Şimdi Ara

macbook pro ya korsan uygulama yükleniyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
15.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben öğrenciyim. ve macbook pro almak istiyorum.. fakat aklımı kurcuklayan bir soru var. adobe photoshop,illustrator vs bütün programları yüklemem gerekiyor grafik tasarım öğrencisiyim.. onun dışında corel vs bir sürü program gerekecek.. bunları orjinal satın almam mümkün değil.. peki cracklı şekilde indirilip kurulabiliyor mu?

• Yapay Zekanın Yanıtı

MacBook'a Korsan Uygulama Yükleme

MacBook'unuza korsan uygulama yüklemek riskli bir işlemdir. Korsan yazılım, güvenlik açıkları ve kötü amaçlı yazılımlar içerebilir. Ayrıca, korsan yazılımları yüklemek etik dışı bir eylemdir.

MacBook'unuza korsan uygulama yüklemeyi düşünüyorsanız, resmi uygulama mağazalarından veya yazılım geliştiricilerinin web sitelerinden orijinal uygulamaları indirmenizi öneririz.

Ancak, yine de korsan uygulama yüklemeye kararlıysanız, aşağıdaki adımları dikkatli bir şekilde uygulamanız önemlidir:

• Güvenilir Bir Kaynak Bulun: Korsan uygulamaların güvenilir kaynaklardan indirilmesi önemlidir. Güvenilir torrent siteleri veya yazılım depoları kullanın.

• Uygulamayı İnceleyin: Uygulamayı yüklemeden önce virüs ve kötü amaçlı yazılım taraması yapın. Bu, cihazınızı potansiyel tehditlerden korumanıza yardımcı olacaktır.

• Yönetici Olarak Çalıştırın: Bazı korsan uygulamaların yönetici ayrıcalıklarıyla çalıştırılması gerekir. Uygulamayı yüklemeden önce yönetici hesabınızda oturum açtığınızdan emin olun.

• Kurulum Sihirbazını İzleyin: Uygulamayı yüklemek için ekrandaki talimatları dikkatlice izleyin. Bilmediğiniz seçenekleri seçmekten kaçının.

Özellikle AutoCAD Yazılımı İçin:

• Mac için AutoCAD Yüklemesi: AutoCAD'i Mac'inize yüklemek için resmi AutoCAD web sitesinden indirmeniz önerilir.

• AutoCAD Crackli Uygulama Yükleme: AutoCAD gibi pahalı yazılımların crackli sürümlerini indirmek ve yüklemek cezalarla sonuçlanabilir. Bu nedenle, resmi kaynaklardan orijinal AutoCAD yazılımını edinmenizi öneririz.

MacBook'unuza korsan uygulama yükleme riski yüksek bir işlemdir. Olası riskleri ve bunun etik dışı bir eylem olduğunu unutmamak önemlidir. Mümkünse, resmi kaynaklardan orijinal uygulamaları indirmenizi öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • --kurcuk-- nedir ya ? Evet yuklenıyor
  • bariscanmac kullanıcısına yanıt
    kurcuklamak işte kurculamak karıştırmak ne bileyim neyse işte...

Windowus kadar kolay mı ? Bulması yüklemesi.. Ve winedoves kadar kolay mı ve stabil ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R a v e N -- 14 Şubat 2014; 23:11:42 >
  • Windows kadar kolay bulunmuyor . Mimari çizim programları konusunda ciddi sorun yaşıyorum şu anda. Autodesk Autocad ve Sketchup up pro gibi uygulamalar bulunmuyor.
  • bana grafik tasarım programları gerekli... anladım...vatanbilgisayar'da adam yüklenmiyor dedi de...macbook pro alma MSİ falan al o paraya çok daha iyi olur falan dedi...ben sırf tarzı görüntüsü ve işletim sistemi için almak istiyorum... bide kamera programı çok eğlenceli :D özendim yani.
  • Genel olarak mac işletim sistemi anlamında windows'a göre daha kararlı deniyor. Ben iş icabı ikisini de kullanmak durumundayım. Ancak sadece şahsi ( film izlemek , müzik dinlemek vs. ) amaçlarla kullanmayacak , işe yönelik de kullanacaksan. windows os kullanan bir makina al derim. Kaldı ki en düşük mac fiyatına çok iyi bir laptop alabilirsin... Tavsiyem bu yönde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretepe

Windows kadar kolay bulunmuyor . Mimari çizim programları konusunda ciddi sorun yaşıyorum şu anda. Autodesk Autocad ve Sketchup up pro gibi uygulamalar bulunmuyor.

merak ettim hemen baktım, ikisinide 30sn içinde buldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: emretepe

Windows kadar kolay bulunmuyor . Mimari çizim programları konusunda ciddi sorun yaşıyorum şu anda. Autodesk Autocad ve Sketchup up pro gibi uygulamalar bulunmuyor.

merak ettim hemen baktım, ikisinide 30sn içinde buldum

Hocam buldunuz doğrudur , Ama mavericks güncellemesinden sonra ilaçlama konusunda çok büyük problem var. Bu söylediğim programlarda .. Valla eğer çalışanını bulduysanız benimle de paylaşın , memnun olurum.
  • Ya zaten windows bilgisayarım var masaüstü...onu satarsam macbook ile tek başıma biraz mantıksız olacak.

evimde masaüstü windows pc dursun birde macbookum olsun daha mantıklı...
  • Tercih meselesi tabiiki .Hayırlısı olsun...
  • çalışıp çalışmadığını kontrol etmedim tabi ama maverickste henüz kürekleyemediğim bi program olmadı
  • Valla yaklaşık 3 aydır autocad 2014 ve Sketchup Pro 2013 üzerinde kürekleme çalışması yapıyorum... Küreğin sapını kırdılar galiba bu sefer :)
  • Dizaynı ve kaliteli donanımı nedeniyle macbook almak isteyenler fakat kullanacakları programlar açısından sıkıntı yaşayacaklarını düşünenler için yazıyorum; mac'lere osx yanında windows da yüklenebiliyor
  • sharky25ant kullanıcısına yanıt
    Mac almaktaki amaç zaten onun işlemci stabilitesi win os kurdugunda aynı stabiliteye sabit olacak mı o cihaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: infazciyunus31

Mac almaktaki amaç zaten onun işlemci stabilitesi win os kurdugunda aynı stabiliteye sabit olacak mı o cihaz ?

ne güzel söylemişsiniz. Ben de öyle düşünüyorum ama isteyenlerin ek olarak windows yükleme şansı olduğunu belirttim...
  • Her türlü korsan uygulama yükleyebilirsin. Bunun için çeşitli siteler mevcut fakat elinden geldiğince App Store kullanmaya çalış.
  • Dmitri Karamazov kullanıcısına yanıt
    tamam teşekkürler
  • bunun tersi mevcutmu ?
    yani win os un yanına mac os kursak ?
    harbi deneyen varmı merak ettim simdi. Benim makinaya mac os guide buldum ama tek sistem ugrasmak bana gore degil win os un yanına kurulursa boyle yada bootta secmeli. biraz uclara gittim sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

bunun tersi mevcutmu ?
    yani win os un yanına mac os kursak ?
    harbi deneyen varmı merak ettim simdi. Benim makinaya mac os guide buldum ama tek sistem ugrasmak bana gore degil win os un yanına kurulursa boyle yada bootta secmeli. biraz uclara gittim sanırım.

Mümkün . Hackintosh deniyor, Technopat özel sistem toplayıp kurulum yapmıştı youtube de var videoları. Ayrıca laptoplara da kurulum yapılabiliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.