Şimdi Ara

ESKİ İNSANLARIN TEKNOLOJİSİ BİZDEN İYİ MİYDİ ? [7.GÜNCELLEME] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
68
Favori
11.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cygwin

quote:

Orijinalden alıntı: Rain.Man

quote:

Gülüyorum sana fazlası değil... Bana her gördügüne inanma diyen çocuğun savunduğu şey kristal kafatası, mısırlıların bulduğu pil, uzaylılar vs. vs. Neyse fazla bir şey söylemeğe gerek yok. Bu arada insanların maymundan gelmediğine eminim ama seni bilemiyorum neyden geldin acaba.

Anca gülersin zaten... Biz olabilir neden olmasın diyoruz 100% öyle demiyoruz.Düzgün oku önce sen.

ESKİ İNSANLARIN TEKNOLOJİSİ BİZDEN İYİ MİYDİ ? [7.GÜNCELLEME]

insan afrikanın kuyruksuz maymun türlerinden biridir

u arada insanların maymundan gelmediğine eminim ama seni bilemiyorum neyden geldin acaba.

Manyak laf haa.. Sen önce yazdıklarını oku

Okuduğunu anlamamak böyle bir şey işte. insan maymundan gelmez. İnsan zaten maymundan hiç bir zaman farklı bir şey olmadı. İnsan (ki burda homo sapiens den bahsediyoruz ) kuyruksuz afrika maymunu türüdür. Pirimatlarla ortak atamız vardır ama o ata insan değildir insan şuanki türdür atalar ise insan değil insansı pirimatlardır.Şempanzeden gelmiyorsun yani rahat ol. en azından biz gelmiyoruz.

"insan afrikanın kuyruksuz maymun türlerinden biridir" İnsan afrikanın kuyruksuz maymun türlerinden biridir ama insan maymundan gelmez.Hımm ilginç.. Sen önce yazdığını oku.Buradan insanın maymundan geldiğini söylediğin sonucunada varılabilir.

Ama sorun değil sen ne dersen doğrudur biz nereden bileceğiz ki.Eee anlat neler yaptın burada sayıyorsun sizde mühendis olduysanız falan diye...

• ok kib bay. Uzaylılar seni kurtaracak inanmaya devam et bu saçmalıklara bunları ünlü türk bilim insanları söylemiş zaten hep. Bu arada inşaat okuyorsan lütfen yaptığın işlere senin projede bulunduğuna dair bir işaret koyda o binaya girmeyelim. Neyse olay çok uzadı artık sana cevap yazmıyacağım yazdıklarını okudukca gülmekten yerlere yatıyorum. Okumak cahilliği alır demişlerde sende pek bir şeyi değiştirmememiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    kardeşim bir daha böyle mesaj atma komik degilsin.

ayrıca konu benim dikkatimi çekti.özellikle mısırda ki hiyeroglif .o resmi önceden de görmüştüm.
  • quote:

ok kib bay. Uzaylılar seni kurtaracak inanmaya devam et bu saçmalıklara bunları ünlü türk bilim insanları söylemiş zaten hep. Bu arada inşaat okuyorsan lütfen yaptığın işlere senin projede bulunduğuna dair bir işaret koyda o binaya girmeyelim. Neyse olay çok uzadı artık sana cevap yazmıyacağım yazdıklarını okudukca gülmekten yerlere yatıyorum. Okumak cahilliği alır demişlerde sende pek bir şeyi değiştirmememiş.

Ben beni uzaylıların kurtaracağına inanıyorum mu dedim? Nerenle okuyorsun? Dediğim şey şu: Eskidende bizim gibi gelişmiş insan medeniyetleri yaşamış olabilir.

Sen önce herkes gibi oku.Sonra okuduğunu anla.

Hazır yeri gelmişken bu konuya yazdıklarımdan kendi alanımda ne kadar gelişmiş olduğumu nasıl anladığını söylede millet aydınlansın.Evet hemen anladın okumanın bende pek bir şey değiştirmediğini.Çok iyisin yaa vallaha bak.

Ülkemizde senin gibiler oldukça biz çok kalkınırız.Keşke senden daha fazla olsa... Şu an bile farkını belli ediyorsun.

