Şimdi Ara

Eski güzel oyunlar SS'li (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
21
Favori
21.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

nfs porsche unleashed

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bi duruma geldikki artık Triple A oyunların kötü kitleleri yüzünden Battlefield 3 oynadığım zamanlara hey gidi günler demeye başladım... Fallout 1-2 hikayesini anlatmaya dilim dönmez ilerleyemezdin oyunda kolay kolay, Fallout 4 basitleştirilmiş birkaç RPG elementi attırılmış Arcade Shooter resmen, BF3 2014-15 gibi bir tarihte bedava olmuştu sanırım, oyunda Premiumduk yeni gelenleri öldürüp frag kasardık
  • RevengeR kullanıcısına yanıt
    bu oyunun müzikleri 2000 yılında en güzel oyun müziği seçilmişti. benim favorim şu müziği idi https://www.youtube.com/watch?v=ZZ1_-Kcjcg0
  • drowen kullanıcısına yanıt
    Blade of darkness hayatımda oynadığım en iyi pc oyunudur. Atmosferi, müzikleri, ışıklandırma, sürükleyici oynanışı ile keşke günümüzde de yapabilseler dedirten bir oyun. Bendeki Souls serisi sevgisi buradan geliyor sanırım.

• japoncayı öğreten japan 3 ü hatırlayanlar :))))
  • Eskiden dediğiniz 20 yıllık bir süreç şimdi her yıl ne kadar güzel oyun diyeceğimiz bir çok oyun çıkmakta. Oyunlar eskiden daha güzel değildi biz çocuktuk görmemiştik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winning Eleven 3 - PsONE:
     Eski güzel oyunlar SS'li

Winning Eleven 4 - PsONE:
     Eski güzel oyunlar SS'li

Eski güzel oyunlar SS'li

Crash Bandicot - PsONE:
     Eski güzel oyunlar SS'li

Vigilante 8 - PsONE:
     Eski güzel oyunlar SS'li

Fifa 98 - PC:
     Eski güzel oyunlar SS'li

Fifa 99 - PC:
     Eski güzel oyunlar SS'li

GTA 1 - PC:
     Eski güzel oyunlar SS'li

....daha çok var ama aklıma gelmedi birden. Şimdilik bunlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

Bilgisayarda H ile başlayan bir oyun vardı hişoma mı hiroşima neydi? Savaş oyunuydu hayırlayan var mı?

WWII: Iwo Jima

• quote:

Orijinalden alıntı: Akanzi Kopanzi

Jazz Jackrabbit 2 lütfen :"}'''

Bunun yeri ayrıydı :) Aqlattın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

Dostum ismini biliyorsan acayip merak ediyorum vallahi :)

4 adamlı olan silah oyunu... Parlayan çantaları toplayınca silahların yükseltilmesi... takipçi füze... ikinci bölümde gemide, kuş bakışı gitme...

Öm atıyorum.

• iki efsane

Eski güzel oyunlar SS'li

Eski güzel oyunlar SS'li
  • quote:

Yukarıda yazılan oyunlar güzel ama jazz jackrabbit 2 %100 zevk veren bir oyundu.
  •  Eski güzel oyunlar SS'li
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Townley

Öyle bi duruma geldikki artık Triple A oyunların kötü kitleleri yüzünden Battlefield 3 oynadığım zamanlara hey gidi günler demeye başladım... Fallout 1-2 hikayesini anlatmaya dilim dönmez ilerleyemezdin oyunda kolay kolay, Fallout 4 basitleştirilmiş birkaç RPG elementi attırılmış Arcade Shooter resmen, BF3 2014-15 gibi bir tarihte bedava olmuştu sanırım, oyunda Premiumduk yeni gelenleri öldürüp frag kasardık

BF3 Grand Bazaar en sevdiğim map, az adam tokatlamadık = )
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejin32

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Townley

Öyle bi duruma geldikki artık Triple A oyunların kötü kitleleri yüzünden Battlefield 3 oynadığım zamanlara hey gidi günler demeye başladım... Fallout 1-2 hikayesini anlatmaya dilim dönmez ilerleyemezdin oyunda kolay kolay, Fallout 4 basitleştirilmiş birkaç RPG elementi attırılmış Arcade Shooter resmen, BF3 2014-15 gibi bir tarihte bedava olmuştu sanırım, oyunda Premiumduk yeni gelenleri öldürüp frag kasardık

BF3 Grand Bazaar en sevdiğim map, az adam tokatlamadık = )

Grand Bazaar hiç oynamadım ya hiç ısınamadım, Ben Gulf of Oman (BF2den), Noshahr Canals TDM, Caspian Border ve Damavand Peak rush takılırdım, Damavand'da az atlamadık oradan efsane anılardı ya

• Ne kadar eskiye gidebiliyoruz ? Ice Tower ve jardinans mesela . Bide köpeği kontrol ettiğimiz peşimize garip garip canlılar takıp noel babaya götürdüğümüz bir oyun varı 2d piksel tadında . Daha sonradan king kong un bir oyunu vardı film gibi , efsaneydi .

•  Eski güzel oyunlar SS'li

Mahallemi Bu kadar iyi bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Greggs

quote:

Yukarıda yazılan oyunlar güzel ama jazz jackrabbit 2 %100 zevk veren bir oyundu.

Kesinlikle öyleydi.

O yılda olmasına rağmen efektleri bence yeterliydi, tasarımlar mükkemmeldi, müzikler de çok iyiydi.( Özellikle boss fightlar.) Ciddiyim seneye laptopum olursa 90 bölümlük fanmade bir hikaye serisini indirip baştan sona oynayacağım.

Birçok kez kendi bölümümü de yaptım. Keşke daha çok değer verilseydi yeni oyunları çıksaydı.

Peşini bırakmayan sinekler, arılar, şapkadan tüküren fare çıkartan garip npcler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: karakas1996

quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

quote:

Orijinalden alıntı: karakas1996

Rome Total war ve Medieval Total war 2 diyorum haa bide ilk oyunum Freedom Fighters vardı ahh ah

Ah Rome + MTW 2, ergenliğimi yedi bunlar.

Aksak Timur gelirdi saolsun filleriyle gelip haritadan silerdi beni.Moğollar zaten satırlar yetmez ..

Müzikler de çok güzeldi ya

Moğolları toplu haldeyken yenmek çok zor. Genelde hep beraber geziyorlar Parçalayıp rahatlıkla yenilebilir
    Hala Medieval 3 Total War gelecek diye bekliyoruz

Red Alert 2 vardı. Ne eğlenceli oyundu arkadaş. Sonraki oyunları EA yaptı ve mundar etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 13 Ekim 2017; 20:10:15 >

• euse1474 kullanıcısına yanıt
    Gözlerim yaşardı, Minocta az maden kasmadım Britain de arkadaşlarla sohbet ederdik. Delucia da PK kovalardık anlatılmaz yaşanır..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.