Şimdi Ara

Eski güzel oyunlar SS'li (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
21
Favori
21.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Contra Force
  • Grim Fandango, Sanitarium, Fifa 99, NBA Live 2000, Quake, Doom, NHL 98, World Cup 98, Caesar III, Pocket Monsters (Pokemon) Fire Red

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartenes -- 13 Ekim 2017; 21:50:28 >
  • Sene 1985; Falcon Patrol

Sene 1989; Dangerous Dave

Sene 1992; Alcatraz (Bu oyunu PC Speaker ile oynardım. 95'te ses kartı almıştım (Sound Blaster SB32). Oyunu ses kartıyla tekrar oynadığımda aldığım keyfi tarif etmem mümkün değil.

Sene 1995; Full Throttle (Çıktığı sene itibariyle sinematik olan bir oyundu ve oldukça etkileyici senaryo ve müziklere sahipti. Hatta bu sene remastered olarak tekrar yayınlandı). Şiddetle tavsiye ederim.

Sene 2002; The Mafia
  • eski street fighter serisini hala güncel olarak online oynuyorum ve ultimate mortal kombat3 asla vazgeçmem :)
  • Age of Empires

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memo84 kullanıcısına yanıt
    Delta force un demosunu 3 ay boyunca oynamıştım çocukken tek operasyon sadece geçen sene tekrar yükledim biraz gözlerim doldu sonra dedim
    Nostalji serisi fifa 99 ve midtown madness ile devam etti ama uzun sürmedi ama herzaman kalbimin bir köşesindeler
  • Circus Charlie

Road Fighter
     Eski güzel oyunlar SS'li

Captain Majid (FIFA World Cup 98)
     Eski güzel oyunlar SS'li

• az inmedik şu helikopterden

Eski güzel oyunlar SS'li
     Eski güzel oyunlar SS'li

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Eski güzel oyunlar SS'li

Şu oyunu yıllarca aradım sonra YouTube'da gezerken birinin oynadığını gördüm. Çocukken nasıl oynardım şu oyunu be... (Krossfire-KKND2)

oyunun ismi aklımda gerisi yok.. demosu vardı chip dergisinin cd lerinden.. çok oynamışlığım var heygidi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

İddaa ediyorum şu 2 oyunu oynayan bilen 2 elin parmaklarını geçmez. İkisi de muhteşem oyunlardı. Saatlerce babamla oynardık

1. 7th Legion (1997)

Eski güzel oyunlar SS'li

Steam'de varmış. Eski strateji oyunları seven varsa denesin.http://store.steampowered.com/app/327910/7th_Legion/

2. Turok 2: Seeds of Evil (1998)

Eski güzel oyunlar SS'li

http://store.steampowered.com/app/405830/Turok_2_Seeds_of_Evil/

7. lejyon.. hadi canım. nerden aklına geldi be hocam. zihnimin geridönüşümünden söktün aldın helal vallahi. it gibi oynardım it...

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

En favori oyunum. Tek disketlik donemlerde paraya kiyip 2si cikinca aldigim yegane oyun.
     Eski güzel oyunlar SS'li
     Eski güzel oyunlar SS'li

Heyecan Gerilim ve aksiyonun bir arada oldugu en guzellerden birisi
     Eski güzel oyunlar SS'li

Bu da ozamanlarin Multiplayeri :)

ancak MS-DOS cular bilir, 3310 cular bile anlamaz bunu.

Zamanin Stratejisi.
     Eski güzel oyunlar SS'li

Bana oyunlarda Mouse da kullanimini ogreten oyun. Bunu F16 sida vardi ama bulamadim eski resimleri.
     Eski güzel oyunlar SS'li

Unutursak cigerimiz kusurun ;(
     Eski güzel oyunlar SS'li

Atari salonlarinda benzeri cok oynanirdi.

Mario Bros a alternatif zamanin en zorlu oyunlarindan.
     Eski güzel oyunlar SS'li

Ilk aklima gelenler bunlar. Acaba baska neler vardi dusundukce gozlerim doluyor ... Megerse eskiden ne kadar zevkliymis.

GOLDEN AXE oynamış segada.. Allah cezanı vermesin. Anacığımın böreklerinin kokusu geldi burnuma.. sızım sızım sızladı yemin ediyorum

• oyun yapımcılarının benim için yaptıgı 2 oyun.. birisi descent, uzay savaş aracı simülasyonu , diğeri dark colony.. strateji.. kimsenin hatırlamaması bu oyunları kanıma dokundu. üsttekileri herkes oynadı ama bu 2si de güzel oyundu be dostlar..

Eski güzel oyunlar SS'li Eski güzel oyunlar SS'li Eski güzel oyunlar SS'li

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

Blood II: The Chosen

Bu oyun benim için bir efsaneydi. Bilenler var mı?

Eski güzel oyunlar SS'li

Vay beee görmesem hatırlamazdım görünce bir hoş oldum :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Xyzwq

oyun yapımcılarının benim için yaptıgı 2 oyun.. birisi descent, uzay savaş aracı simülasyonu , diğeri dark colony.. strateji.. kimsenin hatırlamaması bu oyunları kanıma dokundu. üsttekileri herkes oynadı ama bu 2si de güzel oyundu be dostlar..

Eski güzel oyunlar SS'li Eski güzel oyunlar SS'li Eski güzel oyunlar SS'li

Dark Colony'i çok iyi hatırlıyorum. Hatta bitirmek için inanılmaz zorlanmıştım. Zorluk ayarı olmayan bir oyundu ve zordu yani. Yanlış hatırlamıyorsam oyunu Level dergisi hediye etmişti. Belki evde arasam Cd'si bile duruyor olabilir. Güzel oyundu :)))

•  Eski güzel oyunlar SS'li

Hayatımın vazgeçilmez oyunu. Hala senede bir kez yükler. Bitirir ve silerim. Bu bir döngü.

İkinci vazgeçilmez ve hala bazen oynadığım oyun ise Dungeon Keeper 2. Bayılıyorummmmmm ikisinede
  • Güzel konu iyi nostalji oldu bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xyzwq X kullanıcısına yanıt
    Konuyu gordugumde bende ayni duygulara kapildim :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun yeni serisini cikarsinlardi muhteşem olurdu.
  • Xyzwq X kullanıcısına yanıt
    Ben de inanılmaz oynardım. Daha 8-9 yaşlarındayken kafamda nasıl yer ettiyse.
    Sislerin arasına önden gariban bir asker yollardık Sonra bam bam. Uzay çağına doğru değişen silahlar falan zevkten 4 köşe olurdum. Sonrasında bi daha strateji oyunlarından zevk alamadım.
    Şimdi Steam'de var zaman olursa alıp oynayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.