Şimdi Ara

Eski HP'si olup yeni bir HP alacak kullanıcıya 480TL'ye kadar para iadesi kampanyası. (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.749
Cevap
168
Favori
128.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski laptobun kodu için laptobun alt etiket fotoğrafı şart mı yoksa laptobun arayüzünden seri no sunu çeksek de olur mu? Alt etiket 10 yılın verdiği yıpranmayla silikte.

• İade ile ilgili tüm detaylar bu mesajda arkadaşlar.
    +verebilirseniz daha çok kişi faydalanır.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/145205366

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kod isteyen dm ile teklif gönderebilir
  • Arkadaşlar değişim kampanyasına başvurduktan sonra elimizdeki laptopu değiştirirsek kampanyadan yararlanma hakkımız elimizden alınır mı?

• Bende hp dv 6000 serisi 14 yıllık laptop var amerikadan alınma acaba kampanyaya dahil olur mu bunu nasıl teyit ettirebilirim
  • çok basit hp musteri hizmetlerine telefon açacaksin ve seri no söyleyeceksin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kod isteyen pm ile teklif gönderebilir

• kod veya bildirilmemiş serial no+ fotoğraf isteyen pm ile teklif gönderebilir

• Diyelim ki ürünü iade ettik ama bu arada da 480 tl iademizi de aldık.. Nolacak? gerçekten bilgisi olan bi arkadaş yazabilir mi? Acil yardım lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetgec

Bu mesaj silindi.
    ne alaka ya aradim öğrendim yok öyle bir şey. dahasi verdiğin linkle konuştuğumuz durumun alakasi yok. ve iade etmekten vazgectim
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Mesajı silmiş arkadaş. Ne dedi size çağrı merkezi, ne olmuyor dediniz.

• Mail kaç günde geliyor?

Müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturdum ama mail falan gelmedi. Laptopu satın alacağım ama mail gelmediği için bekliyorum 2 gün oldu. Kayıt maili ne zaman geliyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ramses-59

Ben gece saat 1 civarı laptop aldım.Bu gün saat 16:00 civarı onay mail geldi.Ama amazon faturayı saat 13:30 da kesmiş sorun olrumu acaba?

Sonuç ne oldu kabul ettiler mi?

• Nakahella kullanıcısına yanıt

Evet sorun olmadı

• DİKKAT ÖNEMLİ

İade ile ilgili tüm detaylar bu mesajda arkadaşlar.
    +verebilirseniz daha çok kişi faydalanır.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/145205366

• Ben bugün whatsapp dan görüştüm bana pili bitik dedim test isteyip görüntü istediler ancak benim bu pc taa memlekette kaldı. Böyle şeyler sorduklarıni bilmiyordum. Bu glbl durumda sizler ne yaptınız?

• Arkadaşlar bende Amazondan aldım HP laptop seri numarası bulsam bende bu indirimden yararlana bilir mıyım
    Edit: Anladığım kadarıyla almadan önce başvurmam icap ediyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOOOOOOOOOO -- 28 Aralık 2020; 17:2:35 >
  • 1 Aralıkta onay maili geldi ama hala iade yatmadı. Aralık ayında işlem yapıp iade alan oldu mu?

son gelen mail :

HP Out of Warranty Voucher Program – Sipariş ödeme için onay

Sayın müşterisi,

Siparişiniz onaylanarak işleme alınmıştır.

Siparişiniz esnasında belirttiğiniz banka hesabınıza 25 gün içinde ödeme transferi gerçekleşecektir.

• ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidensa -- 14 Ocak 2021; 20:34:1 >
  • Ben bu kampanyadan 480 tl iademi almıştım. İkinci kez yararlanabiliyor muyuz bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.