Şimdi Ara

eski günlerde metin2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sene 2009 du yaz aylarıydı mahallede herkes bu oyun hakkında konuşuyordu dinliyordun fakat ne dediklerini anlamıyorun sonra birgün arkadaşının evine gidirdum oynarken onu izliyordum en çok ilgimi çekense hava kılıcı kılıç çevirme gibi skillerdi aradan 2 ay felan geçti hangi internet sitesine girsem o oyunun reklamını görüyordum indireceğim ilk oyun o olacaktı korka korka indirdim kaydoldum ve hesabıma girdim ilk oynadığımda bilgisayarın başından 5-6 saat kalkmadım oyuna vurulmuştum sonra mahallede herkes zamanla oyunu bıraktı bende bıraktım sene 2013 felan olmuştu oyunu yeniden indireyimde bi ortama bakayım nasıl olmuş diye merak ettim girdiğimde oyun berbat ve acınacak durumdaydı kalabık olmuştu fakat kuru kalabalık :((((( aklıma eski günler gelmişti gözümden 1-2 damla yaş aktı edille roney zorba falan felan hepsi ortadan kaybolmuştu oyunun tadı tuzu kaçmıştı herkes siyah çelik takmıştı :((((((((((

• ne günlerdi be.
  • 2009 ne ? daha eskiden oynadıgımı hatırlıyorum

ediLee zorba01 :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...kolera... -- 21 Ekim 2015; 15:34:46 >
  • 2008 2009 yıllarında arkadaşlarla oynardık ne günlerdi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 yılında başlamıştım Manasta oyunu tam öğrendiğim de 2011 yılında Alestadaydım 55 level 3 P bi bedenselim vardı ama Metin2 TR 2012 yılında bitti bana göre 2.köy pazarlarını özlemedik değil hani
  • O yıllarda WoW oynardık, sizin yaşlar 12-13 sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montmartre -- 6 Eylül 2015; 4:47:04 >
  • Vadide KDP aranan günlerdi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ninja oynardim o iyiydi bence :) 2007 2008 civariydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be m2 dedin de anılarım değreşti. 2011-2012 arası bıraktım oyunu. Oyuna hiç para yatırmadan yaptığım 88 lwl çarım geldi aklıma. Şuan oyunun durumu nedir en ufak bir fikrim yok. Ama tam benim oyunu bırakmama doğru sv lerde hep aynı kişiler dolaşıyordu. Hep aynı adamları kesiyordum. Sv lerde ekonomik buhranlar vardı.
    Fakat hep ilk başladığım yılları özledim. 2. köylerin kalabalık olduğu düşük lwllerin ws ler attığı. Grand perfect li adam gördüm mü heyecanladığımız yılları özledim. Tabi daha sonra ben de perfectleri açtım ama oyun para olmayınca ve hayat devam edince bırakmak durumunda kaldım. Burdan kilikyaya selamlar
  • bedensel iyiydi yav :D seri seri seri
  • bedensel iyiydi yav :D seri seri se
  • Bir zamanların gözdesiydi hakiakten. Öyle aşırı para yatırmaya gerek yoktu, oyun kalabalıktı ve tam vakit ezme canavarıydı. Tabi sonra çok suyu çıktı, her yer hile doldu ve kat kat daha kaliteli oyunlar geldi ve hiçbir cazibesi kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicosia -- 8 Eylül 2015; 21:24:01 >
  • Oynayan var mi la hala.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raides

O yıllarda WoW oynardık, sizin yaşlar 12-13 sanırım.

ne kadarda elit bir insan..
  • Arkadaşlar bende eskiden çok oynardım oyuna 2008 yılında girdim ve 8 yaşımdaydım çok küçük ve çok saftım ve bu oyunu oynayan benden yaşça büyük kişiler oynuyordu çok dolandırıldım çok hesabım çalındı ama çok mutluydum oundan çok eğleniyordum dolunay ozaman almak benim için sadece hayaldi +4 savaş tırpanımla geziyordum vs atıyordum oltamla balık tutuyordum Bana küfür edenlere serbest e alıp dalıyordum ardından ölüyordum . Hesabım iyi değildi ama ben yinede çok eğleniyordum ve eğitim yıllarımın başlangıçlarıydı ve çok zorlanmama sebep olan oyundu ch1 çok aktif doluydu her yerde konuşan vs atan kişiler vardı 2. köy doluydu ch2 doluydu 1. köyde bir sürü kasılan kişiler vardı oyun acayip eğlenceli dopdolu bir oyundu. Ama şimdi yılların geçmesi yeni güncelleştirmelerin gelmesi ve fazla aktif oyuncu olmaması ve yeni oyunların çıkmasıyla metin 2 nin eski tadından eser yok ama o zamana göre o oyunu hiç bir oyuna değişmem :)

• 2009-2010 yılında oyunun eski tadı bitmeye başladı bizim bütün arkadaşlar oynardı ama o sene bırakmıştık sonraları az az oynamıştım ama o eski tadı vermedi
    Soo da ork kesip diş düşürmek için uğraşırdık görevler falan
    Kaç yılında basladjm bilmiyorum ama başladığımda oyun yeni açılmıştı yeni zamanlariydi iste o zamanlar çok güzeldi herkes iyi arkadaş oluyordu hile bilen pek yoktu ama simdi hep cocuklar doldu ve bunların çoğu ergen ve atarlı çocuklar

Eskileri özledim bu konuyla neyse artik başlanmaz
    iyi dönemleri geri gelse baslarim

• BUGÜN TAA 2008 DEN İTİBAREN SAHİP OLDUGUM HESABA GİRDİM VE DOLUNAYIMI VERECEĞİM DEDİM SONRASI

Gerçekten eskiden efsaneydi, tam bir vakit öldürme makinasıydı ama harbiden eğlencenin dibine vuruyorduk. şimdi çoluk çocuk oynuyor işte o zamanları sorsan bilmezler

eski günlerde metin2

• 2011 yılında cahillikten sotlardan düşen itemleri markete satıp para kasmaya çalıştığım uzun geceler geldi aklıma
  • Edilee, zorba01

• sene 2007 de ilk başladığımda bıçakcı açmıştım baya bi oynadım 88 e kadar gelmiştim sonra oyun unutuldu gitti :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.