Şimdi Ara

Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
168
Favori
128.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz hangi modelini aldınız? Nerden aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HP GAMING NB 15-BC019NT 1BW82EA Modelini aldım kardeşim gittigidiyordan 3.200 TL ye. 480 TL para iadesi yatmadı henüz yatarsa 2.720 TL ye gelmiş olacak PC. Eskipc yi 2.700 e satmıştım geçen ay..
  • İntegra Bilgisayardan mı hocam?

• Aynen hocam oradan
  • Bende oradan almayı planlıyordum fatura da sıkıntı yok değil mi? Dediğiniz gibi herşey yazıyor mu? Birde 17.3 olanı almayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı?

• Valla faturada sıkıntı olmadı satıcıya rica ettim yazmış herşeyi. 17 inç modelde çift fan yok. Söz konusu bir de HP olunca ısı konusunu birdaha düşünmek gerekiyor. Şu an oyun vs oynamadığım için yorum yapamayacağım ısı seviyesi norma kullanımda güzel ama oyunda ne olur bilemiyorum çift fan bile olsa yüksek kalitedeki oyunarda ısınma baya olacak benim fikrim. 17 de + olarak SSD vermiş. Ben para iadesi olunca samsung SSD alacağım 128 GB 300 TL ye o da kalkacak aradan ve HP deki takılı olandan daha hızlı bir SSD diye düşünüyorum samsungu. Eski pc yede 2.5inç Samsung SSD almıştım baya memnundum. Ekran boyu olarakta zaten oyun ve filmde PC yi TV ye bağladığım için ve taşıması kolay olsun diye 15 aldım oyunda da çift fan çok büyük avantaj olacak
  • Çok teşekkür ederim hocam iyi günlerde kullanmanız dileğiyle👍

• Teşekkür ederim kardeşim sanada şimdide3n hayırlı olsun
  • Bu kampanya kapsamında kullanılması için 2 adet bilgisayar keyi bulabilirim -gerçi belli olmaz- bilgisayarın kaç ay veya sene içinde alınması gerekiyor? 5-6 ay olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrBowTie

Kardeşim ben kaydı yaptım yeni ürün aldım elime uaştı linkden formu dolduralıda bu gün 3. gün oluyor durum hala Onay işlemi devam ediyor görünüyor ve kayıttan sonra ki mailden görüyorum bunu. O mailden sonrada başka bir mail gelmedi, acaba araya haftasonu girdiği içinmi oldu anlamadım sizde de uzun sürdümü bu onay süreci vs

Hocam nasıl yaptırdınız sadece seri no yeterli oluyor mu ? Yardımcı olursan çok seviniriz. Bende arkadaşıma aynı hp den aldırmayı düşünüyorum. Alacak olan kişi mi aramalı bu gibi detayları yazın lütfen.
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Arayan önemli değil eski pc sahibi de önemli değil sadece eski yani garantisi bitmiş bir pcnin seri no lazim. Arıyorun bahsediyorsun kampanyadan senin adını soy adini alıyor ( pc alacak kişinin ) eski pc seri no ve mail adresi alıyor kayıt yapıyor kisa bir bilgi veriyor sonra maile 2 tane posta düşüyor biri alabileceğin pc modelleri vs vs diger de form linki ve sana ait olan kayıt bilgisi vs vs. Sonra siparis veriyorsun ft vs kayıdi yapan kişinin üstüne olacak faturada alici ve satici ad soy ad adres fatura no urin seri no (sn) ve ürün no (pn) olacak. Sonra maildeki form Linkine tiklayip formu dolduruyorsun esko pc modeli yeni pc bilgileri pn sn vs vs ve ft fotoğrafı (jpg) yüklüyorsun en sonra banka bilgisi iban yazıyorsun islem tamam onayladiktan sonra bir mail daha geliyor oradaki linkden durum takip yapıyorsun 2- 4 haftada da verdigin ibana para yatıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MrBowTie

Arayan önemli değil eski pc sahibi de önemli değil sadece eski yani garantisi bitmiş bir pcnin seri no lazim. Arıyorun bahsediyorsun kampanyadan senin adını soy adini alıyor ( pc alacak kişinin ) eski pc seri no ve mail adresi alıyor kayıt yapıyor kisa bir bilgi veriyor sonra maile 2 tane posta düşüyor biri alabileceğin pc modelleri vs vs diger de form linki ve sana ait olan kayıt bilgisi vs vs. Sonra siparis veriyorsun ft vs kayıdi yapan kişinin üstüne olacak faturada alici ve satici ad soy ad adres fatura no urin seri no (sn) ve ürün no (pn) olacak. Sonra maildeki form Linkine tiklayip formu dolduruyorsun esko pc modeli yeni pc bilgileri pn sn vs vs ve ft fotoğrafı (jpg) yüklüyorsun en sonra banka bilgisi iban yazıyorsun islem tamam onayladiktan sonra bir mail daha geliyor oradaki linkden durum takip yapıyorsun 2- 4 haftada da verdigin ibana para yatıyor

Kardeşim adamsın yaa Allah razı olsun çok teşekkür ederim.