Yatmaya devam et.Senin yerin orası zaten çok fazla yükselemezsin bu şekilde kendini kaf dağında sandıkça...

Mükemmelsin

• quote:

İnsanların hiç bir zaman kuyrukları olmadı insan afrikanın kuyruksuz maymun türlerinden biridir. Evrimleştiğimiz canlıda kuyruk olabilir fakat o canlı insan değildir insansı bir pirimattır.

Tamam simdi anladim peki mevcut primatlar niye oldugu seviyede sayiyor hala

• Çindeki türk pramitleri bilen varmı?

• quote:

ok kib bay. Uzaylılar seni kurtaracak inanmaya devam et bu saçmalıklara bunları ünlü türk bilim insanları söylemiş zaten hep. Bu arada inşaat okuyorsan lütfen yaptığın işlere senin projede bulunduğuna dair bir işaret koyda o binaya girmeyelim. Neyse olay çok uzadı artık sana cevap yazmıyacağım yazdıklarını okudukca gülmekten yerlere yatıyorum. Okumak cahilliği alır demişlerde sende pek bir şeyi değiştirmememiş.

Cinliler ayri primat,japonlar,koreliler ayri primat,ah darwin ah insanlikla dalga gectin hala inaniyorlar.
    Biz insani saf kara camurdan yarattik diyor kuran'kerim de biz primatı degil.
    Adem ve havva diyor 4 kitap inanmiyorsun darwin maymun diyor tapiyorsun.
    Garip tevrat,zebur,incil ve kurani kerim yanlis darwin dogru pes vallahi.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdamPsikopat

Çindeki türk pramitleri bilen varmı?

Evet var gecen yilda saraybosna yada makedonya emin degilim mısırdaki gizia piramitinden iki kat daha buyuk uc piramit daha bulundu ayni ozelliklere sahip yiyecekler bozulmuyor,su temizleniyor vs

• quote:

Orijinalden alıntı: luzyto

quote:

İnsanların hiç bir zaman kuyrukları olmadı insan afrikanın kuyruksuz maymun türlerinden biridir. Evrimleştiğimiz canlıda kuyruk olabilir fakat o canlı insan değildir insansı bir pirimattır.

Bir yılda dinozora dönüşecek değiller ya :)Evrim doğal seçilim mekanizmasıyla oldukca uzun zaman süreçlerine yayılan bir olgudur. evrim gerekli olduğunda canlılar üzerinde büyük değişiklere neden olur şartlarda sorun yoksa ve canlılar için uygunken böylesi büyük değişimler sadece olumsuzluk doğurur ve değişen canlının doğal seçilim tarafından yokedildiğini görürüz. Evrim insan maymundan geldi demez bu yanlış bir düşünce olur evrim şartlara ayak uydurup değişen canlının hayatta kalarak üreyebildiğini ve böylece dna sını yeni bireylere aktararak varolabildiğini söyler bununda oldukca mantıklı bir düşünce akışı olduğu bariz biçimde ortada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cygwin -- 8 Mart 2015; 21:39:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: luzyto

quote:

Bir yılda dinozora dönüşecek değiller ya :)Evrim doğal seçilim mekanizmasıyla oldukca uzun zaman süreçlerine yayılan bir olgudur. evrim gerekli olduğunda canlılar üzerinde büyük değişiklere neden olur şartlar uygunken böylesi büyük değişimler sadece olumsuzluk doğurur ve değişen canlının doğal seçilim tarafından yokedildiğini görürüz. Evrim insan maymundan geldi demez bu yanlış bir düşünce olur evrim şartlara ayak uydurup değişen canlının hayatta kalarak üreyebildiğini ve böylece dna sını yeni bireylere aktararak varolabildiğini söyler bununda oldukca mantıklı bir düşünce akışı olduğu bariz biçimde ortada :)

Kertenkele dinozor familyasindan,timsah yasayan tek dinozor soyu,goktasindan sonra milyonlarca yil ortalik kertenkele gibi kucuk ırklara kaldi niye hala kucukler timsah dahil niye bir t-rex olamadilar tembelmiydiler

• Timsah dinozor soyu mu neyse buradan sana bir şey anlatmam pek mümkün değil bir gün olurda tanışırsak her şeyi anlatabilirim ama burada yazarak anlatılacak olgular değil bunlar.

