Şimdi Ara

Eski Hdd den Yenisine Arşivi Aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopuma yeni 7200rpm 500gb sata hdd aldım, eskisi içinde hdd kutusu sipariş ettim, yeniyi takıp windows7 kurulumu yaptıktan sonra eski hdd yi harddisk kutusuna takıp usb ile bilgisayara bağlasam içindeki verileri görebilirmiyim? yani arşivim d sürücüsünde oraya ulaşmada bir problem yaşarmıyım veya c ye ve d ye ulaşmada bir problem yaşarmıyım ? eski harddiskte de windows7 kurulu ve sata.
    Şimdiden teşekkürler...

• Cevap yok mu?
  • Acronis True İmage programının ''Clone Disk'' yazılımı işini görür. Başka bilgisayara bağladığında windows klasörü ve diğer partitionlar olmak üzere tüm dosyalarına erişebilirsin, windows dosyalarını silmez yada değiştirmez isen o diski istediğin bir bilgisayara takıp kurulu işletim sisteminede erişebilirsin. (Tabi xp işletim sistemi varsa sata sıkıntısı ve mavi ekran hatası alabilirsin)
  • donanımcı123 cevabın için teşekkür ederim ama ben onu demek istememiştim. Yeni hdd yi dizüstüne takıp w7 kurulumu yaptıktan sonra diğer eski hdd yi hdd kutusuna takıp usb ile bağladıktan sonra eski harddiskimdeki c ve d sürücüsünü bilgisayarımdan görebilirmiyim. Demek istediğim buydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aethram

donanımcı123 cevabın için teşekkür ederim ama ben onu demek istememiştim. Yeni hdd yi dizüstüne takıp w7 kurulumu yaptıktan sonra diğer eski hdd yi hdd kutusuna takıp usb ile bağladıktan sonra eski harddiskimdeki c ve d sürücüsünü bilgisayarımdan görebilirmiyim. Demek istediğim buydu.

Evet aynı şeyden bahsediyormuşuz zaten yukarda dediğim gibi evet görebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.