Şimdi Ara

Eski hoparlörleri ne yapacağım. Tehlikeli atık mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir hoparlör takımı aldım. Eskisini atıcam ama nereye bilmiyorum. Bunlar sanıyorum tehlikeli atık. Sizler ne yapıyorsunuz?

Teşekkürler...

•  Eski hoparlörleri ne yapacağım. Tehlikeli atık mı?
  • /

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 16:10:1 >
  • Eğer set çalışıyorsa, bozuk değilse, çevrenizde bulunanlardan birine verin, kullansın.
  • ben şahsen yazlığa götürdüm.Dursun zavallılar yazlıkta nasıl olsa 6 ay yüzüne bakan olmaz Ama ikinci bir eviniz fln varsa oraya götürebilirsin.Yoksa ardiyeye
  • nereden duydunuz tehlikeli atık olduğunu
    olur mu hiç öyle şey
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKREPmt.

nereden duydunuz tehlikeli atık olduğunu
    olur mu hiç öyle şey

Dostum bu konuda eminim inan bana, emin olmasam tereddüt eder yazmazdım ama içinde hem çinko hemde petrol türevi malzeme var. Şimdi çevre yönetmeliğinde geçiyor istersen bir araştır.

Ayrıca arkadaşlar eleman bitmiş durumda yani subwoofer bitmiş. onu nereye götüreyim ki?. (Yazlık falan olmaz) Yani doğaya zararım olmasın istiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Dünya yavaş yavaş yok oluyor, ben katkıda bulunmak istemiyorum... Korkum henüz doğmamış çocuğum için

Saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: GEDGED

quote:

Orjinalden alıntı: AKREPmt.

nereden duydunuz tehlikeli atık olduğunu
    olur mu hiç öyle şey

Dostum bu konuda eminim inan bana, emin olmasam tereddüt eder yazmazdım ama içinde hem çinko hemde petrol türevi malzeme var. Şimdi çevre yönetmeliğinde geçiyor istersen bir araştır.

Ayrıca arkadaşlar eleman bitmiş durumda yani subwoofer bitmiş. onu nereye götüreyim ki?. (Yazlık falan olmaz) Yani doğaya zararım olmasın istiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Dünya yavaş yavaş yok oluyor, ben katkıda bulunmak istemiyorum... Korkum henüz doğmamış çocuğum için

Saygılar...

eğer para ile ilgili bir derdin yoksa tamircinin birine götür onlara ver bazen içlerinde işlerine yarar parçalar olabiliyor.Başkada pek yapacak bişeyin yok.

• pek emin değilim ama içeriğini az çok biliyorum
    bir mıknatıs içindeki bakır sarım (elektromıknatıs)
    ve bu sarıma bağlı kağıt veya benzeri bir maddeden oluşan diyafram
    sağlıksız olan hangisidir veya başka ne vardır içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratTURAN1977 -- 21 Haziran 2009; 16:18:52 >
  • ozaman hurdacılara vereceksiniz onlar geridönüşümcülere veriyolar en kolay yöntem bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: cinali35

ozaman hurdacılara vereceksiniz onlar geridönüşümcülere veriyolar en kolay yöntem bu

Tamamen metal olmadığı için hurdacı almaz herhalde.İlk tafsiye iyiydi en iyisi bi elektirikçiye vermek.
  • akşam unutmazsam sana resim koyarım eski sistemini ne yapacağınla ilgili ;)
  • ben eski sistemimi böle yaptım.. 2 uydu ve woofer böle süs olarak duruo.. geriye kalan 3 uydu kenarda öle yatıyor :D

Eski hoparlörleri ne yapacağım. Tehlikeli atık mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.