Şimdi Ara

Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
168
Favori
128.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Probook var bende onu vereyim dedim MH bu ticari PC olmaz dedi. Saçmalığa bak ticariyse niye bireysel olarak sattınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 27 Kasım 2020; 12:4:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepkasa

Arkadaşlar dün Amazon'dan bir HP bilgisayar sipariş ettim. Arkadaşımın eski bir HP laptop'u var. Onun bilgileriyle başvuru yapsam sorun olur mu? Almadan önce mi kayıt olmam gerekiyordu?

Almadan önce kayıt yapacaktınız. Adamlar özellikler belirttiler ben aradığımda.

• 3 yıllık bir hp laptop vardı. 5 yıl olmayınca kabul etmediler. Bu işlerle uğraşırken alacağım laptop stoğu bitti. Teşekkürler.

• Takip
  • Seri no satan varsa fiyatla birlikte PM atabilir.
  • bilgisayarı aldıktan iki gün sonra başvurmak zorunda kaldım. nasıl bir yol izlemeliyim. amazon yeni tarihli tekrar fatura istesek verir mi.

• HP CLOSE diye mail geldi nedir bilgisi olan var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O geliyor. Sorun yoktur. Bana o mail geldikten 2 gün sonra ödeme onaylandı maili geldi.
  • ibrahim4343 İ kullanıcısına yanıt
    Amazon fatura değiştirmiyor. Tek seçeceğiniz iade edip tekrar almak.
  • tsmsk kullanıcısına yanıt

fiyat farkı aşırı fazla değmez ona da. fatura tarihini değiştirsek anlaşılır mı :))

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim4343

fiyat farkı aşırı fazla değmez ona da. fatura tarihini değiştirsek anlaşılır mı :))

Yani pc de bir sorun olduğunu belirtip değişim talep edenlere iade edin yenisini alın. Arada fiyat farkını size iade edelim diyor Amazon. Yada memnuniyet için iade etmeyin size bir miktar para iadesi yapalım diyor. Bana geçen 250 tl yapmıştı. Bende ki sorun da fatura adresindeki yanlışlıktı. HP iade de sıkıntı olabileceğini düşündüğümden müşteri hizmetleri ile görüştüm ek indirim yaptılar. Sonrasında Hp ye yine de başvurdum ya tutarsa diye oda onaylanmış. Toplamda 480+250 indirim aldım.

hocam 2 bin tl fark var şuanki fiyatla. iade falan etmezler tekrar. amazon mh, iade edip mevcut fiyatından tekrar alırsanız faturanız yeniden kesilir diyor.

• ibrahim4343 İ kullanıcısına yanıt
    Sizde omen 15 den bahsediyorsunuz heralde. Konuşmalara göre iade ederler daha önce bu şekilde yapanlar oldu. Ama fatura için bunu yapmazlar. Yada o şekilde HP ye başvurup şansınızı deneyeceksiniz.

bilgisayarda sorun yok iade etsem aynı fiyata alamıyorum. hp pavilion gaming 15-ec0005nt almıştım.

• Millet selam, iade kampanyası için laptopu satın aldıktan sonra yapsak iade alabilir miyiz?
  • hzibrahim H kullanıcısına yanıt
    Fatura tarihinden önce başvurmuş olman gerekiyor
  • Hala yapılıyor mu bilmem ancak ben yapmam çünkü satsam 700 e satarım laptobu

• laylaylaylom L kullanıcısına yanıt

laptopu göndermiyorsun sende kalıyor sadece seri numarasını ve laptopun resimlerini maille gönderip kayıt oluyorsun.

• Kod isteyen varsa pm teklif atabilir

• Konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaşlara bir sorum olacak.

Bir yakınımın yurt dışından gelmiş hp laptopu var 4-5 senelik. Bu laptop yurt dışından geldiği için acaba kampanyadan faydalanabilir miyim?

Bir diğer sorumsa iade için seri nosunun fotosunu çekmek dışında başka görüntü almama gerek var mı? sanki birileri video da çekilmesi gerekiyor demişti.

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.