Şimdi Ara

Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
168
Favori
128.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayit yaptirip bekleyen varsa anlasabilirsek uzerinden bugun pc alacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende seri numarası arıyorum, hp 15 bc019nt alacağım.
  • Ben 2 gun once aldim hp laptop smdi baska bir seri numarasi bulsam kayit olsam iade alablrmiyim?

• hp seri numarası fazlası olan varsa haber özel mesaj atabilirseniz çok sevinirim. Hp Gaming 15 alacağım kampanya bitmeden biraz aciliyeti var açıkçası :)
  • mehmetmt kullanıcısına yanıt
    Seri nuraması bul, yeni laptop aldığını söyleme. Kayıt ettir. Sonra yeni laptopunu kayıt ettir, bazıları tarih konusunda HP'nin çok da üzerinde durmadığını söyledi. Zaten Dolar farkından adamlar karda, tek amaçları HP satmak.
  • Ben aldım pc yi dün şimdi kayıt için aradım almadan önce dedilet ne yapabilirim şimdi

• Sizo41 S kullanıcısına yanıt
    İptal edin siparişi tekrar alın bence az bir para değil ama kayıt olun önce.

• Sağol satıcıyı aradım fatura saatini şimdiye kesmişler zaten o yüzden sıkıntı çözüldü :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sizo41

Sağol satıcıyı aradım fatura saatini şimdiye kesmişler zaten o yüzden sıkıntı çözüldü :)

Sevindim hayırlı olsun, bc017 modelini mi aldınız siz de?

• HP GAMING NB 17-AB201NT 1DN09EA i5-7300HQ 8GB DDR4 128SSD+1TB HDD GTX1050 DDR5 4GB VGA 17.3 FREEDOS şu modeli aldım daha gelecek bakalım bekliyoz inş pişman olmayız

• MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    yaptım oldu onay maili geldi teşekkür ederim mail bu şekilde doğrudur dimi?

Siparişiniz onaylanarak işleme alınmıştır.

Siparişiniz esnasında belirttiğiniz banka hesabınıza 25 gün içinde ödeme transferi gerçekleşecektir.

Eğer başka sorularınız varsa, memnuniyetle hizmetinizdeyiz.
  • Merhaba;
    Gün içinde 15-BC019NT almayı düşünüyorum. Elinde fazladan bireysel seri numarası olan var mıdır acaba? Birkaç laptop denedik kurumsal olduğundan kayıt olamadı.
  • Arkadaşlar 15-BC202NT Almayı Düşünüyorum Elinde Seri No Olan Var Mı ? :)
    17 de dvd var ssd var ama fan tek.. HP GAMING NB 17-AB201NT
    15 de dvd yok ram 12 çift fan var ssd yi biz takarız. sizce hangisi mantıklı HP GAMING NB 15-BC202NT
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jk21 -- 15 Mart 2017; 11:58:1 >
  • jk21 kullanıcısına yanıt
    Hocam çift fan en mantıklısı ssdyi sonradan da takarsın ama tek fanlı bir pcyi çift fan yapamazsın.
  • 202 nt çift fan mı tek fan mı şimdi? Kaydı yaptırdık havaleyi yaptık yarına fatura kesecek integra ama fana çok bakamadık. Cihaz harika gözüküyor fiyatına göre.

• Arkadaşlar bana geçen hafta ödeme onay maili gelmişti. Bugün 320 tl ücret hesaba yatmış. HP ye teşekkürler:)
  • Iscaladon I kullanıcısına yanıt
    BC modelini aldıysanız çift AB modelini aldıysanız tek
  • BC aldık. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar bizde probook 4540s var, acaba bu seri ile kampanyaya katılabilir miyiz? Yukarıda bir arkadaş probook serisinin dahil olmayabilecegini yazmış deneyen var mı acaba?

• asdfg112 kullanıcısına yanıt
    Bazı modelleri ticari olarak görülüyor diye biliyorum bende..
    Müşteri hizmetleri ile bir görüşün zaten bilgi veriyorlar, ben 3. seri numarası denememde kayıt olabilmiştim zaten
    Gerçi notebooku daha önce aldıgım için faydalanamadım kampanyadan, artık çevremden birisi alıra laptop filan faturayı benim adıma kestirde aldıgımızı fiftififti bölüşürüz diycem
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.