Şimdi Ara

ESKİ İNSANLARIN TEKNOLOJİSİ BİZDEN İYİ MİYDİ ? [7.GÜNCELLEME] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
68
Favori
11.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi teknloji ilerde ancak iş ahlaki , insanlık , güvenir insan bulma bunlar yok denece kadar az . Düşman uyumuyor arkadaşlar Su uyur duşman uyumaz .Batının yaptıklarını atalarımızın gelenek ve göreneklerine değişmeyelim . Unutmayın 1 asır önce sizin atalarınızı yok etmeye çalışanların torunları bunlar ...
  • Zannetmiyorum, hele ki o mısır hiyerogliflerindeki resim ya da kabartmalara bakarak bunu söylemek imkansız gibi bir şey işte, adamların uzay elbisesi giydiğini farzedip ilkokul çağındaki adamların resimleri gibi resimlerle bunu gelecek kuşaklara aktarmaya çalışmak.... bilmem ki bunu nasıl açıklayabilmeli insan, tamam teknolojide iyi gitmişler, ancak resim sanatı hariç gibi :) olurdu... Bu konuda yazılacak tonla şey olsa da, tamam çok eski devirleri bilmiyoruz ama Hz. İsa'nın doğuşu ile geçen süre Peygamber efendimiz ile şu anki Arabistan toprakları medeniyet ilişkisine baktığımızda, 2000 / 1400 yılda bu kadar ilerlenebilmişse çok da ümitvar olmamak lazım. Ayrıca şu 50-60.000 yıllık çıkan arkeolojik sopaları da unutmamak lazım, medeniyet olmuşsa bu sopaları birileri sırf i.nelik olsun diye mi yonttu gelecek nesillere...

• Az önceki görüşümü hala devam ettirmekle beraber elimizde olan teknolojinin henüz her şeyden haberdar olacak kadar gelişmiş olduğunu da düşünmüyorum hocam zaten uygarlıkların çok yüksek düzeylere geldiğine inanırsak onu yok eden gücün çok daha yüksek düzeylerde olduğunu kabul etmiş oluruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantikli bir teori ama benim merak ettigim iki sey var verdigin orneklerde; o kristal kafatasinin bugun o kadar kusursuz sekillendirilmesinin imkansiz oldugu dogru mu ? Bilimsel bir gercek mi ?
    Ve hiyeroglifdeki ucak resmine gelince, insanlar ucan bir cisim icat edecek kadar gelismisse neden taşa resim yapsinlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 8 Mart 2015; 23:30:53 >
  • Arkadaşlar bizden önceki gelişmiş nesli uzaylılar yok etmiş olmasın. İmkansız denen bir şey yoktur, bence uzaylılar var.

• Kur'an'da ne yazıyor? "Aklı olan tek varlık insandır." ve eğer eski çağlardaki insanlar Uzay'a gitmişlerse ve insanların giderek mutasyona uğrayarak değiştiğinide hesaba katarsak uzaydaki canlılar geçmiş çağlardaki insanlardır. Bu teori'm sayesinde "Aklı olan tek varlık insandır." sözüde kırılmamış oluyor. Saygılar
  • Güzel konu
  • Konu çok heyecanlı yerlere gidiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben konuyu yeni gordum ve bulgulardanda yeni haberim oldu fazla bi fikrim yok yasim itibari ile (97 liyim) fakat bana kalirsa

Hersey surekli tekrar ediyor
    Allah insanlari dunyaya saldi izliyor bakalim neler yapabilecekler yetineceklermi gelisecekler mi bizden onceki cogu topluluk da yetinmemis haliyle goruluyor teknolojileri bence bisey buluyorlar ve sonra yok oluyorlar bir sır evrenle ilgili yaradilisla ilgili olabilir bilemiyorum ustte birisi demis madem helikopteri bulacak kadar gelistiler neden daga tasa kazidilar , yada rusyada bulunan chip tasta gomulu olmasi
    Oyunun kurali su olabilir : sadece dogada iz birakilinabilir , belki bu yuzden koca misir piramitleri tastan gelecege aktarilsin diye mesaj birakiyolar iste bize duvarlara cizerek belki o cizimlerin pek belirli olamayisi aceleyle yapilisindandir son anda ip ucu birakmak

Cok mu kurdum bilemiyorum ama hersey olabilir diye dusunuyorum bizimde sonumuz geliyordur belki bunlari farketmeye dusunmeye basladigimiz icin

• Kesinlikle katılıyorum. Bence insanlık defalarca şuanki teknolojimizden daha ileriye gitmiştir. Ama en sonunda doğa teknolojiye galip gelmiştir. Ve insanlık herşeye tekrardan sıfırdan başlamıştır.
  • Birde sey var aklimda biliyor muyuz kesinlikle bunlarin gerceklestigini belki yine bizim aklimizi test etmek icin yazilan bir seneryo allah tarafindan ( ayrica evrime de allahada inaniyorum evrimin allah tarafindan gerceklestirildigine yani) olabilir tum bunlar her dunyaya yeni senaryo yaziliyor olabiliri yani cok kez dunyanin sonu geldi ve tekrar hikaye yazildi cunku su fikirde sacma geliyor herkes olucek ve kiyametten sonra cennet cehennem ee bol sifirli dunya tarihi bosa mi ozaman ucunu yakalayamadigim cok sacmaladigim dusuncelerim var ya mantiksiz geldigi anda baska bi ihtimal yaziyorum hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: cygwin

Timsah dinozor soyu mu neyse buradan sana bir şey anlatmam pek mümkün değil bir gün olurda tanışırsak her şeyi anlatabilirim ama burada yazarak anlatılacak olgular değil bunlar.