• Televizyonda izlemiştim detayları tam olarak hatırlamıyorum fakat bahsedilen şey de buydu.Bazı kanıtlar ve dinozorların dünya dışı güçler tarafından yok edildiği iddiası mevcuttu belgeselde.Gayet mantıklı duruyor , bu kadar uzun insanlık tarihinde daha üst düzeylere çıktığımıza inanıyorum.

• NetterMD N kullanıcısına yanıt
    En eski insan 195.000 Yıl öncesine aittir dünyanın yaşının 4500000000 olduğunu düşünürsek aslında hiçte eski değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cygwin -- 8 Mart 2015; 21:56:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Hadi insanlar önceden gelişmişti ve kendilerini yok ettiler diyelim. Kalanlar neden medeniyeti yeniden inşa etmediler ya da edemediler?

Hocam belli bir gelismislik duzeyinden sonra suanda oldugu gibi buharli ve komurlu makineler elektrik enerjisiyle calisanlara geciyor. Petrol tesisleride belli nir enerji ile calisiyor.

Insanlik simdiki gibi bir seviyeye geldiyse mutlaka atom bombasini bulmuslardir. Dünyada da eger bir nukleer savas olduysa kalan insanlarin medeniyeti kaldigi yerden kuramamasini aciklar.

Nukleer savasta devletler ilk olarak buyuk sehirleri ozellikle de sanayi uretimi olan sehirleri vururlar.

Tutupta bir ulkenin sanayi uretimi olmayan ve nufusu az olan yeri icin guclerini harcamazlar.

Rusyanin kuzeyi, afrikanin guneyi veya kanadanin kuzeyi gibi noktalarda kalanlar kalmislardir. Kenarlarda kaldiklari icinde muhtemelen ulkelerin orta kisimlarina inene kadar da uzun sure gectigi icin sanayi tesisleri kullanilamaz duruma gelmistir. Yada dogal sebeplerle yok olmus olmalarida bir ihtimal.

Kalanlarinda nükleer savas olduysa savasin etkisi gecene kadar bilinenlerin unutulmus olmasida mumkun.

• Eskilik tabiki göreceli bir kavram alınan referansa göre tabiki değişecektir bu fakat 195.000 yıl , 100 yıla göre çok yüksek bir sayı.100 yıl olarak düşünmemin sebebi de son asırda çok büyük buluşların gerçekleşmesi.

• NetterMD N kullanıcısına yanıt
    Hocam tarih çağlarında insanların hangi aletleri kullandıgını bulabiliyoruz ve bu aletlerin kaç yaşında olduğunuda bulabiliyoruz. Bu aletlerin gelişimi insanların gelişimiyle tamamen doğru orantıdadır 35.000 yıllık bir fosilin yanında basit aletler buluyoruz ve aynı yaştalar fosil ile ama kimse 35.000 Yıllık bir fosilin yanında aynı yaşta bir nükleer bomba bulmadı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cygwin -- 8 Mart 2015; 22:05:51 >
  • Yorum kalsın
  • Etrafimizaki bu teknolojinin,kulturun,bilimin 10.000 yil gibi kisacik bir surede ortaya ciktigini varsayarsak tek mantikli aciklama insanligin 10.000-20.000 yildir var oldugudur. Diyer durumlar icin pek birsey diyemiyecegim.

• Belki eskiden de gunumzdeki gibi sehirler vardi, insanlar yasiyordu ve bir sey oldu tum bunlar yok oldu. Uzun sure gecti, yeni nesil basladi... Ilerde biz de yok olabiliriz.

• veya en sol üstte olan grafik gibi gelişiyoruz. Sonra teknoloji arttıkça gelişim hızı artıyordur.
     ESKİ İNSANLARIN TEKNOLOJİSİ BİZDEN İYİ MİYDİ ? [7.GÜNCELLEME]

Ama ben mısırdaki elektrik olayını da araştırıyorum.
    Aynı teknolojiyi Tesla'da kullanmış diyorlar. Ah edison ah. Senin yüzünden adam hakkında bilgimiz yok.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.