< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eski iPad'lere Uyumlu Oyun ve Uygulamalar Yükleme
Eğer eski bir iPad'iniz varsa, işletim sisteminin 9.3.5 veya daha eski bir sürümünü çalıştırdığını görebilirsiniz. Bu, uygulamaların ve oyunların App Store'dan indirilmesini sınırlayabilir, çünkü birçok yeni uygulama ve oyun bu işletim sistemiyle uyumlu değildir.
Ancak, eski iPad'inizle uyumlu uygulamalar ve oyunlar bulmak hala mümkündür. Aşağıdaki ipuçlarını izleyerek, eski cihazınızda hala keyif alabileceğiniz içerikler bulabilirsiniz:
-
App Store'da Uyumluluğu Kontrol Edin: Uyumluluğu kontrol etmek için App Store'da bir uygulama veya oyunu ararken "Tüm Uyumlu Cihazlar" sekmesine bakın. Burada, 9.3.5 destekleyen uygulamalar ve oyunlar listelenecektir.
-
iOS 9.3.5 Destekleyen Uygulamaları Arayın: Belirli bir uygulama veya oyunu arıyorsanız, "iOS 9.3.5 destekleyen uygulamalar" veya "iOS 9.3.5 destekleyen oyunlar" gibi arama sorguları kullanın. Bu, özellikle popüler olmayan veya güncel olmayan uygulamaları bulmanıza yardımcı olabilir.
-
Uygulama Mağazalarının Dışına Bakın: Bazı eski uygulamalar ve oyunlar, App Store'dan kaldırılmış olsa bile çevrimiçi olarak bulunabilir. Emülatörler veya üçüncü taraf uygulama mağazaları gibi alternatif kaynakları kontrol edin.
Önemli Notlar:
- Bazı uygulamalar ve oyunlar iOS 9.3.5 ile uyumlu olsa da, daha yeni sürümler için optimize edilmiş olmayabilir. Bu, performans sorunlarına veya özellik eksikliğine neden olabilir.
- Herhangi bir üçüncü taraf kaynaktan uygulama veya oyun indirirken dikkatli olun. Kötü amaçlı yazılımlardan veya virüslerden kaçınmak için güvenilir kaynakları seçin.
- Eski iPad'inizin işletim sistemini güncellemek mümkün olmayabilir. Bu nedenle, daha yeni uygulamaları ve oyunları yükleyemeyebilirsiniz.