Şimdi Ara

Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
168
Favori
128.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Site güvenlimi ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nowo kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok hocam, hepsiburadada 3500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoureGodDamnRight -- 20 Mart 2017; 8:10:58 >
  • YoureGodDamnRight kullanıcısına yanıt
    Internette guvenilir diyolar çoğunlukla ama bi gitti gidiyor,hepsi burada kadar guven vermio bana.

• nowo kullanıcısına yanıt
    Aynen

• iade işi için eski bilgisayarınızın seri numarasını arayıp kaydettirmeniz yeterli . telefondan yardımcı oluyorlar.

ayrıca 17 inç ekranlarda tek fan var 15 inç olanlarda çift fan.

17 inç almak kumar olur gibime geliyor .
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Sadece seri numarasını istiyorlar. Seri numarası geçerli ise sizin kaydınızı yapmak için sizin bilgilerinizi istiyorlar.
  • TeNNiSeR kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam yarın bir deniyelim .

Ebrardan alacaktım bilgisayarı hemen 100 tl bindirmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Tamam hocam yarın bir deniyelim .

Ebrardan alacaktım bilgisayarı hemen 100 tl bindirmişler

dolar kuruna göre ani artışlar olabiliyor hocam ebrardan alacaksanız dolar kurunu saniyesinde uyguluyorlar ona göre bakıp almanızda fayda var :D
  • konun kullanıcısına yanıt
    Edit: Adamların günahına girmeyelim, haftasonu kampanyası yapmışlar ve kampanya bitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 20 Mart 2017; 15:27:0 >
  • Arkadaşım çok teşekkürler sayende 320 TL iadem geldi. Allah mislini de sana versin inşallah . Teşekkürler
  • Arkadaşlar hp kodu verebilecek bir hayırsever var mı?

• Ne kadar daha devam edecek? 5 gün daha durur herhalde..
  • fatura gerekiyormu yoksa sadece eski notebook seri nosu yeterlimi acaba.
  • Hp kodum yok gg

• erco35coast kullanıcısına yanıt
    Eski notebook'un seri numarası yeterli, faturasını sormuyorlar, garantisinin bitmiş olması gerekiyor.
  • bir tane seri numarası buldum oda yurtdışı bilgisayarı çıktı ya şansa bak
  • 1 gün önce hp destek merkezini aradım karşıma ismail bey isimli temsilci çıktı konuşurken verdiği özgüven harkuladeydi ne sorduysam sürekli biz cihazımızın arkasındayız her türlü desteği sağlıyoruz içiniz rahat olsun dedi bu modelde (hp 15 bc202nt) ısınma sıkıntısına özel parçalarla oluşturulduğunu ve inebilecek en minumum değerlere indirildiğini söyledi ben hp kullanıcısıyım dedim daha performans artırmak amaçlı bc202 nt yi düşünüyorum diyecekken 3200 tl üzeri aldığınız cihazlarda 480 tlye kadar para iadesi yapıyoruz dedi direk seri numaramı istedi faydalandırmak için ama mayıs gibi alacağımı söylediğimde o zaman işleme sokalım dedi cihaz için söylenecek laf olmadığını karşılıklı olarak söyledik ilgi alakadan çok memnun kaldığımı belirttim hiç sıkmadan ve lafımı kesmeden dinledi kendisi sağolsun yarım saaate yakın konuştuk muhabbeti kesmeye kalkışan hal ve hareketi kesinlikle olmadı gtx 1050 tedirginliğim konusunda bir soru sordum şimdilik için dedim tamam high ve ultra da garanti oyun performansı veriyor dedim ilerde peki sıkıntı yaratmaya başlarmı bunun için kesin birşey söyleyemeyiz ama şunun garantisi var ilerki yıllarda çıkacak oyunlardada oyunu çalıştırma konusunda sıkıntı çıkmayacağı kesin aklıma takılan diğer konu gtx 1050 tili modeller gelecekmi diye sordum ona göre beklediğim süre içerisinde bu model yerine 1050 tili model alabilirim diye sordum şu an için kesin bir bilgi yok dedi 1050 ti için peki görüş öneri istek için dedim bir mail adresi verirmisiniz hp nin sitesinde bunun için bir kısım olduğunu belirtti oradan 1050 ti modeli için talep de bulunabilirsiniz dedi cihazlar yurtdışından direkt bağlantılı oldukları yerden geldiği için mailin direkt oraya ulaşacağını ve kesin net bir cevap alabileceğimizi söyledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konun -- 21 Mart 2017; 11:52:15 >

• 6 Martta başvuruyu tamamlamıştım bugün yattı ücretim. :) Teşekkürler
  • ya arkadaşlar geri ödeme için bu gun sabah bildirim açtım , siparişimide bu gün verdim aceba bir sorun olurmu aynı gün diye . Yani saat farkı var bildirimi oluşturduktan 6 saat sonra internetten sipariş verdim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 21 Mart 2017; 16:6:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

ya arkadaşlar geri ödeme için bu gun sabah bildirim açtım , siparişimide bu gün verdim aceba bir sorun olurmu aynı gün diye . Yani saat farkı var bildirimi oluşturduktan 6 saat sonra internetten sipariş verdim .

temsilcinin bana anlattığı eski ürününüzün seri numarasını belirtip kaydınız yapıldıktan sonra yeni laptobu 60 gün içerisinde alıp bildirmeniz gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konun -- 21 Mart 2017; 16:23:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.