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Ne demek senden de razi olsun kardeşim şimdiden hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: rockxmetalever

Bu kampanya kapsamında kullanılması için 2 adet bilgisayar keyi bulabilirim -gerçi belli olmaz- bilgisayarın kaç ay veya sene içinde alınması gerekiyor? 5-6 ay olur mu?

Var mı bilen?

• quote:

quote:

Bu kampanya kapsamında kullanılması için 2 adet bilgisayar keyi bulabilirim -gerçi belli olmaz- bilgisayarın kaç ay veya sene içinde alınması gerekiyor? 5-6 ay olur mu?

Var mı bilen?

Kodu verilecek notebookun zamanı önemli değil diye biliyorum. Ancak kod verildikten sonra en geç 60 gün içinde yeni notebook alınmalı. Ben bunu okudum ne kadar doğru bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

quote:

Var mı bilen?

Kodu verilecek notebookun zamanı önemli değil diye biliyorum. Ancak kod verildikten sonra en geç 60 gün içinde yeni notebook alınmalı. Ben bunu okudum ne kadar doğru bilgim yok.

Umarım öyledir. Sabah ararım HP'yi.

• quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Arkadaşlar bu hp ekranlarında ips yazıyor ama hiç ips gibi canlı değil ekranları ya,neden böyle?gerçekten ips değil gibi duruyor tek sıkıntım bu.17 inç 6700 işlemcili almak istiyorum.4.00 tl bütçem var en fazla

Benimde gördüğüm 17 ekran ı çok kötüydü.

• Maalesef 5-6 aylık bilgisayarları kabul etmiyorlar. Garantisinin bitmesi gerek. Seri nosu olup ta kullanmayacak bir arkadaş varsa bana verebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: brkozgn

Herkese selam arkadaşlar, ben az önce aradım aradığımda sırasıyla 2-2-1'i tuşladım müşteri temsilcisine bağlandım. Çok ilgili insanlar. Kaydımızı oluşturduk. Kampanyanın ne zaman biteceği konusunda servisinde bilgisi yok ama kaydı oluşturduğunuzda kampanya bitse bile 60 gün içerisinde, kaydınız bulunduğu için kampanyadan faydalanabiliyorsunuz. Seri numarası kısmına gelince de sahibinden.com'da yedek parça/ arızalı laptop olarak satılan hp ürünlerinden (ProBook, EliteBook hariç) ucuza alıp kullanabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz varsa cevaplayabilirim, iyi günler

Merhabalar;

işyerinde kullandığım laptop Probook4530s.

alıntımdaki yazınızı okudum, Probooklar bu kampanyada geçerli değil mi acaba?
    Bu model ticari mi sayılıyor.?

bir sorum daha olacak, internetten alınacak bilgisayarlarda sorun oluyor mu? Kesilen fatura tarihi sorun oluyor mu?

Çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 7 Mart 2017; 13:32:12 >

• musti35 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim aşşağıdaki mail bana HP den geldi kayıt sonrası yeni ürün alırken geçerli şartlar. Sanırım eski PC de ticari olmayacak yani bizim ofistede 14 tane hp probook var ve sanırım ticari..

