesinlikle bitir derim :) senaryosu güzel
  • Bf vietnam. Efsane guzel oyundu.

• Kesinlikle bulletstorm

• Painkiller

• Battlefield 2142 kesinlikle
  • half life 2, wolfenstein, doom 3
  • QUAKE III, farcry, serious sam, call of duty 1 ve 2, fear, left 4 dead, soldier of fortune, half life 1 ve 2, doom 3, prey, unreal tournament vsvsvs
  • Farcry,doom3,cod2,global operations commando libya indiriyorum.teşekkürler.
  • Peki dostlar, bu laptop için nfs serisi HARİÇ araba yarışı ne önerirsiniz? yüksek çözünürlükte ama tüm efekt ve detaylar KAPALI oynamak istiyorum.artık geri kalanınıda oyuna göre ayarlarım.
  • Call Of Duty 1 dostum yeri bir başka oyun tutamaz serinin en son oyunu bile tutamaz ben hala arada nostalji yaparım. Ahhh nerede o eski oyunlar...
  • haklısın meandros, cod1 i oynadım v bitirdim. en koayda bile bazı yerler çok zor devamlı bi parmağın save tuşunun üstünde olacak.. :-) farcry1 de onuda yapamıyorsun. gere bölümünden sonra oynamayı bırakmıştım. arda bi eski oyunları yadetmek zevkli oluyo.herşey grafik değil di mi? selamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.