Şimdi Ara

Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
168
Favori
127.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eski seri numarası konusunda yardımcı olabilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkozgn kullanıcısına yanıt
    Ben HP'nin bu indirimler ile zarar edeceğini sanmıyorum, çünkü ABD markası ve bizim ülkemizdeki doların fahiş fiyatı satışını düşürüyor bu indirimler aradaki dolar farkını ödemek gibi bir şey, böylece kullanıcısının yeni bilgisayar için başka markaya yönelmesini engelliyorlar ayrıca dolar kendi ülke para birimi olduğu için de zararda da olmuyorlar çünkü paraları çok değerli Türkiyede.
  • Benim de kaydım tamam ve onaylandı param iade olur 10 güne. 2372 tl ye teknosadan şunu aldım 100 de bonusu düştü görevli 3272 e geldi. 360 tl de hp iade edecek. 1952 tl ye geldi bana. Teknosa fiyatı şuan 3199 tl. Yalnız fiyat çok fahiş şuan.

• malitoprak91 M kullanıcısına yanıt
    Ben de Gold rengini aldım. 2.599 du fiyatı 1 hafta önce falan. 320 iade alacam. Şu an 3199 olduğuna göre 950 lira kardayım :)

• ohen kullanıcısına yanıt
    Vatan da 2370 e falan satıyordu keşke baksaydın. Şu dolar yüzünden basit bilgisayarları uçuk fiyatlara alıyoruz. Yazın bu paraya çok iyi pc ler vardı. Hocam pc den memnun musun. İyi Çok sessiz stabil vs ben memnunum fakat oyunlarda sıkıntı. Ayarları vs var epey.

• Sabah bende arayıp kayıt oluşturdum dün gece aldığım laptop gelsin para iaedesi için fatura göndercem bu çok iyi oldu 3400 e aldığım laptop 2920 ye gelmiş olacak bu başlığı açan arkadaşa çok teşekkürler

Ben yazın gold modelini almıştım ama fiyatı çok yükselmiş.

Size tavsiyem oyunlardaki performans tamamen Full HD olmasından ötürü. Yani o çözünürlüğü kaldırmakta zorlanıyor ekran kartı ve işlemci. Tavsiyem oyun çözünürlüklerini 1366+768 e getirin, performans ultra ayarlarda oynanabilir oluyor çoğu oyunda, fps yükseliyor ve ayrıca görüntüde öyle büyük sorun olmuyor.
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Hocam sıkıntısız açabildiğin oynadığın en yüksek oyunlar neler mesela ?

Valla aldığımda Rise Of Tomb Raider filan gayet iyiydi. Mad Max de öyle. Ama dediğim gibi full HD ayarlarda sürünürsün, çözünürlüğü düşürmeden zor.
    Zaten vatandan aldım. Şu anlık memnumum. Ben genelde film ve internet için kullanıyorum işimi görüyor. Oyun olarak küçük microsoft store dakileri oynuyorum Age Of Empires gibi. Güzel ya önceki laptopum Acer di 8 sene götürdü beni bunuda o civarda kullanırım gibi. Yalnız dvd okuyucu bence gereksiz onun yerine SSD olsaymış iyiymiş. Bide batarya çıkmaması kötü:(

• ohen kullanıcısına yanıt
    Ssd yok mu bunda hiç bilmiyorum. 8 gb ssd var zaten aldığımda öyle yazıyordu. Batarya çıkmaması evet hiç iyi değil. Ama ssd girişi olmalı

evet 8 gb ssd var ama dvd okuyucu olmasa onun yerine 100 gb ssd olsa daha iyi olurdu anlamında dedim :) ssd girişi ayriyetten varsa bile kasa altında açılacak bölme yok mecburen tüm kasanın açılması lazım. onuda biz yapamayız yapsakta garanti dışı kalır :(
  • Elinde fazladan seri numarası olan var mi?

• Elinde eski HP OLan varsa kampanyaya katılmak için yardımcı olabılecek arkadas Var Mı??? 3içinde alıcam yenısını kayıt yaptırmam gerekli.
  • önce kayıt yaptım, sonra laptop aldım, daha sonra bana gelen maille bilgileri doldurdum hesap numarama paranın yatmasını bekliyorum:) çok uyguna geldi aldığım laptop. teşekkürler HP
  • karavanasam1989 K kullanıcısına yanıt
    Gidin ikinci el bir mağazaya herhangi bir HP bilgisayarın altını çevirip kaşla göz arası resmini çekin veya seri numarası verene üç beş kuruş atın, sonra bunu kayıt ettirin bence.

Az buz para değil 480 liraya kadar indirim parası bu zahmete değer.
  • Takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anladığım kadarı ile 28.10.2016 da aldığım cihaz için iade alamayacagim keşke daha önceden görmüş olsaydim konuyu :(

• quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

Gidin ikinci el bir mağazaya herhangi bir HP bilgisayarın altını çevirip kaşla göz arası resmini çekin veya seri numarası verene üç beş kuruş atın, sonra bunu kayıt ettirin bence.

Az buz para değil 480 liraya kadar indirim parası bu zahmete değer.

Aynen dedigini yaptim adamdan rica ettim burini cektim kaydimi olusturdum.gold dan 17-ab010nt soyledim beklıyorum forumda sizleei gormesem hic haberim olmayacakti konuyu canli tutanlara teşekkür ederim.

• pvp_headshot kullanıcısına yanıt
    Bence bir şansınızı deneyim.

Hiçbir şey söylemeden önce kayıt yaptırın. Sonra yeni bilgisayarınız diye bu bilgisayarın kaydını verin. Tarihi en sona bırakın. Eğer bir şey olur ise ben bir üç ay içinde alınmış ise indirim olur sanıyordum kusura bakmayın dersin kendin için ayrıcalık istersin. Bazen kırmamak için bu ayrıcalığı tanıyorlar.

Adamları kazıklamıyoruz ki sırf iki ay önce aldın diye kötü biri olamazsın ki adamların istedeği ikinci bir HP bilgisayar alman sen de onu yapmışsın zaten.

Bir denemekte fayda var. Senin günahın ne yahu.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.