Şimdi Ara

Eski kız arkadaşım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim aklım şu aralar oldukça karışık sebebi ise geçen günlerde oldukça eski kız arkadaşım mesaj attı biz onla ayrıldığımızdan beri çok iyi arkadaşdık fakat birgün kavga ettik ve faceden filan sildi birdaha konuşmadık sonra tekrar ekledik birbirimizi fakat muhabbetimiz ölmüştü geçenlerde tekrar bana yazdı selam falan diye işte lol oynadığını söyledi benimde hayallerimden biri lol oynuyan bi kız arkadaşımın olmasıydı.Eski kız arkadaşım durduk yere bana çekici gelmeye başladı ve hoşlanmaya başladım tekrar muhabbet ediyoruz eskisi gibi değil ama eskiden arkadaşdık birbirimizle arkadaş gibi konuşuyorduk busefer sanki çok nazik ve kibar konuşuyoruz ikimizde ikimizde lol oynuyoruz dizi film kitap herşeyimiz uyuyor hemen hemen ne yapmalıyım sizce görüşlerinizi alabilirmiyim?

• Lol oyunu oynayan kız arkadaş hayalin hoşuma gitti Sempatik birisi gibisin kardeşim. Bak kalbinden ne geçiyorsa onu yap. Eğer ona güvenebileceğini düşünüyorsan yürü derim. Karar yine senindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4MyHearT

Merhaba arkadaşlar,gençler ve büyükler
    Benim aklım şu aralar oldukça karışık sebebi ise geçen günlerde oldukça eski kız arkadaşım mesaj attı biz onla ayrıldığımızdan beri çok iyi arkadaşdık fakat birgün kavga ettik ve faceden filan sildi birdaha konuşmadık sonra tekrar ekledik birbirimizi fakat muhabbetimiz ölmüştü geçenlerde tekrar bana yazdı selam falan diye işte lol oynadığını söyledi benimde hayallerimden biri lol oynuyan bi kız arkadaşımın olmasıydı.Eski kız arkadaşım durduk yere bana çekici gelmeye başladı ve hoşlanmaya başladım tekrar muhabbet ediyoruz eskisi gibi değil ama eskiden arkadaşdık birbirimizle arkadaş gibi konuşuyorduk busefer sanki çok nazik ve kibar konuşuyoruz ikimizde ikimizde lol oynuyoruz dizi film kitap herşeyimiz uyuyor hemen hemen ne yapmalıyım sizce görüşlerinizi alabilirmiyim?

Bende lol oynayan bi kiz arkadas istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Th Flensa

Lol oyunu oynayan kız arkadaş hayalin hoşuma gitti Sempatik birisi gibisin kardeşim. Bak kalbinden ne geçiyorsa onu yap. Eğer ona güvenebileceğini düşünüyorsan yürü derim. Karar yine senindir.

teşekkür ederim dostum

• Duo girebileceğin bir kız arkadaşı gerçekten çok iyi, olsa güzel olurdu yani benim içinde Kafana ne esiyorsa öyle davran, ve ne hissediyorsan söyle.Böyle böyle olmasını istiyorum vs.Hayat çok kısa kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asomonte

Duo girebileceğin bir kız arkadaşı gerçekten çok iyi, olsa güzel olurdu yani benim içinde Kafana ne esiyorsa öyle davran, ve ne hissediyorsan söyle.Böyle böyle olmasını istiyorum vs.Hayat çok kısa kardeşim

Tavsiye için sağol dostum ama duo giremeyiz o bronz ben diamond
  • 4MyHearT kullanıcısına yanıt
    Benim durumum daha vahim.
    Ben unranked o challenger...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4MyHearT kullanıcısına yanıt
    Bence yine sevgili olun

• Biz counter ,point blank oynuyoduk😄

• Bende istiyorum lol oynayan kız.
    Kitap Müzik Oyun şekline uyan sana benzeyen ve hoşlandıgın biriyse durma hatalarını alttan al pişman olursun ilerde benim düşüncem
  • seviyosan git konuş
  • Ya abi cok guzel yazmışsınız ama ılerde birgun yeniden kavga edersek ayrılırsak busefer tekrar arkadas olanbilecegimizi sanmıyorum nedense :/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.