Merhaba MrBowTie,
    Voucher İndirim Kodu :xxxxxxxxx
    Hp Kayıt No :yyyyyyyyyyyy
    Voucher teklifi , bu programa bağlantı içeren ilk HP garanti dışı indirim çeki kayıt e-postasının alınmasını müteakip 60 gün içinde satın alınan HP ürünleri için geçerlidir.
    Satın alınan HP ürünü, garanti dışı ürünle aynı türde olmalıdır. Garanti dışı ürünle eşleşmeyen ürün türleri için yapılan talepler reddedilir.
    Program kapsamındaki HP Ürün Listesi Ürünleri
    HP (1x; 1xx; 2x)
    HP Chromebook (11-21xx; 14-x0xx)
    HP Chromebox (CB1-xxx)
    HP Pavilion
    HP Envy
    HP Compaq
    HP Spectre x360
    HP Stream
    HP Omen
    HP Slimline
    Sprout by HP
    HP Slate 17
    Nakit iadesi değer hesaplaması:
    HP Bilgisayarlar
    0 TL – 999 TL arası indirim çeki yoktur
    1000 TL – 1999 TL arası 160 TL indirim çeki
    2000 TL – 3199 TL arası 320 TL indirim çeki
    3200 TL üzeri 480 TL indirim çeki
    *Yukarıda belirtilen tüm fiyatlara KDV dahildir.
    1- Sadece Son Kullanıcı Müşterilerin bu programa katılmalarına izin verilir.
    2- Satıcılar müşterileri adına talepte bulunamaz.
    3- Voucher programı, Turkiye'deki yetkili bir HP Satıcısından satın alınan HP Ürünleri için geçerlidir
    4- HP Ürünleri üçüncü bir tarafa satıldığı veya kiralandığı takdirde, Program geçerli değildir
    5- Yalnızca yeni HP Ürünleri program kapsamına alınabilir. Gösterim / demo ürünlerinin yanı sıra yeniden pazarlanan ikinci el ya da kullanılmış ürünler Programdan hariç tutulur
    6- Katılımcı, Program süresince en fazla 1 HP Ürünü için nakit iadesi talep edebilir. Yani herbir voucher kaydı için sadece 1 adet indirim talep edebilir.
    7- Katılımcının ikamet ettiği ülke haricinde başka bir ülkede satın alınan HP ürünleri bu programa katılamaz
    8- Bu Program, aynı anda sunulan diğer satış kampanya programları veya HP ile olan özel sözleşmelerle birlikte kullanılamaz.
    9- Program Kayıtları, HP Ürünü satın alma tarihinden itibaren 60 gün içinde web sayfası üzerinden çevrim içi olarak yapılmalıdır.
    10- Satın alma kanıtı (Fatura) aşağıdaki bilgileri içermelidir
    · Son kullanıcı müşterinin adı ve adresi
    · Antette yer alan açıklama uyarınca, HP satıcısının adı ve adresi
    · HP ürününün modeli ve seri numarası
    11- Tüm zorunlu bilgileri HP'ye sağlamayan katılımcılar e-posta yoluyla bilgilendirilecek ve e-posta tarihinden itibaren 14 takvim günü içinde eksik bilgileri sağlama fırsatı sunulacaktır. Katılımcı bu süre içinde hükümlere ve koşullara uymadığı takdirde, talep reddedilecektir.
    12- HP, tamamlanmış talebi Katılımcıdan aldıktan sonra 45 takvim günü içinde veya ondan sonra en kısa sürede geçerli ödeme taleplerini işlemek üzere çaba gösterecektir.
    13- Ödeme, kayıt sırasında Katılımcı tarafından belirtilen banka hesap bilgilerine havale yoluyla yapılacaktır. Ödemeler, sadece Katılımcının Programa katıldığı ülke dâhilinde bir banka hesabına yapılabilir. Hiçbir koşulda Katılımcıya HP tarafından çek verilmeyecektir.
    14- Bu program; HP çalışanları, onların temsilcileri, katılımcı toptancılar veya Program ile bağlantılı herhangi bir kişiye açık değildir
    15- HP; eksik, değiştirilmiş veya okunaksız talepleri eleme hakkını saklı tutar
    16- Hileli talepler girmiş oldukları kanıtlanan katılımcılar Programdan hariç tutulacaktır. HP, yasal yollara başvurma hakkını saklı tutar
    17- Satın alınan HP Ürünü faturasına ek olarak, HP, müşteriden daha fazla satın alma ve/veya mülkiyet kanıtı (örn. seri numarası etiketinin veya barkodun fotoğrafı) talep etme hakkını saklı tutar
    18- HP, Programın tüm hükümlerinin ve koşullarının karşılandığından emin olmak için tüm talepleri denetleme ve tüm taleplerle ilgili ilave bilgi ve destek belgesi talep etme hakkını saklı tutar
    19- HP tarafından yanlış ödeme yapılması durumunda, katılımcı HP'den yazılı bildirimin alınmasından sonra en geç 28 gün içinde bu tür yanlış ödemeyi geri ödeyecektir
    İyi Günler Dileriz.
    HP Teknik Destek Hattı

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.