Şimdi Ara

eski günlerde metin2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turkey diye bir server vardı ben en son girdiğimde sonra neler değişmiş haberim yok :)
  • 2009'da az oynamadım... Sonra çarım çalınmıştı bıraktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

Edilee, zorba01

R6 vardı bide yada benmi yanlış hatırlıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Constantinde oynayan var miydi hayalet falan vardi. Okula gitmeyip vadide hileyle kdp düşürdüğüm gunler aklima geldi hey gidi gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O edilee şöhreti islamiyetten hızlı yayılmıstı zaten
  • Ne gunlerdi be, insan ozluyor valla ya.
    Hic unutmam 18 levelle 3 tane 15 level yancarimi kasiyordum. Nasil bir mantiksa artik :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mubinilker

Arkadaşlar bende eskiden çok oynardım oyuna 2008 yılında girdim ve 8 yaşımdaydım çok küçük ve çok saftım ve bu oyunu oynayan benden yaşça büyük kişiler oynuyordu çok dolandırıldım çok hesabım çalındı ama çok mutluydum oundan çok eğleniyordum dolunay ozaman almak benim için sadece hayaldi +4 savaş tırpanımla geziyordum vs atıyordum oltamla balık tutuyordum Bana küfür edenlere serbest e alıp dalıyordum ardından ölüyordum . Hesabım iyi değildi ama ben yinede çok eğleniyordum ve eğitim yıllarımın başlangıçlarıydı ve çok zorlanmama sebep olan oyundu ch1 çok aktif doluydu her yerde konuşan vs atan kişiler vardı 2. köy doluydu ch2 doluydu 1. köyde bir sürü kasılan kişiler vardı oyun acayip eğlenceli dopdolu bir oyundu. Ama şimdi yılların geçmesi yeni güncelleştirmelerin gelmesi ve fazla aktif oyuncu olmaması ve yeni oyunların çıkmasıyla metin 2 nin eski tadından eser yok ama o zamana göre o oyunu hiç bir oyuna değişmem :)

Dont 2k

• Eskidende kötüydü şimdide kötü

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.