Şimdi Ara

eski kasa şahine yeni kasa atsak ruhsatta sorun çıkarmı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
3.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende 87 model eski kasa bi şahin var kaportası elden geçmesi lazım çürükleri var diyorumki bu kaportayı yapmaktansa yeni kasa bir kupa bulup benim motoru ona atsam ruhsata işletmekte sorun çıkartırmı bana bir ustaya sordum 87 modele olmuyor 88 ve ondan yukarısına yeni kasa olur diyor ama zaten 88den yukarsı yeni kasa anlamadım giti bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadireren01 -- 16 Ekim 2012; 11:56:35 >
  • kupa bulmakta sorun yok benim sorum ruhsatta sorun yaşarmıyız
  • Merakımı mazur görün...O kadar uğraşıp kupa değiştirmek yerine onu bu haliyle satıp aynı modelin daha temizini , bir yaş üstünü 1000 lira farkla satın almak daha doğru değilmi ?.. Eziyeti, zahmeti, ruhsat derdi olmayacak....Sahibinden com da binlerce araba var...Karar sizin, para sizin, araba sizin..
  • aracınızda her türlü değişikliği müracaatı değişikliğin faturalarıyla birlikte yapıp ruhsata işletirseniz yapabilirsiniz. cam filmini bile işletmek gerekir. kaldı ki kupayı işletmek şart. işletince sorun yaşamazsınız.

motor olmaz diye birşey yok. işi bilen her türlü motoru sığdığı sürece oturtur.

maliyeti efektif mi? bence değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.