Tamam hadi arastir bakalim timsah neymis kerkenkeleye ne diyosun peki niye gelismemis sorumada hala cevap vermedin madem tek primat turuyduk niye bu kadar irk var baska primatlarla mi eslesmis eslestiyse goril vs ile eslesmemis mi elektrik mi alamamis ne olmus yoksa goriller muhafazakar primat mi

• Su an acik ornek survivorda adada insanlar var hemde guncel son surum peki niye alet edevat yapamiyorlar karinlarini doyurmak icin basit bir aga bile yapamiyorlar simdi onlar orada urese nesilleri unutacak herseyi
    Ama orada bir koy cocugu olsa coktan yapraklardan bir aga ormus avlanmaya baslamisti birgun bile ac kalmazdi.yada bir komando bocek vs surekli protein alirdi insan yetilerini kullanmadikca unutur sen simdi bisiklete bin ilk yarim saat afallarsin primat gibi dolasirsin etrafta zamanla cozersin 45 dk sonunda tour de france a katilirsin.

• Atlantis Şehri battğı zaman olan tufanda tüm insan oğlu öldü geriye kalan mediniyetler ise günümüze geldi ve ilk medeniyetler asla teknolojiyi kullanmadı çünkü onların en büyük sonu oldu bu teknoloji.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana kalırsa geçmişte iki farklı kesim vardı ilkelliğin savaşın dibine vurmuş tarih kitaplarında bolca bahsedilenler ve atlantis, mısır eski mayalar vb gibi refah ve medeniyet içinde yaşayan kesim.(atlantis birbirinden çok uzakta ve birden farklı medeniyet ve dinlerde bahsediliyor belgesellerin yalancısıyım)

bunlarda "ilkel" olanların atalarımız olduğunu biliyoruz şuan ki dünya halkını onlar oluşturuyor, bizim teknolojimizin merkezinde elektrik var ve elektronların hareketleri herşeyin temelinini oluşturuyor gibi görünsede geçmişte bolca güneş enerjisinin kullanıldıldığından ve ışığın gücünden bahsedilir mısır ve atlantis bu konuda öne çıkar yine belgeseller ve gereksiz bilgiler sağolsun bizim şuan robot diye tabir ettiğimiz makinelere benzer automonların yapılmaya çalışıldığına veya yapıldığına rastlanıyor.( eski mezopotamya ve antik yunan mitalojisinde var) Yani uzun lafın kısası teknolojisiyi bulunduğumuz çağa göre değerlendirmeyin illa yapay zeka ve elektron harektleri üzerinden ilerlemek zorunda değil, teknolojinin her çağda farklı bir yere dallandığı düşüncesindeyim. insanları yıkıma götüren felaket kontrolsüz güçtür, geçmişte defalarca küresel ısınma izlerine rastlandığına dikkat çekmek isterim ayrıca buzul çağı yaşandığında avrupanın nüfusunun yarısını kaybettiğini de duydum. konu çok iyiymiş bu arada

NOT: karışık yazmış olabiliri uykum var

• Oyle olsa simdiye birsuru eser kalirdi o donemden bu kadar az bi kac sey degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence eski çağlarda bizden daha ileri varlıklar vardı bu gezegende ya da onlar bizdik ama sonra bir şeyler oldu ve uygarlık yok oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Paranoia

Bence eski çağlarda bizden daha ileri varlıklar vardı bu gezegende ya da onlar bizdik ama sonra bir şeyler oldu ve uygarlık yok oldu.

Bence biz onlariz ama hafizamiz silindi

• aliminyum
    ha bir de teze destek olarak einstein'ın teze katıldığını belirten görüşünü sunmuş bu nasıl bir acayipliktir.Bizde küçük olduk bizde böyle şeylerden etkilenip kafa yorduk ama kalkıpta böyle işlere girişmedik.Bu yeni nesil var ya beni ah ah Yinede sana öğüt vereyim git derslerine çalış sevdiğin bir alansa o bölümle ilgilen ama kalkıpta birkaç yıl önce yapılmış kafatasının birkaç kişinin ismini duyurmak için uydurduğu masallara da inanma.Ayrıca geçmişteki gelişmiş uygarlıkları yok edebilecek dünyadan veya uzaydan güçlü bir etki olduysa o kalıntılar kalırmıydı acaba bir düşün?

• Uzay sonsuzsa insanları yaratan bir varlık olabilir ve gözlemleyebilir sonuçta ise herseferinde insanlar savaşıp kendilerini yok ederler..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.