Şimdi Ara

Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
168
Favori
128.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam daha kesin karar vermedim ama bunu düşünüyorum: HP 14-AM105NT Y7Z04EA
  • Bende de bir eski bir bilgisayara var, aradım ticari görünüyor muş.

Hayırsever bir dost arıyorum seri numarası verecek.

Edit: Seri numarası buldum, yeni laptop siparişimi verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Köroğlu_ -- 18 Şubat 2017; 13:47:16 >

• bu pavillion dur ama dediğim gibi zaten faturasını ekliyorsunuz seri no giriyorsunuz cok da sorun olmaz
  • yasimboo Y kullanıcısına yanıt
    MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Hp musteri hizmetleri kayit esnasında satıcı firmanın seri numarasını fatura üzerine işlemesi gerektigini söyledi fakat internet alisverişlerinde ürün açılmadığından seri numarası yazılmıyor diye biliyorum. Sizce hepsiburada için sıkıntı çıkar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet en üstteki hocam. bu arada bana para 20 gün civarında geri yattı :)
  • Bu haftasonu hp notebook almayi dusunuyorum. Hp musteri hizmetlerini aradim kapali. Pazartesiye kadar kampanya biter mi bilgiis olan var mi arkadaslar

• buroz B kullanıcısına yanıt
    Bir senedir devam ediyor yahu niye pazartesi bitsin?
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Boyle konularda biraz sanssizimdir, ben alirim kampanya biter mi diye dusundum. Dediginiz gibi 1 senedir var kampanya heralde bitmez pzt

• ohen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Önceki yazdığım modelden vazgeçim şu modeli aldım Gene aynı seri sanırıyorum: HP 15-ay108nt Y7Y85EA
  • evet aynı.
  • Ben de 1bw82ea modelini almayı planlıyorum. Fakat eski bir hp laptopum yok. Hayırsever bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim

• Hocam Eski HP ile kaydımı yaptırıp bilgisayarı aldım fakat fatura babamın üzerine sorun çıkartırlar mı acaba ?
  • -Skylake- kullanıcısına yanıt
    Sordum müşteri hizmetlerine fatura kimin üzerineyse geri ödeme talebinizi de o ismin üzerine yapın dediler. Aynı zamanda vereceğiniz iban numarasının kayıtlı olduğu banka hesabı da babanızın üzerine kayıtlı olmalı.

• arkadaşımın hp laptopu var onun seri numarasıyla iade alabilirmiyim. Yeni pc alıcam :D

• Garantisi bitmişse evet.

• Daha önce kendi üzerine kayıt ettirmediyse sen kendi üzerine kaydettiriyorsun ve alabilirsin..
  • Merhaba arkadaşlar;

işyerinde kullandığım 5 yıllık bir HP laptop var. (işyerine ait)

Bu bilgisayarın seri numarası ile kayıt olup indirimden faydalanabilir miyim?
    Müşteri hizmetleri eski laptop kimin üzerine ise geri iade talebini de onun üstüne kaydettirin derse fırsattan yararlanamam sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 19 Şubat 2017; 20:49:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti35

Merhaba arkadaşlar;

işyerinde kullandığım 5 yıllık bir HP laptop var. (işyerine ait)

Bu bilgisayarın seri numarası ile kayıt olup indirimden faydalanabilir miyim?
    Müşteri hizmetleri eski laptop kimin üzerine ise geri iade talebini de onun üstüne kaydettirin derse fırsattan yararlanamam sanırım.

Bilgisayarın kimin tarafından satın alındığına bakmıyorlar fakat sizin bilgisayar büyük ihtimal ticari olarak sayılacağından kampanyadan yararlanamayacaksınız.

• hasobilo H kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim
  • Kampanyanın bitiş tarihi belli mi, bilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.