Şimdi Ara

Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.749
Cevap
168
Favori
128.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adamların istediği HP bilgisayar satmak bunun için dolar farkını ödüyorlar aslında kötü bir şey yapmıyoruz HP bilgisayar alıyoruz.

• seri numarasını paylaşabilecek bir arkadaş var mı ?
  • Merhaba arkadaşlar,

Kullanmayacak olan arkadaşimiz varsa bende eski seri numaralarindan birine talibim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam,

Elinde seri numarası olan varsa benimle de paylaşabilir mi? Bendekinin garanti süresi 02.2018'de doluyormuş o yüzden kabul edilmedi?

Ayrıca fatura saati önemli dediler. Galiba siparişimi iptal edeceğim :(
  • arkadaşlar merhaba,

ayın 1 inde tamamlamıştım başvuruyu falan ancak 13 oldu hala iade yok. bu kadar uzun süren varmıydı?
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kampanya halen devam ediyor mu ?
  • hlksnrr kullanıcısına yanıt
    Devam ediyor ben bugün kayıt yaptırdım.
  • Cevap için sağolun hocam yetişebilirsem katılacağım.
  • True Romance kullanıcısına yanıt
    1 Ayı bulabiliyor.
  • Bende yeni PC alacağım da eski HP bilgisayarım yok. Arkadaşımın garantisi bitmiş bir HP si var onunla kayıt yaptırsam olur mu acaba? Bide bu eski PC seri numarası önceden internet üzerinden kayıtlı mı olması gerekli yoksa müşteri hizmetlerini aradığımız zaman söylememiz yeterli midir?

• -Skylake- kullanıcısına yanıt
    Benden sadece isim, adres, email ve eski bilgisayarın seri numarasını sordular, modelidir faturasıdır kim almış gibi şeyler sormadılar.
  • Benim kullandığım laptop ticari olarak üretildiğinden ben kampanyaya katılamıyorum. Var mı bir hayırsever seri no paylaşacak?

• arkadaşlar bana bugun mail geldi. sizde süreçi hesaplayın, örnek olması açısından yazıyorum. 1 hafta önce kayıt yaptırdım. 1 hafta sonra yani bugun maille geri dönüş aldım. mailde şu yazıyor. ''siparişiniz onaylanmıştır, 25 gün içerisinde belirttiğiniz banka hesabına ödeme transferi gerçekleşecektir''
  • Konuyu görmemiş olup notebook aldım yahu..
    Ara sayfalarda daha önce alıpda şansını deneyenler olduğu gibi mesajlar okudum sanki.
    Bende şansımı bir deneyeyim, hp den bol ne var :)
  • Banada seri no lazim varmi kullanmayan

• Devam ediyor ise vallahi yanar @zalkan

• Yenisini alalı 20 gün oldu yararlanabiliyor muyuz deneyen oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

1 Ayı bulabiliyor.

eyv hocam

• Arkadaşlar burda yeni model seçin diyor. Ama benim alacağım modelin ismi yok burda. Benimki 14-xxxxx diye bir laptop. Pavilion filan yazmıyor laptopta. 1. sini mi seçeyim sizce?
  • Siz hangi ürünü alacaksınız ki modellerin önemli bri kısmı zaten pavillion sizinkide odur. Zaten faturasını da ekliyorsunuz ve orada tam modeli yazıyor

İsterseniz müşteri hizmetlerini arayıp yardım da alabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.