Şimdi Ara

Eski Kitaplar Bir İşe Yarar Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar elimde 1996 yılına ait Programming JavaScript for Netscape 2.0 kitabı var. Ben Java öğrenmek istiyorum bununla giriş yapabilir miyim yoksa kullanılmaz mı artık bu kitap?

• O kitap 21 yıllık eski birşey olduğu için değil, kapağına JavaScript basıp Java'yı öğrenin diyerek çelişkiye yol açtığı için ilginç. Aynı dönemde basılmış O'Reilly'nin Java In A Nutshell başlıklı kitabı olsa, bugün dahi kullanılabilir derdim ancak o kitap için öyle birşey demek zor.

İngilizce biliyorsan O'Reilly'nin HeadFirst Java kitabını tavsiye ederim cunku ben o kitaptan Java'yı öğrendim. Kitap yeni başlayanlar için tasarlanmış fakat kesinlikle sadece temel konulardan ibaret bir kitap değil cunku Java 5'le birlikte gelen Generics (güvenli veri tipleri), Swing (JavaBeans'in en popüler uygulaması), RMI (Enterprise JavaBeans'in temelleri), komut satırından Java projeleri derlemek (Apache Ant'ın temelleri) gibi profesyonel Java konularını da özet olarak anlatıyor.

Türkçe olarak ise Önder Teker'in Derinlemesine Java kitabını tavsiye ederim. Kitaptan örnek:http://www.godoro.com/documents/Java-Kitabi-Ornek-Sayfalar.pdf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İlgilendiğiniz için teşekkür ederim hocam en kısa zamanda dediklerinizi uygulayacağım hayırlı günler dilerim, saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence JAVA öğrenmek için en iyi kaynak Youtube'da bilgisayar kavramlarıhttps://www.youtube.com/channel/UCkkgrhDCJheXQNIFqUVw0_g kanalında yer alan videoları izlemek.
  • cemeninsaat C kullanıcısına yanıt
    O kanalı biliyorum fakat Java öğrenmek konusunda ilk defa bu kadar ciddi düşünüyordum teşekkür ederim cevabınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU SOKET NE İŞE YARAR?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.