Şimdi Ara

Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
168
Favori
128.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya kafama bir soru takıldı. Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Ben şimdi gidip bilgisayarı aldım. Mesela başvurumu yaptım ama bana iade etmediler diyelim ki. Ben ne yapabilirim bu durumda? Acaba benim dediğim bu duruma düşen oldu mu? Yoksa herkese yaptılar mı iadeyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockxmetalever -- 18 Mart 2017; 19:35:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bi tane eskiden kalma masaüstü hp var. cihazı ben almadım zaten faturası filan yok yıllar geçti. bunun ürün numarasıyla kayıt yapabilir miyim? bir de yıllar önce yurtdışından gelen laptop var onun ürün numarasıyla da kayıt yapmamız mümkün müdür acaba? ikisinden biri yapılsa yeter zaten işim görülür.
  • Seri numarasını arayanlar için çok deli fikir var aklımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeNNiSeR

Seri numarasını arayanlar için çok deli fikir var aklımda

Nedir hocam arıyorum :D
  • Ya arkadaşlar hangi modelde indirim alıp alamayacağımızı ben tam anlamadım. Aşağıdaki modeli beğendim ama bu modelde iade alabilir miyim bilmiyorum. Eğer iade alabilirsem satıcıya rica edip 1000 tlden açtırıcam ilanı :)

• ben daha önce hp almafım hiç . şimdi bir hp alsam para iadesi alabilşrmiyim.
  • Beyler garantisi bitmismi olmasi gerekiyor illa

• ebrar bilgisayardan alınan bilgisayar kampanyaya dahil oluoyr mu yetkili satıcısı mı ebrar bilgisayar?
  • forzacimbom_ F kullanıcısına yanıt
    Distribütörden alıyorlar sıkıntı yok.

• brdikino kullanıcısına yanıt
    Aynen faturası olmayan eski hplerde de oluyor mu?

• arkadaşlar ben şimdi eski bir hp buldum . sadece seri numarasımı lazım bize . eski pc başkası adına fatura edilmiş bunlar sorun olurmu bilgi verebilirmisiniz .
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Hocam önemli olan tek şey kaydedilmemiş seri no diye biliyorum. Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt yaptırıyorsun kendi adına sonra yeni aldığın bilgisayarın da faturası kendi üzerine olacak

• arkadaşlar müşteri hizmetlerini aradım kaydımı yaptırdım ve 2 tane mail geldi bana herhangi aktivasyon yapmam gerekiyormu maillerden yoksa şimdi sadece bilgisayarı almakmı kaldı
  • freedom1259 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir aktivasyon yapmıyorsun.
    Artık bilgisayarı almak kaldı. Faturası senin adına olması gerekiyor.
    Gelen mailde "Bu programdan faydalanmak için linkine tıkladıkdan sonra..." şeklinde yazan yerde ki linke tıklıyorsun.
    Ve yönergeleri takip ediyorsun.
  • nowo kullanıcısına yanıt
    Evet garantisi bitmiş olması gerekiyor ve ayrıca ticari değil bireysel pc olması gerekiyor.
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Daha önce hiç HP almaman sorun değil.
    Kampanyadan faydalanmak için bireysel herhangi bir (başkasının olabilir, arkadaş dost aile vs. senin olma zorunlulugu yok, daha önce kaydedilmemiş olmalı) bilgisayarın seri numarasını vererek programa katılıyorsun ve sonra alacağın pc faturası senın adına oluyor ve kampanyadan yararlanabiliyorsun.

• nowo kullanıcısına yanıt
    İkisi arasında üstteki derim ama kodun var zaten çok az bi farkla gtx 1050li alabilirsin

• YoureGodDamnRight kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam tesekkur ederim.

• TeNNiSeR kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Buldum bi tane sadece seri numarasini alsam yeterlimi baska bilgi istiyorlarmi

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.