Şimdi Ara

eski kasa citroen c5 hydractive süspansiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorum şu.Yeni kasa c5 lerde hydractive süspansiyon sadece üst donanımlarda var bildiğim kadarıyla.Peki eski kasaların(2007 öncesi makyajlanmış olanlardan bahsediyorum) hepsinde var mı bu süspansiyon sistemi?Bir de bu süspansiyon sistemi olanların hepsi yükselip alçaltılabiliyor mu?Cevaplarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre356 -- 10 Mayıs 2012; 8:25:31 >

• Sorunu tam anlayamasamda aynen dediğin gibi, eski kasa tüm c5 lerde var, istediğin zaman hem manuel olarak hem yolun durumuna göre otomatik olarak yükselip alçalıyor. Ne kadar müthiş değilmi
  • hortlatıcam ama bu sistem yeni kasaların hepsinde var mı?
  • yeni kasalarda sadece en ust donanimda sahip olunabiliyor. Suspansiyonun bakimini aksatmayacak ve degerini bilecek musteriyi bu sekilde buluyor artik adamlar. Eskiden cogu kullanici degerini bilmedi. Kendine dert etti guzelim sistemi ama onun ne oldugunu iyi bilen biri nasil kullanmasi gerektiginide bilir sonucta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a3l4i

hortlatıcam ama bu sistem yeni kasaların hepsinde var mı?

2.0 motorlarda var
  • yakında MPV araç alacağım.
    tercihin scenic olacak gibi
    grand picassoya koysalar bu süspansiyonu.
    anında tercihim grand picassodan yana olur.
    bu kadar güzel bir sistemi opsiyonel olarak dahi bize sunmayan citroeni kınıyorum.
  • teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://m.youtube.com/watch?v=GYcozVxm2Qg

Gerçekten ımrendım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tamamen distributor firmanın satış politikalarıyla ilgili bence. Yurtdışında bir çok opsiyon seçenekleri varken bizde sadece tek opsiyon var. Tek motorda tek donanım paketi olucak ta hydractive süspansiyon olucak. Bu noktada malesef yapılacak birşey yok :(
  • Bu arada ben de şu videoyu izledikten sonra hortlattım :). Avrupada Tourer kasada var mesela

• Exculisive modellerinde var
    1.6 thp de buna dahil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreplt

Bu arada ben de şu videoyu izledikten sonra hortlattım :). Avrupada Tourer kasada var mesela

Gerçekten güzel video,reklam...

İzlemeyenler mutlaka vardır,elinize sağlık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.